![]() |
|
HEHE ! ale jaja ohoho :D
fajnie w tym ab duzo poolow of blood :o:o |
Cytuj:
wez czlowieku nie oslabiaj, jak wy strama ktory nosi 300 potow max, nie mozecie zabic trzymajac w trapie to mnie krew zalewa, to lepiej noobcharami strapowac virona i zebyscie ze stacka go zabili, niz walic strama pol godziny i zeby se potem uciekl :) ci co byli noobcharami w miejscu gdzie zielper padl to zal zal i zal, tyle noobcharow stalo ze pozadnym ludziom(mi) nie dali przejsc zeby chealino wypchnac ;s avanger of gods, stoi obok strama i chealino, ciezko wypchnac bylo co ?:s a ja nie obkupiony jestem takze noobcharkiem biegalem a blood timon i blood saimon padli przez wlasna glupote, pogratulowac.. leci text na vent, phalax do tylu, tam byl thyx phalax i ktos jeszcze, nikt sie nie wycofal, moze i dlatego ze nikt ich przepuscic nie chcial, trudno sie mowi... dedem sie placi ;) |
Hmm nie padlismy przez swoja glupote :) My poprostu nie boimy sie o chara i bedziemy raszowac nawet 9 sorcem byle po to zeby jakis ciec padl :)
Wiecie co trzeba bylo wejsc na gore i dac logi jak stram byl w trapie bo nie bylo sensu go bic :) co nie karolek? xD My bongo jestesmy inaczej stworzeni niz ty karolek i bedziemy bic dopoki on nie padnie... To tyle! KOCHAM WAS :D |
@Karolek.
Chealino byl wypchniety tylko, ze braklo nam troche farta. Nie moglem sie wycofac bo nie bylo takiej mozliwosci. Co do ventrilo to rownie dobrze moglby nas tam nie byc bo i tak nie bylo nic slychac, jeden madrzejszy od drugiego, battle comanderzy kurwa z rozjebanymi mikrofonami i jeszcze na glosnikach, po tych 30min akcji glowa mnie bardziej bolala niz po litrze.... Co do Strama to dali dupy Ci ktorym zachcialo sie gonic Virona, kiedy Strama mieli w trapie i nie bylo mozliwosci zeby kebeb czy ktos sie dostal do niego i mu pomogl, wystarczylo troche jebanej cierpliwosci i by spal. |
nie mieszaj w to viron metek, bo dobrze wiesz ze virona strapowac to bylo zadanie noobcharow, a kto byl na wierzy jego zadaniem bylo bicie strama, zle mowie?
a tobie vrell o co chodzi? mowisz a bongo a to wlasnie bongo bylo na wierzy z 2 wyjatkami - teptas i master pajak ... nie myslisz chyba ze taki stram przygotowal sie na to ze bedzie trapowany, w sumie ile on mogl miec tych potow? max 15 bp, niech i sami palladyni go atakuja to dlugo by nie postal ze swiadomoscia ze ponizej jasnego zielonego hp nie moze spasc bo zaraz w pysk combo dostanie ;P ale dobra, lepiej 3 smieci zabic niz nikogo ;d ale jak widzialem jak chealino prawie pada, to az mi milo na sercu sie zrobilo... ;/ |
niezle polacy dobra robota
|
dzisiaj niezla rzez w ab mass deduw of swe nawet pl co udajom swe ale som pl wiec zdradzajom pl narud polski zdradzajom
|
fajny awatar
|
czemu masz taki sam siusiak jak ja
|
bo jest dlugi i fajny
|
@karolek jak chcesz iść gdzieś na akcje to lognij palka a nie 7 lvlem biegasz :) a skoro nawet i noobem ich wypychasz to ok ale nie drzyj się tak... :S
|
qwa rzaloba narodowa krul nasz wielki polski polak sprzedal acond
rip krelet[*[ |
narazie mam malo czasu na gre, wogole rozwazam jej dalsza przyszlosc...
|
Cytuj:
http://tibia.looki.de/forum/attachme...hmentid=281230 dedufcia ziom aluminium lub chrom |
var
LockID:integer; function GetCreatureByID(ID: integer): TCreature; var x: integer; begin Result := nil; for x := 0 to Creatures.Count - 1 do begin if x >= Creatures.Count then Break; if Creatures.Creature[x].ID = ID then begin Result := Creatures.Creature[x]; Exit; end; end; end; begin updateworld; while self.attacking=0 do begin sleep(200); updateworld; end; LockID:=self.attacking; while not terminated do begin updateworld; ProcessEvents; if ((self.attacking)<>(LockID)) and ((self.attacking)<>(0)) then LockID:=Self.Attacking; If Self.Attacking=0 then begin Creature:=GetCreatureByID(LockID); If Creature<>nil then Creature.Attacking:=true; end; sleep(100); end; end |
Cytuj:
|
Do blokowania battle square na potwórku którego ostatnio zaatakowałeś
Stairjump, I suppose |
o to sie przyda dzieki ;]
|
Sądzę ze jest to najlepszy moment zwłaszcza ze akcja nie wyszła :) na powiedzenie kim naprawdę dla mnie jesteście. Nie mam siły pekować z ludźmi którzy nie maja podstaw pvp , honoru i po prostu dystansu do siebie. Nie mowie o wszystkich ale to coś poniżej przybliży was kto w moich oczach jest nikim :)
