![]() |
|
Ja pierdole 368 stron pierdolenia kompletnie o niczym lub jaki¶ bredniach wyssanych z palca...Tak naprawde jest tutaj jaki¶ 150 stron z sensownymi postami a cała reszta to kicha.Ima widze że też nie masz co robić tylko jakie¶ głupie głosowania robić na gracza furory...Zaczynasz sie lamić.No ale jak kto woli ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
taifun mial mnie raz huncic za to ze wyrzucalem z moich dragow na ankh caltusa ktory mi sie wjebal ; p @naroweq a kim ty jestes ;>;> z rl ktos ;> |
@ Kapucha
Z tego co pamietam to grales do 82 lvlu... Zastanawia mnie po co wypisujesz wszystkie fakty ;> A nie liczysz sie z tym ze nie ktorych rzeczy nie ma potrzeby pisac.. Chyba ze chcesz zeby wszyscy znali cala historie? ;] To bylo dawno i minelo nie ma co wspominac.
|
Cytuj:
|
A co tu ma do sprawy Vuaevo.
Odjebcie sie od niego! Ima a ty jestes frajer i nic tego nie zmieni Dusski i tak wygraja. P.S Ladna przyjeliscie taktyke hacking gz gz. Tylko podziwiac |
Cytuj:
|
Dobrze powiedziane ; )
|
Cytuj:
SprawdĽ PW :> |
Fallathanu
Feb 13 2007, 19:10:56 CET Killed at Level 111 by Atanus and by Harcesh Gl. |
Cos cie Viexorinio nie ogarniam... nazywasz mnie "wszechwiedzacym 50 lvlem <ironia>" a teraz potwierdzasz wogole inna teze...
Cytuj:
|
19:12 Fallathanu [110]: co minute kicki ^^
ahahahah |
Cytuj:
hahahaha fallathanu rox :baby: gz fraga chopoki :) |
szkoda ze tak pózno przylecialem ;D juz byl wbity w ziemie:baby:
|
=]
Ehh ciezko sie bic z kickami... ^^ |
On się bić nie umie to tylko po prostu padł :P
|
Cytuj:
|
Khazul
o stary :D wiesz pochodze z Debicy (przeprowadzilem sie) i w sumie popytam kolegow to on moze wpierdol dostac sry za double post
|
Cytuj:
W sumie chyba spotkam sie z nim niedługo żeby porozmawiac :> Grim napisz w grze moze sie znamy ^^ |
Nooo ale ja mam "kozaczkuf" w mojej aktualnej szkole :( Khazul miej sie na baczno¶ci:D
btw. Hail Dębica |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:48. |
|