![]() |
|
Misterio ale ty glupi jestes :baby: :baby: :baby: nie rozrozniasz wirusa od keyloga ? to lepiej siec cicho i sluchaj jak madrzejsi od ciebie cos mowia bo jak narazie to nic ciekawego od ciebie nie uslyszalem na tym ani zadnym innym forum :evul: :evul:
|
@up
najpierw ortografia, później sie czepiaj k? @topic General Caster wrócił grać czy new owner? ^^ |
wczoraj chyba na nim alith gral. albo jest on na tyle glupi, zeby sie za niego podawac.
|
@Dodi
Jestem po tej samej stronie ;], ale ostatnio chyba nazbyt przesadzasz z tym ostrzeganiem, wg. mnie to już lepiej wogóle nie włączać internetu :S @Axio Pisałem to ogólnikowo ;], virus, keylog jeden huj ;] Cytuj:
Cytuj:
|
General Caster to nowy owner, Putko Bosaniac jak by ktoś chciał wiedzieć
|
@Zainstalowałem se "miranda" mam nadziej ze mój komputer jest teraz bezpieczniejszy.
@ Mówiliście, że NG to nooby i stwierdziliscie że et wydalo sobie tym opinie, ale przeciesz wiekszosc osob z et bylo w ng i wyzucali ich pojedynczo i hunowali a w pojedynke duzo nie mozna zrobic :D wiec dopiero po wyrzuceni uwiekszej ilosci ludzi et sie zbuntowali xD :D |
@up putko w porównaniu do innych bosniakow jest normalny, znam go w h****j dlugo i nigdy nic do niego nie mialem =] a ze gra generalem, jego sprawa
|
kim wczesniej gral putko?:P:evul:
|
Cytuj:
|
Jesli ktos pamieta elderka sprzed ponad roku Earny << nim gral wczesniej putko :D . On i milivojac to chyba jedyne osoby z bosni ktore sa w porzadku i traktuja gracza w stosunku do jego lvlu.
|
dodi jak wziolem na Hapi,zeby mi wzielo liste z gg to dlugo mam czekac ?
|
Cytuj:
|
aha ok;)
myslalem ze to jego imie i nazwisko a nie nick xD |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
fin'er ze ty masz sile tyle siedziec na tym forum ;P
|
to sa kurwy jakich malo xD
ale na szczescie sa i tam i wporzadku ludzie |
zielaq powiedz szczerze to ty opierdoliles raidrona?:>
|
tak , vixiego , gare , wszystkich ktorzy tu mieli hacka to bylem ja , ulzylo Ci ?
o cos jeszcze chcesz szczerze spytac? |
pytam sie o raidrona xD vixiego itd wiem ze to nie ty :P
ale skad sie u Ciebie SC'a wzielo..i 800k ;S troche dziwne no ale nic ;)) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:24. |
|