![]() |
|
Cytuj:
Pozdrawiam Piesek(s);D |
Co to Reny Marin to zgadzam sie w 100%:]
|
Cytuj:
|
Duba'Evil
Jan 23 2008, 22:38:12 CET Killed at Level 142 by Omnislash Orochi |
Duba'Evil
Jan 23 2008, 22:38:12 CET Killed at Level 142 by Omnislash Orochi :baby::baby::baby::baby: A TAK BTW. SAINT STALO Z 30 Min na Pustyni A NG NIE WYSZLO NA OPEN :))))))) GZ CHLOPAKI:cup::evul::cup: P.S 22:38 Duba'Evil [142]: CATCH ME IF YOU CAN Jan 23 2008, 22:38:12 CET Killed at Level 142 by Omnislash Orochi H@H@H@H@H@H@H@ GZ ! :) |
Omoj~
Naprawdę jest czym się szczycić odnośnie ob. :) |
Cytuj:
Mam Ci wypomnieć ile razy NG chciało OB, a wy się baliście? ;) |
Piesek : blagam tylko nie pisz ze nie szanujemy " kobiet " w tibii bo stracisz u mnie strasznie !! dubasam wybral doszedl do gildii ktora walczy przeciwko saint i padl no trudno :/
|
Cytuj:
@down jak nie ja jestem Polakiem, a nie wyzywam tak...przynajmniej się staram, bo nie zawsze wyjdzie ^^ |
Piesek~
....bo Polak musi, bez wyzwiska się nie obejdzie. :) |
Bo to Polska nie elegancja Francja :]
btw. co do open to troche malo ng bylo on line moim zdaniem ?;p ale dunno nie pomieszcze wszystkich w vip. |
Jeżeli to facet a podawał sie za dziewczynę tyle czasu wymyślił sobie imię
Natalia to to jest takie dno ze aż żal wyzywać.Może w końcu ktoś powie bez "..." to jest on czy ona XD? |
Jak była w LTK i gadała z nami na vent to była 100% dziewczyna w dodatku z pięknym głosem :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lol :D Widze że nie tylko ja jestem rannym ptaszkiem ; >
|
Cytuj:
co do reszty to stfu. |
Cytuj:
BTW NG CZEKALO NA OPEN BATTLE 34 DNI I 2 H I SAINT NIE WYSZLO NA OPEN :))))))))))) |
Głosik ma super xD, ale na temat charakterku ( :evul: ) wolę się nie wypowiadać.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:55. |
|