![]() |
|
ajajajajaja sliccery moj XDDDDDDDD;*
|
To nie byl OB ;)
|
Daj film to moze potwierdze xd
|
jestem ciekaw czy victeron wogole wie ze padl.
|
Cytuj:
|
czemu sie dojebaliscie do nas o to ze chary rozdajemy? kazdy wie ze rc tez oddaje a do nich nie sapiecie? boicie sie? zalosne
|
Podobało mi się bardzo to co dzi¶ się działo, a zaczęło się tak niewinnie. :)
Również padłem gdy miałem zero mf i uhów. :) Nie żałuję tego że padłem, dowodzenie jedn± stron± było strasznie ciężkie, ale zrobiłem co mogłem. 7 fragów poszło. :) I pozdrawiam tych co padli 2x razy bez blessów. :) |
Lavio moze ktos od ciebie ma tam cama?
nie zebym sie napinal ale co ma wspolnego brak uhow z dowodzeniem? rozumiem jestes z siebie dumny i chciales oznajmic wszystkim ze dopuscili cie do dowodzenia |
Taki widok oko cieszy ;) Gratuluję obu stronom, dobra robota chłopaki, pokazali¶cie, że wojny na Morganie to nie byle igrrrrraszki xD
|
Taka akcja i nikt nie ma cama? Co za samoluby ...
|
Cam bedzie dzisiaj :P Jednak nie wszystko na nim bedzie pokazane, tylko do momentu smierci etera.
|
Wiedziałem że dzi¶ co¶ będzie ciekawego xD Miałem dzi¶ sen że Vic padł na AFK ale nie grał nim Szymon Hehe mam prorocze Sny buahhaha GZ Akcji Obu Stronom :)
|
@Cria/Maciej/somebody else
Utamo vita na sorcu to podstawa. Bez napinki. |
Czyżby cam był tajny, czy co ;d?
|
RISE PRZEORANE !!!! CISNˇĆ ŻYDÓW !!! NAPINKA NAPINKA!!!
A tak na serio to "ahhhh" jak miło popatrzeć na takie akcje, frag za frag. Podnieciłem się prawie jak na meczu ping-ponga, a musicie wiedzieć że bardzo mnie to podnieca xD |
Ja mam cam ale wam nie dam xP
|
A to czemu?
|
|
Cytuj:
a z drugiej połowy? tam gdzie widać jak RC niszczy polskie żydostwo? |
Cytuj:
a propos walki kto by przypuszczal ze z waszego sneaka zrobi sie taka rzez ?? hehe ja sie pogubilem troche jak to dokaldnie bylo, kto padal i sie wracal, i ile razy tak bylo wiec moze ktos strescic :)? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |
|