Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Arcania - Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191384)

Eti 10-10-2010 04:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reizen (Post 2784061)
Siemanko , sprzedałem moje all chary 217 rp , 144 ed i 97 ms i postanowiłem zagrać na pvp , z kumplami założyliśmy konta na Arcanii .
Może mi ktoś napisać cośo tym świecie , czy warto tu grać etc?

jak lubisz nietoperze to tak xD

Protekst 10-10-2010 18:33

@tanie wina drinker

Czy to ty pro elo komander aka rashujemy w krzaki? haha

Reizen 11-10-2010 00:07

Świat fajny , 2 x mnie zabili ;d

Ale porażką jest to , że chciałem żeby mój kumpel wbił jak najszybciej lvl i mi monki stawiał , podczas gdy jego zabijają 135 lvle , no i tu jest minus , bo widziałem jak 250lvl zabijaja 13 lvle ;d to troche szkoda fraga no ale nie wnikam.
Ceny jak na świat pvp tragiczne , wszystko drożyzna i ludzie żydzą że oferty za dwarven shielda dochodziły nawet do 1 k haha .
Teraz mam narazie 15 lvl , ponieważ nie mam czasu na systematyczną grę , ponieważ mam szkołe i hobby takie jak rower i kulturystyka , no i oczywiście picie i dziewczynki ;d
Ale w zime postaram się zapegować ; d
Cze!

Eti 11-10-2010 10:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Protekst (Post 2784314)
@tanie wina drinker

co ty wiesz , gdzieś ty był xD

Partyzant_Felix 13-10-2010 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Protekst (Post 2784314)
@tanie wina drinker

to byl GALI

a osobnik piszacy z tego konta to tylko zwykly Mungo ;d zwany rowniez kołcz, pozdro mungo od grypsujacych!

Protekst 18-10-2010 14:56

Co tam w ogole na arcani? kto gdzie gra? ;d

Eti 22-10-2010 02:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2784624)
to byl GALI

a osobnik piszacy z tego konta to tylko zwykly Mungo ;d zwany rowniez kołcz, pozdro mungo od grypsujacych!

Hah felix szeff arkańskiej partyzantki xD

Partyzant_Felix 30-10-2010 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reizen (Post 2784365)
Świat fajny , 2 x mnie zabili ;d

Ale porażką jest to , że chciałem żeby mój kumpel wbił jak najszybciej lvl i mi monki stawiał , podczas gdy jego zabijają 135 lvle , no i tu jest minus , bo widziałem jak 250lvl zabijaja 13 lvle ;d to troche szkoda fraga no ale nie wnikam.
Ceny jak na świat pvp tragiczne , wszystko drożyzna i ludzie żydzą że oferty za dwarven shielda dochodziły nawet do 1 k haha .
Teraz mam narazie 15 lvl , ponieważ nie mam czasu na systematyczną grę , ponieważ mam szkołe i hobby takie jak rower i kulturystyka , no i oczywiście picie i dziewczynki ;d
Ale w zime postaram się zapegować ; d
Cze!

nie graj tu, rzadza te same osoby, nigdy nie bedzie wojny, wiec nie dojdzie do zmiany wladz, w dodatku nic nie maja do roboty procz expienia to wiadomo ze pkuja i pauja. ekipa ktora to ogarniala i pomagala poczatkujacym zostala wyrzucona z servera (np. ja, erwin, calis, clapek jako jedyny z pomagajacych zostal). Nawet u wladzy juz nie ma tej szlachty tylko buraki sie woza rl rla badz czarnuchy. idz na inny server po prostu i tyle, arcania zdechla

SPRZEDAM 99 MSA FULL SUMMONER, DOBRA OPINIA NA SERVERZE, SZANOWANY, NIGDY NIE ZABIL NIKOGO ZA NIC MSG ME!

Faytah 30-10-2010 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2786180)
NIGDY NIE ZABIL NIKOGO ZA NIC MSG ME!

myslisz ze ktos w to uwierzy?:D

LoluU$ 01-11-2010 14:38

ogarnijmy cos smiesznego, felix masz jeszcze glowe?

Faytah 01-11-2010 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LoluU$ (Post 2786360)
ogarnijmy cos smiesznego, felix masz jeszcze glowe?

