![]() |
|
Lol, a właśnie wczoraj wieczorem sobie alistara kupiłem =d
|
A to dostaje alistara + skin, czy sam skin?
|
|
No ludzie to mają świetne pomysły, mając w teamie alistara i malpha ali postanowił iść w tanka a malph w ap :> kennen mając full builda nie miał zhonyi, mając 300 farmy w 30+ minucie i tak praktycznie byłem useless mfką, 'tanki' nie patrzą czy przypadkiem nie leci na mnie jakaś akali, stoja w srodku tf i spamuja spelle do okoła :>
LOOOOOOL! Nie wiedziałem że głupota 'graczy' może sięgnąć tak daleko. Jakies muminki z enemy teamu zaczely mnie wyzywac (polaczki ofc), po czym jeden napisal ' wpadaj do gizycka '( co swoja droga jest niedaleko mnie)... a za chwile jego kumpel napisal 'jak ty mieszkasz gdziestam kolo wroclawia, i mowisz zeby wpadac do gizycka ale ok'. TROLOOOOOOOOOOOOOOOOLOOOOOOOOOOOOOOLOL |
Cytuj:
Ahahahaha, padłem :D Mało jest ogarniętych tanków poniżej 1400 elo, myślą że ich jedynym zadaniem jest wpaść do środka tfu flashem, użyć ulta i zgarniać kille :| |
Cytuj:
|
|
http://img690.imageshack.us/img690/5302/asdasdva.png
+ Moj ostatni ranked trwal 13 minut. Rekord? : d Garen z 400 ms'a na 1 poziomie ROZWALIL wszystko. |
|
Cytuj:
Udyr się nie rymuje ; ( |
Rymuje się, słowo "buffy" czyta się po angielsku "baffy", a "baffy" rymuje się z "strachy".
Bardziej do Shena jest sfailowane, ale do Janny najlepsze :DD |
Buff wymawia się bAff , więc się rymuje :p
|
Cytuj:
|
Dwie sylaby, oba się rymują. Nie ogarniasz : /
|
bafy - strachy aka rym na siłę.
|
Cytuj:
Jakie życie taki rap, cukier-kawa, cukier-kawa! |
Ta riven wcale nie jest taka zła... Czepiacie się jej a z tego co widze da się nią ugrać. Hotshot wychodzi nią na lepsze elo. Tak troche jak z orianną, 1szego dnia wszyscy gadali że największe gówno a okazała się jednym z lepszych ap carry. Ofc, są lepsze picki od riven ale da sie nią ugrać.
|
@up
A moze bys porownal date z naszych postow vs date patcha, ktory buffowal Riven? |
Niby kto mówił, że Orianna to gówno?
|
Nią przed buffem dobrze się mi grało ale wież... oni swoje...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:26. |
|