![]() |
Jak tylko brat dobije 21 lvl, to będę z nim robił KerningPQ. ;]
|
Cytuj:
@topic Gra ktoś oprócz mnie na gms broa? |
ja gram na Broa. nick emc3ss. jestes w Alkoholikach? jedyna polska gildia, jak chcesz to zglos sie do xBenekDK, Ognisty, vooorens, tylko tyle jr. masterow pamietam ;p
mechanic to jest koks. mam 63 i jakos nie patrze na lvl/h, czy exp/h, ale na ok. 40 lvlu potrafilem wbic lvl w 10-15 min. przez troche ponad tydzien ferii wbilem te 63, i to wcale nie maniaczac ;p |
Nie, ja raczej rzadko wbijam. Nie jestem w żadnej gildii, zresztą po polakach których poznałem w maplu nawet nie jestem pewien czy chciałbym dołączyć. Jak będę miał więcej wolnego czasu to jeszcze pogram ale tak to nie ;p
|
Wie ktoś może skąd wydropie/gdzie kupie Weighted Earrings? Są mi potrzebne i to bardzo. xD
|
Cytuj:
|
No i ewentualnie możesz kupić we Free Markecie ( wejście w prawie każdym mieście ), ale gracze oczekują trochę dużych sum za to.
Tzn. pojęcie "duża suma" jest względne : P @edit: 50! http://img35.imageshack.us/img35/2782/maple0192d.jpg |
Gra ktoś na eMS-ie ? Wypisywać nicki. Gram na domestosie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nick: yamateh / demethos
Jak ktoś gra to niech piszę. |
Wymienie kongo na GMS
..........
|
Gra ktoś jeszcze? :P Jak tak to gdzie?
|
taka cisza... czy już nikt nie gra w MS?
|
Dzis zaczalem kolejne podejscie iiiiiiiiiiiiiii bardzo jestem zadowolony. Duzo sie zmienilo po tym 'big bang'. Wkoncu wchodze i z przyjemnoscia tłuke te potworki przy czym poziomki lecą. Rowniez WKONCU dobilem second job na moim dexless warriorze ktory nie mogl trafic NIC poza pniakami z toporem. Dzisiaj juz bije te dziwolągi z maską czy skeledogi na quescie w jobie. : D Zastanawiam sie tylko nad tym zasranym alchemiczkiem ktory jest tak op vs pvm : P
Bylbym zapomnial... Mowilem to pewnie 100 tematow wczesniej. Gram na EMS Kradia : ) Nick: Kenami, Shockeh |
Odświeżam temat, panie i panowie, bo chyba żadnych przeciwwskazań nie ma, gdyż temat ciągle jest aktualny, a bohater dyskusji - MapleStory - wciąż się rozwija i ma się dobrze (a nawet lepiej).
Chciałbym wszystkich zaprosić do aktywnej gry na Europe MapleStory. Po wielu update'ach, wprowadzających masę zmian, mamy do czynienia między innymi: - z kilkoma nowymi klasami (od daty napisania ostatniego postu strzelam, że nowych klas wyszło 7, bo nie liczyłem :P) - wiele nowych terenów, w tym exclusive, gdzie można ładnie zarobić - o wiele mniej cheaterów niż na początku istnienia gry - gra się łatwo, szybko i przyjemnie, niekoniecznie na grindzie Zapraszam też na aktywne forum polskiej społeczności, którego jestem administratorem (link w moim profilu, bo to byłaby chyba reklama?) - zawsze znajdziecie tam kogoś, kto z chęcią pomoże Wam z problemem i wytłumaczy różne aspekty gry, przy okazji można się dużo dowiedzieć o samej grze z artykułów, czy aktualności. Słucham więc Was, jak tam Wasze osiągnięcia w MS? :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:55. |