Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Yoh Asakura 01-05-2008 21:24

Zenit, Zenit, Zenit, Zenit ! Bayern pokonany, i to jak ! 4:0, nawet najstarsi Indianie o tym nie śnili :D

Ditto 01-05-2008 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2033347)
Hoho Zenit prowadzi do przerwy z Bayernem 2-0 i szykuje sie niespodzianka ;)

Już po pierwszym meczu było widać, że Zenit to drużyna bardzo zgrana i w ogóle. Szacun :P

Yoh Asakura 02-05-2008 00:28

Fiorentina odpada po konkursie jedenastek. Hm, kto by się spodziewał, że finał Pucharu UEFA będzie się rozgrywał między Zenitem a Rangersami ? ;)

NecroLukas 02-05-2008 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2033770)
Fiorentina odpada po konkursie jedenastek. Hm, kto by się spodziewał, że finał Pucharu UEFA będzie się rozgrywał między Zenitem a Rangersami ? ;)

Rangersi mniejsza niespodzianka ale Zenit? W takim stylu?:D

to jest futbol <333333

Fintex 02-05-2008 01:02

ja od początku stawiałem na Zenit :P Kumplowi doradzałem żeby puścił na Zenit na awans, ale on na Bayern dał. Po tym jak rozwalili Bayer i jak grali w pierwszym meczu z Bayernem to był dla mnie pewniak tym bardziej, że grali u siebie.

MatiCFC 02-05-2008 11:01

Bayer gra w UEFA bez zaangażowania, w przeciwieństwie do np. Zenitu i Getafe.To ich zgubiło,tak jak z Getafe jeszcze ich umiejętności czysto piłkarskie pokonały waleczność Getafe, tak z Zenitem było pewne ,że im się to nie uda. Koniec kariery Oli Kahna na Europejskich stadionach.

Arfyd 02-05-2008 15:19

No i Ronnie O'Sullivan zdemolował Hendry'ego w 2 sesji półfinałowego meczu MŚ w snookerze 8:0 .

Yoh Asakura 02-05-2008 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arfyd (Post 2034543)
No i Ronnie O'Sullivan zdemolował Hendry'ego w 2 sesji półfinałowego meczu MŚ w snookerze 8:0 .

Tak grającego Sullivana nikt nie jest w stanie zatrzymać. Szkoda mi Hendry'ego, chciałbym, żeby to on awansował do finału...

MatiCFC 02-05-2008 15:44

A mi szkoda Perrego albo Cartera.. Zwycięzcy. Ciekawe czy w ogóle jeden z nich wierzy w zwycięstwo w finale z tak grającym Ronem. O ile oczywiście Ronnie awansuje, ale nie wydaje mi się,żeby Hendry się podniósł.

Arfyd 02-05-2008 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2034569)
Tak grającego Sullivana nikt nie jest w stanie zatrzymać. Szkoda mi Hendry'ego, chciałbym, żeby to on awansował do finału...

Też po cichu liczyłem na Hendry'ego, ale trudno. A co do finału to wątpie czy Perry albo Carter będą w stanie go zatrzymać. I ciekawe czy Hendry sie poniesie po tej dotkliwej porażce do godz. 20 ..

Yoh Asakura 02-05-2008 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arfyd (Post 2034601)
Też po cichu liczyłem na Hendry'ego, ale trudno. A co do finału to wątpie czy Perry albo Carter będą w stanie go zatrzymać. I ciekawe czy Hendry sie poniesie po tej dotkliwej porażce do godz. 20 ..

Już raz się podniósł, może i teraz też się uda. A jeżeli Carter dojdzie do finału, to Sullivan nie da mu żyć za tego maksa ;p

Articuno 02-05-2008 17:28

Christian Vieri to cieć.
WG "Przeglądu Sportowego" najważniejszą wiadomościa SPORTOWA jest to, że Grant odwiedził Auschwitz. Dżisas, j***ni ludzie z Faktu :/
Nie wiem, czy użytkownik Hoomik tu zagląda, ale będę się z niego śmiał dziś wieczorem :D.

