Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Angelos
(Post 2668303)
Wyjebane mam na twoje kawalki jak i na Ciebie po calosci , tylko zapomnialem dodac na vt , jak byles ostatnio, zebys nie seplenil , jak do mnie mowisz.
@Lavio
Zgadza sie , ja skrecalem film i dodawalem vt recordy , jednak to nie moj glos slychac na filmiku i nie ja bylem na akcji.
Nie zabilem ani jednego twojego chara ani zadnego innego , Vaoet to NIE MOJ CHAR. Powiedzialem to raz na tibia.com i nie widze sensu tego powtarzac. Nie chce juz grac kozaka na forum - jak chcesz pogadac o tym , podaj jakies vt albo wejdz na to Unitas i zobaczysz , czy mam taki glos jak na nagraniach.
@Flow
Nie mam duzego wplywu na to , czy mnie kicknienie z serva czy nie , bo bylem kiedys zydem i teraz mam malo do gadania... ale czy to wporzadku ? ze ktos mnie obwinia za rzeczy , ktorych nie zrobilem. Co do Angelosa od 1 zaczely mi sie wyklady i nie mam za duzo czasu zeby grac i logowac na nim , wiec jesli ktos by mial jakas sprawe (ktos inny od Lavia) niech pisze tutaj lub liscik na ankh.
To chyba tyle z mojej strony , pozdro
'Stupid Comments ? I don't care :)'
|
haha
"Nie mam duzego wplywu na to , czy mnie kicknienie z serva czy nie , bo bylem kiedys zydem "
Byles jestes i bedziesz pamietaj o tym . co do twojego cama cam jest dobry lecz smieje sie z tego co odwaliles zachowales sie jak ciota gdyz nie umiales mi powiedziec w twarz tylko zrobiles to przez cama . tak zachowuje sie lamus ;o
I nie mam zamiaru klocic sie na jakis forach z toba poniewaz to jest dziecinne .Chcesz bardzo porozmawiac to wejdz na venta daj namiar i mozesz sie tam pospinac bo do forum fajtera duzo ci jeszcze brakuje . zapytaj gremba co musisz zrobic zeby byc prawdziwym forum fajterem .
|