![]() |
|
@up
Tak wogóle pomyliłem mange z anime, więc fail z mojej strony... |
A ja obejrzalem Paranoia Agent. Seria bardzo ciekawa, z naprawde ciekawa fabula (a raczej jej symbolika). Przygnebiajacy jest jednak wniosek, ktory mozna z niej wyciagnac, no ale - napewno tkwi w tym ziarenko prawdy. W kazdym badz razie, jesli ktos ma ochote na serie zmuszajaca do myslenia, to na pewno sie na Paranoia Agent nie zawiedzie.
|
@Grocix z hide nie chodzi o naruto! Tu chodzi o fakt spoilowania! Miło by ci było jakbyś był w środku np. School Days, a ktoś skomentował zakończenie?
Co do Paranoia Agent. Dodałem do listy.... może kiedyś zobacze ;p @Naruto Ukryty tekst:
Nipah! Corgar Frizz |
Spoiler ze School Days (for Corgar):
Ukryty tekst:
A jest tu ktos kto oglada Naruto a nie czyta mangi? @Edit Obejrzalem 7 ep efa, ciekawy i mocny, choc nie az tak jak poprzedni. |
Cytuj:
@Topic Oglądam Vampire Knight Guilty. Nie zapowiada się wartka akcja w pierwszych epach, tak jak w I sezonie : P |
A ja kupiłem dzisiaj NAruto 29.
Cóż, czyta się nieźle, tylko tłumaczone Akatsuki rzuca się w oczy... |
brzask jest tam od dawna tak jak sakryfitant,yhm ; D
ale akatsuki i jinchuriki to jap. słowa wiec tłumaczenie jest dobrą sprawa |
Ukryty tekst:
Dobra zaczynam ogladac Soul Eatera. Narazie jeszcze muli ale sie nieco rozkreca ;) No i jeszcze poraz enty z nudow Hellsing. Uwielbiam jak Alucard sobie kpi ze slabszych vampirow >.< |
Mam Anime ''Wolf's Rain'' ale niewiem czy warto zobaczyć wujek mówi ,ze warto alee mnie to jakiś nieprzekonuje .. hmm wiec jak jest naprawde warto zaobczyć czy zostawić na kiedy indziej?
|
Poprawność w anime naruto może działać na nerwy. Niby szczegóły, a jednak. W mandze, po śmierci Asumy Shikamaru zaczął palić, a tu bawi się tylko zapalniczką :<
|
albo że shika jest nie pełnoletni to nie powinien palic [patrz sceny "myślenia" po śmierci asumy]
|
@Mystlich
Wolf's Rain to jedne z najlepszych anime, ktore widzialem, takze naprawde warto :) |
''Mystlich'' wrr
|
@uP
Sry, z przyzwyczajenia :) I jakos szybciej sie pisze, nie gniewaj sie. @Topic 8 ep Clannada AS zaliczony. Nawet ladny, chyba najlepszy od kilku ostatnich. |
co do kakasha to niektore stronki mowia ,ze w next chapie :
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Zauwazyliscie ze poprawili kreskę w naruto? czy tylko mi sie tak wydaje jakby jasniej na ekranie jak ogladalem... |
Wy tu o Naruto, a ja zaczalem ogladac solę. Jak narazie, po jednym epie, zapowiada sie calkiem przyzwoicie.
|
@Koszyk
Nie tylko kreskę poprawili, wydaje mi sie że podkład też jest o wiele lepszy. @Grocix Wiele osób z tond ogląda Naruto, powinieneś sie już przyzwyczaić do cotygodniowej konwersacji na temat nowego odcinka/chaptera. |
Ja wczoraj obejrzałem Amatsuki, dosyć ciekawa pozycja (7/10), prosi się aż o kontynuacje.
Teraz obejrzę chyba Crystal Blaze. |
Naruto #29, Chapter #258 ("Gai kontra Kisame"), Strona #93, Obrazki na samym dole: Itaś nie ma skreślonej opaski.
Ale wszyscy pewnie to wiedzieli wcześniej ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:17. |
|