Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   League of Legends (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=226565)

ruszek 25-09-2011 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luker's (Post 2819326)
Nią przed buffem dobrze się mi grało ale wież... oni swoje...

Rankedy też? Wiesz, ja grałem kiedyś rankeda twitchem ze statami 10/2/5, win, później też 7/4/10 ~~, to oznacza że twitch jest dobry i nie potrzebuje buffa? Nie widziałem jak grasz Riven, ani twoich match story, ale - bądź co bądź knajt i Yoh wiedzą troche więcej o tej grze, ja riven widziałem parę razy w akcji i wyglądało to tak, jakbyśmy grali 4vs5.

Zauważyliście że Twitch jest niegłupią postacią na dominionie? :D Ludzie ogólnie uważają że twitch na dominionie ma potencjał. Testowałem go 3 razy - 2 lose, 1 win, każdy inny build. Zobaczę jeszcze raz z tym ostatecznym, wygranym buildem, czy jest skuteczny :)

Yoh Asakura 25-09-2011 18:28

Aktualnie Riven jest ok, jest "dziwna", ale ok. Ale imo quinty pod hp regen + takie same seale są na niej must have.

Luker's 25-09-2011 19:15

@.Ruszek
Pan Marcin! Kmiocie! X(
Chce przypomnieć ci coś czego się uczyłem wiele czasu temu. Nie grasz na ranku tym co chcesz tylko tym co się przyda. Jak widzę Morde , Mundo , Rammusa to logiczne że wezmę Panią Irelię która specjalizuję się w przerabianiu na żyletki. Jak potrzeba AD Carry to wezmę MF , Cait. Ja w swoim arsenale Rankingowym mam sporo postaci a to że nie gram Riven nie oznacza że się na ranka nie nadaję...
To że ty grałeś z riven która działała na zasadzie dodatkowego golda to fajnie. Dlatego ja gram z teamem całym lub przynajmniej 2-3 osobami z którymi mogę koordynować grę.

2. Naroście srebro. Czas na złotko.

PS. Ruszek nie obrażaj się ale...

LaYs 26-09-2011 08:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ruszek (Post 2819333)
Zauważyliście że Twitch jest niegłupią postacią na dominionie? :D Ludzie ogólnie uważają że twitch na dominionie ma potencjał. Testowałem go 3 razy - 2 lose, 1 win, każdy inny build. Zobaczę jeszcze raz z tym ostatecznym, wygranym buildem, czy jest skuteczny :)

Eve na Dominionie jest chyba lepsza, na ulti ma niezłe haste + często ludzi na low hp biegają i tylko dobijam/przejmuję bazy ;-p

_WrD_ 26-09-2011 13:49

Ale nie pozabija sobie, jest chujowym defenderem, nadaje się jedynie do przejmowania towerów i asasynowania low hp-owców.

Erverse 26-09-2011 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _WrD_ (Post 2819387)
Ale nie pozabija sobie, jest chujowym defenderem, nadaje się jedynie do przejmowania towerów i asasynowania low hp-owców.

Co stanowi nawet większość rozgrywki na dominionie.

_WrD_ 26-09-2011 16:17

I co z tego.

Erverse 26-09-2011 17:08

To tak jakbyś powiedział o xinie, że nie pobije sobie z daleka, on tylko umie walczyć 1vX, jest zajebistym pusherem, genialny 1v1, solo linia, jungla, offtank, inicjacja. I co z tego, że ma prawie wszystko to co jest najbardziej potrzebne.

_WrD_ 26-09-2011 18:46

Zmieniłem zdanie, Eve jest rewelacyjnym towercaperem, mając do dyspozycji ghosta, buty +5, Priscilla's Blessing, Shurleię i 3x zeal (potem zamienione na PD) jest tak zajebiście mobilna że szok. Na dodatek gdy ktoś po nią biegnie pod turret, włącza stealtha i s*******a, nie da się jej dogonić, dwa razy miałem sytuację, jak dzięki mnie mieliśmy pod kontrolą wszystkie 5 punktów.

LaYs 26-09-2011 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _WrD_ (Post 2819402)
Zmieniłem zdanie, Eve jest rewelacyjnym towercaperem, mając do dyspozycji ghosta, buty +5, Priscilla's Blessing, Shurleię i 3x zeal (potem zamienione na PD) jest tak zajebiście mobilna że szok. Na dodatek gdy ktoś po nią biegnie pod turret, włącza stealtha i s*******a, nie da się jej dogonić, dwa razy miałem sytuację, jak dzięki mnie mieliśmy pod kontrolą wszystkie 5 punktów.

NO CO TY !!

_WrD_ 26-09-2011 21:55

Nom 10 znakuf

ruszek 26-09-2011 22:20

Twitch na dominionie jest op z myślącymi teammateami :D

Składam go tak:

Prospector's Blade + buty + 2x pot
BF
Zerki
Zeal
Sanguine blade (stackujące się ad i lifesteal w połączeniu z chorym as jest imo mega)
Ionic spark ( w połączeniu z ultem ołwnydż : D)
Phantom Dancer
Kitae's Bloodrazor
Jakiś on hit item, ja składam akurat sword of divine, może być wits end, malady.

Co o tym myślicie ? Zamiast czegoś wsadziłbym ew. Infinity edge, nie wiem czy by się lepiej sprawdzało, szczególnie że nie ma na tym buildzie masy krita.

Yoh Asakura 26-09-2011 22:29

Tanky dps > all
Wystarczy jakiś syf z gap closerem, który nastackuje milion resów olewając jakikolwiek damage i zapier*oli ci z niczego hita za 1200, l0l
Ja bym twitcha zrobił na malleta, atmę, starka, tego kitae i jakiś bloodthirster.

robek 26-09-2011 23:06

W ogole rammus jest chyba jedna z postaci,ktore pomagaja w osiagnieciu latwego wina - w early przewaga z gorna baza, ogolnie moze tauntowac,odganiac, z thornmailem dosyc miazdzy w mid-late, do tego jego mobilnosc (mobilitki+buff) :wasabi:

Yoh Asakura 26-09-2011 23:12

Na dominionie soraka es #1

Gangrel 27-09-2011 00:53

Podoba mi się w dominionie, że ani przez chwilę nie można być pewnym zwycięstwa. Przed chwilą miałem grę, w której mój team zaczął koszmarnie, przeciwnicy odskoczyli nam na prawie 150 pkt. Raz się zagapili jak mieliśmy jakieś 40pkt i porozbiegali, zdobyliśmy 4 turrenty, trochę tak potrzymaliśmy i był win :)

_WrD_ 27-09-2011 07:07

Ja raz miałem, że nexusowi przeciwników zostało 2 HP (!!!), podczas gdy nasz miał około 70 HP. Przejęli windmilla, utrzymali te trzy punkty i wygrali...

Quezacoatl 27-09-2011 17:18

Ten nowy champ pewno bedzie op w dominionie.

_WrD_ 27-09-2011 17:36

No, teraz będą robić champów pod dominiona typowo, imo.

Koszyk 28-09-2011 00:15

Jeszcze z 2-3 wieczory i bede mial z 1400 elo...

Dziwne bo mam 5:6 i mam 1292 elo ;o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39.