![]() |
|
Gz Bro! :) Papa.
|
Najlepszy temat gogo do 200
|
Good luck ! super sski gatulacje :D
|
Cala Polska na Was patrzy... Tylko nie chce im sie komentowac, bo jeszcze Wasze foty przykryja w spamie :D.
Gogo 200... |
@up
zgadzam sie w 100 % xD Gz i tak dalej trzymac Je'ru gogo 200 Mynd ty tez !xD |
Gratuluje osiagniec ;D
@ Mynd powiedz mi ty te HF bijesz z Icycle czy z frigo :P Jakbys mogl nakrec filmik bo bym sie tez przeszedl a nie znam drogi :< |
Up@
Na 77 odradzam a chba tam gdzie on expi jest wiecej niz 1 jezeli sie nie myle ? haha mówilem xD |
Bramka 100 lvl + na wejscie 5-7 hf trzeba biec :)
|
EHrm jak bramka 100levlowa to pech :P
Jak by Ci sie chcialo Mynd to nakrec filmik tam z expa :D z mila checia zobacze ;D |
Pierwszy raz patrze na ten temat.Nie lubie ogladac innych screenow niz screenow profesji magicznych.Nie lubie tez ogladac screenow 150+lvli gdyz wydaja mi sie one nudne ciagle demony ciagle poi ciagle te same looty.Jednak ten temat mi sie spodobal.Macie ladne looty nie caly czas to samo dobry exp waste prawie zadne ;D.Gratulacje takich postaci zycze 200 lvli(jak narazie :D)Po prostu go go go :)Jak znajdziecie chwilke zapraszam tez do mnie gdyz wznawiam gre moim druidem :)(link w podpisie)
|
Więcej ss, temat na 5 stronie był!!! Oj zaniedbujecie "sfoih fanufffff" :d
|
Dajcie szkrina plax:baby:
|
Nie bd się tłumaczył, ale mam ważniejsze sprawy! :)
|
No wszystko ladnie ;) Czekam na nastepne ssy.
|
GZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZ ile można komentować...
Więceeeeej |
Bd 17~ sierpnia pa :)
@Down XDDDDDDDDDDDDDDDDD , nie!:P |
Jak byś się miał utopić (odstukać) to zapisz gdzieś pasy ! bo szkoda rarkow
|
Cytuj:
Cytuj:
|
|
Gratuluje screenow i postaci ;) Ciekawi mnie ten temat od dawna ale dopiero teraz zaczne komentowac bo wiem ze warto.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:09. |
|