![]() |
|
Cytuj:
|
:evul: Ja narazie odpoczynek od Tibii :evul:
Jak przejdę całego Carbona to może zaczne grać dalej:evul: |
I po urodzinach :D Było spoko. Szkoda że kacperka urodził się tylko raz :P Może kiedyś jeszcze raz ?? ?? Szkoda że lagi miałem z pulpetem bo zwycięstwo było blisko :D Sardas i Gomez - GZ :D :D :cup:
Na filmie widać trochę jak mnie ścinało ;/ Film z tej imprezy dostępny jest na www.silvera.xt.pl w dziale silvera>filmy . Było grubo ! :D Oczywiście nie obyło się bez lekkich noobskich zachować ( np w meczu o wejście do finału Ja i pulpet vs Rasta i Tiki ktoś dał 1 gp na piłkę gdy pulpet był sam na sam z bramką ;/ n/c ) Na podium było gorąco : 20:23 You lose 106 hitpoints due to an attack by Klukens. 20:23 You lose 126 hitpoints due to an attack by Klukens. :D :D |
Cytuj:
btw. Green djin quest done!! Hail Lady Iselli Hail Loth Rakan and Hail Bake Samo ......................Hail Castek !! :evul: |
@up
Jak jakis czas temu gadalismy na silverze i sie pochwalilem ze blue djiin questa zrobilismy to powiedziales ze ty juz dawno masz zrobionego djiina.. :O http://hunted.pl/2006/12/18/tibia-3d/ o LOL! |
Nom to po urodzinkach:)
Szczególnie dziękuję dawergowi za pomoc w przygotoaniach.. on wybral to miejsce i pomogl upiec te 50 tortow :> I dzięki też tym co siedzieli cicho i sie nie napierd**** bo ja myślałem że ten turniej się nie odbędzie a jednak się w końcu udało.. Oczywiście tak jak już ktoś pisał wyżej nie obeszło się bez jakiegoś nooba który żucał gp na piłkę.. Nom ale w końcu doszliśmy do pierwszych 3 miejsc... i gratuluje zwycięscą:cup: :D :cup: |
Cytuj:
A teraz juz jest w 100% a i tak mam ilemki tylko do blue -.- |
ale zadyma była :D szkoda że mnie nie było... :(
|
nom tym 40 lev bys tam namieszal....
|
no i co z tego że mam 40lvl? Tede ma 30lvl a gomez i sardas 50 a jakoś wygrali...
tak wogle to wszystkiego naj naj Kacperka sry że takie małe opóźnienie ale nie grałem z tydzień |
Troche pozno to pisze, ale wczensieij nie mialem czasu:P
Jak zapewne wiekszośc z was wie: Taifun Dec 17 2006, 17:56:10 CET Killed at Level 280 by Imargam and by Zwidek tu filmik :P http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/15576 Co sądzicie o tym ze Imargam ubija best frienda, ktory niedawno pomogl mu wbic 200 lvl i to w dodatku podczas jednego z najtrudniejszych questow, jakie wykonywal Taif? Wiem, ze to tylko gra ale niestety to zalosne, zreszta filmik wszystko pokazuje. Niezla postawa gildii Dusskines ;]. |
No co, a znasz historie wojny? wiesz dlaczego Immargam go zabil? Razem Vison?
I dobrze...pewnie gral najmlodszy sharer taifka a imargama najlepszy/najstarszy :> Hail Vison... |
Widziałem movie w ten sam dzień,w którym sie to działo... zastanawia mnie tylko jak Taifun mógł się dać wepchnąć w tak żałosnego trapa....:evul: :evul: :evul:
|
@up
Tez widzialem go zaraz po dedzie:evul:, wiesz wszystko sie zdarza ;p, ale tak jak niektorzy mowia bot mu zlagowal dlatego tez padl :evul:, najlepsze jest forum furory - szybko sie rozwinelo po tym wydarzeniu :P:D. Jestem tylko ciekaw czy taifun to ten ktory sie podaje za niego na forum, i ktory pisze ze wjazda zrobia na real imargamowi :D B) :cup: |
Cytuj:
|
@up
Sorki zle mnie zrozumiales ja wcale tak nie twierdze, ale rozmieszylo mnie co oni pisza na forum, a to ping 45k widzialem Apropo, widze ze dalej do mnie cos masz, od kiedy poszla plota ze chce cie zabic :/ X( |
Cytuj:
|
@Menda
Nic do ciebie nie mam |
Co do filmika o tajfunie to najciekawsze byly te hity 800+
A tak wogle to wczoraj chyba pobilem moj rekord i zrobilem 37k expa:baby: :baby: .Mocno to ja nie expie xD.Ale liczy sie zabawa . |
Byl atak tych goblinow na Darashie a ja bez mfow to z war hamcem bilem -.-
10:19 You see 8 christmas tokens. They weigh 0.40 oz. Collect enough of these to trade them for valuable prizes. ;] jeszcze 92 i santa doll moj -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:24. |
|