Psychotata 02-05-2008 22:03

To co dzisiaj wyprawiaja sedziowe w meczu Lech - Jagiellonia to skandal, tyle powiem. Przewracaja naszych pilkarzy (pilkarzy Jagielloni) jak tyczki -.-' Wasiluk dostal czerwona za nic! Od tylu wbiegl mu Rengifo kiedy mial wychylona reke i go tknal, pozniej akcja z Norambuena, dzieciak od podawania pilek wpychal mu ja w rece, a ten go odepchnal, bo sedzia boczny dla dzieciaka kazal wciskac pilke dla obroncy Jagielloni. To jest sprzedany mecz i tyle. Przypomne ze po tym jak strzelilismy gola, sedzia wyrzucil (wczesniej opisalem) Wasiluka, bo widac, ze chce oslabic nasza druzyne doprowadzajac do tego ze mamy szanse spasc z 1 ligi.

Articuno 02-05-2008 22:13

Niestety nie mogę się śmiać z Hoomika :( Śląsk wdupił...

Xendriel 02-05-2008 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Psychotata (Post 2035351)
To co dzisiaj wyprawiaja sedziowe w meczu Lech - Jagiellonia to skandal, tyle powiem. Przewracaja naszych pilkarzy (pilkarzy Jagielloni) jak tyczki -.-' Wasiluk dostal czerwona za nic! Od tylu wbiegl mu Rengifo kiedy mial wychylona reke i go tknal, pozniej akcja z Norambuena, dzieciak od podawania pilek wpychal mu ja w rece, a ten go odepchnal, bo sedzia boczny dla dzieciaka kazal wciskac pilke dla obroncy Jagielloni. To jest sprzedany mecz i tyle. Przypomne ze po tym jak strzelilismy gola, sedzia wyrzucil (wczesniej opisalem) Wasiluka, bo widac, ze chce oslabic nasza druzyne doprowadzajac do tego ze mamy szanse spasc z 1 ligi.

Uuu 6:1 ładnie dostaliście, właśnie dlatego nie kibicuje żadnej polskiej drużynie (chyba ze reprezentuje kraj w pucharach), polska liga to bagno pogrążone w korupcji. Kiedyś przełączając kanały natrafiłem na tvp2, a tam w programie Tomasza Lisa na ciekawą dyskusje w której brali udział m.in Michał Listkiewicz, Jan Tomaszewski, Rafał Stec i chyba Janusz Palikot no i z widowni wypowiadał się pewien sędzia, który mówił że łapówki wręcza się nawet w meczach dzieci! Także o czym my tu mówimy...

Capality 02-05-2008 23:26

Też to widziałem, było nawet widać jak Stec "gasi" Listkiewicza, że pozwala na korupcje etc

MatiCFC 02-05-2008 23:32

1-wszy finalista Snookerka- Ronnie o'Sulivan wygrał z Hendrym po ładnym pojedynku 17-6.

Fintex 03-05-2008 03:43

3x UP: też oglądałem... Listkiewicz aż się czerwony robił. Ale z drugiej strony Stec wkurza mnie tym, że zawsze patrzy jak jest na zachodzie i mówi, ze tak trzeba zrobić i tu.. owszem może i ma racje tyle, że w Polsce jest takie dziurawe prawo i rządy głupie, że się po prostu nie da. Może jak obecne pokolenie rządzących wyginie...

A NBA ktoś się interesuję? Właśnie oglądam Cavs @ Was. Cavs prowadzą i zanosi się na wygraną i wejscie do 2giej rundy :) moja drużyna Miami Heat w zasadniczym miała najgorszy bilans w lidze :D 15 zwycięstw zaledwie:P w playoffach kibicuje New Orlean Hornets z CP3 :) Chociaż największe szanse maja Lakersi/Bostończycy.

Articuno 03-05-2008 11:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2035660)
A NBA ktoś się interesuję? Właśnie oglądam Cavs @ Was. Cavs prowadzą i zanosi się na wygraną i wejscie do 2giej rundy :) moja drużyna Miami Heat w zasadniczym miała najgorszy bilans w lidze :D 15 zwycięstw zaledwie:P w playoffach kibicuje New Orlean Hornets z CP3 :) Chociaż największe szanse maja Lakersi/Bostończycy.

No ja... chociaż bardziej PLK, ale osibiście jestem za Orlando Magic(nie ze względu na Gortata).

neopostman 03-05-2008 18:31

0== MU rozgromiło w'ham i jest o krok od tytułu mistrzowskiego 0==

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:06.