![]() |
|
Pawlon nie stresuj sie az taki pa nie jestes xD
|
Cytuj:
chlopaki wyglada na to ze nei zamkna glosowania dopoki ktos nie bedzie mial wiecej glosow niz ja. poglosjcie troche na mnie :D gdzie ta solidarnosc? ;) edit: hahah, ale dzialam komus na nerwy, teraz ten "dupowlaz" co zaczal post wykluczyl mnie z glosowania ;) i tak jestem gora a efeekt przerosl moje oczekiwania :D |
Cytuj:
Moge wiedziec ile masz lat tak orientacyjnie ;) |
Niewiem poco ci mój wiek
Powiem ci tylko ze jestem z ekipy MKW I jeśli bedziesz u pucka na 18 to sie dowiesz bo jade z ekipa tam jego zrobwie oblewac xD Polish wódka you cant fly ^^ Bądz znajomości warto utrwalać:D |
Pawlon ale w rl Pa to ty nie robisz xD
Raczej Miszu xD Jak znajde passy na Dzumka to votne na ciebie xD |
Cytuj:
Ma sie warunki w rl to sie je wykorzystuje :D Pozdro sylwestrowe!! Zycze wszystkim szczesliwego nowego roku!! (robie to teraz bo nie bede mial kiedy pozniej juz :() |
Cytuj:
no ale tam w szkocji juz pewnie schudles, tak to jest ja sie zyje na zupkach chinskich ;) >>karaoke>>> twoja strata ze cie nie ma ;] na galanie nuda, znowu jakeis tam zmiany w skladach gildii, dupowlaz zerovolwe coraz blizej "wladzy" <lol> |
Hmm ostatnio cos mowicie o zabiciu Toxa, ale nic nie widze na tibia.com zeby zaliczyl jakiegos deda...
|
Jak tam Miszu ci sie wiedzje na + wychodzisz narazie czy na 0 ?
Mysle ze jak wrocisz to jak pykniemy w pilke to mnie dogonisz i nie bedzie przerwy na fajke xD Nie zmieniaj sie az za bardzo tak zebym mogl cie rozpoznac w miare mozliwosci xD Galana Sux Counter Strike 1.5-1.6 Rox no i Dzumior xD Eeee Miszu jak tam masz blisko do kogos z galany od swe albo wiesz to Wpierdol przy okazji i pozdorwienia z Łodzi ^^ |
Cytuj:
Sadlo?? O.o Ja nie Godyl XD Co do karaoke... no nic zaluje.. zebys wiedzial jak.. ale nie wazne.. wroce to was jeszcze za jakis cza spokatuje swoim skrzeczeniem po pijaku:cup: @Dzum~ ogolnie jestem jeszcze na 0 zeby osiagnac stan kasy z jakim tu przyjechalem musze jeszcze z 2-3 tyg normalnie pracowac.. niestety okres swiateczny sie zaczal i jakos nikomu sie nie garnie do zatrudniania ludzi.. Ale luzna na poczatku stycznia zaczynam ochrone;] I wyrabiam sobie SIA licence bo polska licencja nie jest tutaj horowana niestety:( I zaczynam trzepac kaske :) A co do pilki.. tego mi tez brakuje chol... Jakos tak nudno bez pykania co jakis czas..:( |
Ctrishia chce Ci powiedziec jedno po dzisiejszej akcji zero to za duzo zeby okreslic Ciebie...Wielki obronco kolegi od flaszki ("17:44 Catrishia [137]: and he is my drinking partner") stales sie moim mistrzem w odstwianiu szopek .. Podziwiam Cie :) Cya
Ps. 17:44 You lose 38 hitpoints due to an attack by Catrishia. haha nice hit |
Powstalo Hwl wie ktos czemu ?xDD
|
Cytuj:
Bo im sie nazwa podoba.. i toxo poszedl na lidera |
Cytuj:
jak chcesz to mozesz byc zerem na galanie tylko powiedz jeszcze slowo jebie mnie to czy jestes kobita w rl czy nie ja wieze rl a nie tobie p.s bardzo zabawne 38 dmg knightem ktory moze zabrac 0 gdyz nie mial updata juz od 2-3 lat |
Cytuj:
|
Cytuj:
ostatnia szansa zwies pizde albo bedziesz hunted |
Cytuj:
"ostatnia szansa zwies pizde albo bedziesz hunted" po 1 pizde zawieszac to moze twoja laska.. po 2 hunted.. humm nie zmusisz mnie sila do tego zebym nie skrytykowala takiego noobstwa jak odstawiles..po 3 Prawda jest taka mnie sie uczepliles za nic bo chciales pokazac jaki niby silny jestes , bo ja Ci nic nie moge zrobic.. a derdrixa sie boisz.. |
Cytuj:
|
Wyjasnijcie sobie to na priv a nie nabijacie tu strone bezsensownych postow...
A zeby nei bylo offtopic to Nuskei zrobil DHQ, a filmu chyba nie ma. |
Ty sie panie Navoxiv czy jak Ci tam nie wymadrzaj bo dla mnie NIC nie zrobiles w wojnie poza zaje***** mi noobchara za free-.^I tak sie dziwie ze miales odwage wbic 15min pz:cup: ale to chyba dlatego ze kilka tygodni w pz dalo Ci w dupcie i wkoncu wyszles.Poprostu szal macicy co ty soba prezentujesz...
Mowicie Na Nas Rzydzi Ale Nas Nie Pokonacie! Bo Jest Nas Wielu i Rady Nam Nie Dacie! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:03. |
|