Ma, ja ostatnio widzialem go na wyscigach gokartowych gdzie robi prawdziwa furore. Oprocz wrodzonego talentu wzrok kibicow przekuwa jego osobliwy kask specjalnie zaprojektowany pod ksztalt glowy. Wyglada mniejwiecej tal [ ]

MMApanowieMMA 02-11-2010 21:05

mam glowe frajerze, skonczone 17, woze sie po klubach, w piatek hifi banda w grudziadzu, ogolnie kurczwa wkraczam w okres buntu c'nie???X(X( tibie coraz to gorzej i gorzej s*******aja, z tego co czytam

Faytah 02-11-2010 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MMApanowieMMA (Post 2786472)
mam glowe frajerze, skonczone 17, woze sie po klubach, w piatek hifi banda w grudziadzu, ogolnie kurczwa wkraczam w okres buntu c'nie???X(X( tibie coraz to gorzej i gorzej s*******aja, z tego co czytam

lol twoj post jest rownie szpanerski co ten klip wschodzacych gwiazd sceny hiphopowej http://www.youtube.com/watch?v=gm3tI7TBk7U prawdziwi odnajda w tym ukryty sens!

bemo 18-11-2010 01:10

ida swieta, w tibii zawsze fajny klimat wtedy byl. uwielbialem expic i patrzec jak za oknem pada sniezek. teraz juz w to gowno od wakacji nie gram - i dobrze. nie mam zamiaru wrocic. gowniany pozeracz czasu, a cipy te gre zepsuly totalnie.
gram teraz w SHAIYE jest to bardzo fajna 3d gierka mmo cos w stylu lineage/wow jakby ktos chcial zagrac to niech sciagnie amerykanski(nie polski) klient server teos strona zla to zawsze mu pomoge/dam cos kasy/wylvluje moj nick to Pudzian, PudzianOrc, PudzianHM xDDDDD w grze mozecie do mnie napisac klikajac enter i nastepujaca kombinacje slow ! Pudzian {tu tekst}

ogolnie gierka wporzo ja sam bardzo dlugo nie moglem jej skumac ale jak juz podlapiesz to jest git. wystarczy wbic 40 potem 15 od nowa i siedziec na pvp. pozdro

LoluU$ 18-11-2010 23:50

napisalbym cos ale zważając na przeszlosc...

AUHWEAUHWEAUWHEAWHUEWAHEUHWAHUEUHWAHE

no dobra, napisze :

Jak zaczynales ten wywod pisac to myslalem ze znow kogos na wspomnienia wezmie, ooo , tibja, jeeaa. Tekst ze sniegiem miazdzy suty, fajnie ze juz nie grasz, CipSoft zawsze byl SUX, ale czy kogos to interesuje ;s?

Pozdrawiam Piciego

Macduff 19-11-2010 02:51

Teraz jest wiele otsow. Coraz wiecej osob gra na otsach pod 8.54-8.60. Ostatnio nawet ekipa z kyry i berylii zagoscila.

Faytah 26-11-2010 13:50

[ ] <- pytanie na weekend, czyja to glowa?

tykuhwo 27-11-2010 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macduff (Post 2788063)
Teraz jest wiele otsow. Coraz wiecej osob gra na otsach pod 8.54-8.60. Ostatnio nawet ekipa z kyry i berylii zagoscila.

Sugerowanie ze graja tam for fun jest nie na miejscu.
Takich jak oni polakow robakuf nie stac na tego nowego bota wiec jadą na crackach elfa.

@pytanie
Adrian , pochodzenia wielka metropolia powyzej 5 mieszkancow (na km2), pseudonim Siwy lub Kanciaty , dobrze przylizal dupe 20 latkom z lr i ma taczke przyjaciul.

Ja tam gram w gre tworcow L2 , Aion , dokladnie na serverze prywatnym Infiniteaion.

/pozdrawiam Pici

Partyzant_Felix 28-11-2010 00:16

bys pici ruszyl dupe z domu, podczas gry ja wygrywam zycie ty ciagle w cos grasz

Faytah 28-11-2010 22:25

Hahaha doczekac czasow gdzie Felix rilem kozaczy na forum :D

o/ piona pici cipi

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01.