timon-pozyczyl chara tylko z tej strony jest ok, teraz minusy- daje xlogi zeby nie pasc, nie walczy na 100%. Wogole nie ogarniety typ. Nitz-lubie cie bo jestes ogarniety , skromny i wiesz czego chcesz. Volo- nic do ciebie nie mam ale czasem pierdolisz farmazony ze sie sluchac nie da. Wonsz-Zawsze mozna z toba pogadac. Ok :) Cinek- Z choinki sie urwales. Jak padasz to lepiej nie podchodzic do ciebie bo gryziesz. Na vencie wyzywasz wszystkich a twoim ulubionym tekstem jest "ciota". Zrobiles sie battle komanderem bo miales wojne na azurze.A w moich oczach nadajesz sie do tarcia chrzanu. Wyzywasz ludzi ze daja xlogi jak sam dajesz :) Btw za bardzo przezywasz te gre :/ Dama- Rzucil bym sie z nim w ogien i we 2 dali bysmy rade :) Zajebisty kolo.Nic dodac nic ujac. OFC Rebciuch , avenger - jestescie spoko walczycie do konca i to sie liczy. Moim zdaniem niedoceniani. Ridof , gavv , yuhasa , leox , woyek - stare bongo oni wiedza czego chca , yuhasa mial kryzys ale go przeszedl. Btw traktuja ta gre jako zabawe :) Dax- Napoczatku mialem do ciebie niechec bo byles w cop :) a teraz Jestes Prawie tak samo zajebisty jak dama :) Naleza ci sie slowa uznania. Reszta albo was zapomnialem albo poprostu jestescie friendami mojego frienda ktory frienda chce w bongo... Stare bongo :* [pimol , kiepa , mati , anum , woyek , dama , dax , nitz , yuhasa , adam , volo , ridof , gavv ,szymek - on mnie namowil do tego! niecnego planu ] To sa kurwa prawdziwi bongosi! jesli kogos nie dodalem przepraszam :D To tyle mozecie mnie jechac lub tez nie :) poprostu jako jedyny wylamalem sie i powiem co mi lezy na sercu. Nie bede udawal ze jest wszystko ok ;] |
Zle sie dzieje od kiedy czesc osob zaczela sie uwazac za chujwie kogo i kozaczyc jesli pekuja z nami 2 miesiace, gdy my sie znamy ze 2,5 roku.. Dlatego pierdole, jak stare bongo sie ogarnie i zrobi 60 edkow ofc wroce i przetrzesiemy ta iridie;] A narazie na mnie nie liczccie;p
|
ej ja nie jesetm wymieniony,
/saaaad michas ;/ juz po akcji e stramem powiedzialem ze pierdole, nic do was ludzie nie mam, ale takiej bandy siie nie da ogarnac jak kazdy chce powiedziec cos od siebie |
:) Racja Michale ! poprostu nie mam do ciebie zastrzeżeń :) Spoko zioooom ! hahah
Koncze z tym syfem :D robie to co dax jak cos to msg. Musimy reaktywowac Bongo team vol1 |
Borutka zajefajna YO ! ciesze sie, ze stracilem tylko 1lv, a nie jak poprzednio 3 :cup::cup::cup::cup::cup:
pozdro hopaki |
ogarniecia nie ma za duzo osob gada , ale jest za to duch walki i za to respekt , chuj tam na lvle wazne ze byl akszyn choc nie zawsze udany
|
to se ich pozbieraj do kupy, ja jestem out;']
|
@Ripper
I bardzo dobrze, że odchodzisz kleszczu!! Wczoraj daliście ładny popis, wasza akcja że ohohooho. Niszczylismy was kolejno :> a wy tylko lataliście wkoło noby |
Cytuj:
|
kkkkkkkkkkkk ostra napinka widzę. Prosto w oczy jedzie równo, kurde niszczył was niezły jest. W szkole zamiast myśleć o tym co zrobić żeby zdać w zeszytach rysował plany poi potem je wysyłał do cipsoftu ;S
@Ripper musimy poważnie porozmawiać :S @Vrell pozdrawiam Cię moje kochanie buahah <3 nie napinajcie się tak na tą grę bo w końcu komuś 'żyłka pęknie'. A na forum wyrażajcie się(co nie którzy) czytelnie. @Prawda_w_oczy wiatr chyba zawiał Ci w oczy i łzawią Ci one, bo jakbyś nie zauważył wszystkich to wali czy padną czy nie. Przez dłuuuuugi okres na*******aliśmy tutaj ludzi i dalej będziemy to robić, ale wiemy co to dystans do gry, ty go niestety nie zauważasz. Napinasz się że 'niszczyliście nas' jak dziecko które idzie do pierwszej klasy. Jeszcze napisz opowiadanie jak to było w Carlin, że wpadliśmy po Bongo Team a tam go po prostu NIE BYŁO! I nie nazywaj tutaj nikogo Bongo Team, zawiesiliśmy swoją działalność. Owszem na vencie zbierają się ludzie którzy maja chęć zabicia kogoś bo po to jest ten pieprzony świat PVP, nie jest sensacją zabicie kogoś ;) Bez urazy, ale naprawdę BT nie ma! Będzie, ale to w swoim czasie. "A wtedy nie będziesz: 'niszczył nas kolejno' to my będziemy niszczyć Ciebie :) " |
Polwkę mam z rippera i tego nobka vrella po prostu.
A dlatego piszę w tym stylu aby pośmiać się z tych, którzy zaczynają mnie wyzywać od braku szkoły, że na lekcjach rysowałem plany tibii itp. Taki ripper. Spojrz na jego wypowiedź, nie umie w miarę kulturalnie tylko od razu lecą kurwy i huje. Z postów wynika, że Abedin jest o niebo bardziej ogarnięty, niż Dax, czy vrell. Vrella pamiętam z czasów jeszcze jak kupił tę postać. Mnie na forum nikt nie poprze, sam muszę bronić moich racji. Was jest grupa, tu już nikt oprócz tych kilku stałych userów nie zagląda. Zobaczcie na ostatnie kilkadziesiąt stron. Nikogo nowego, ciągle tylko "bongo wannabe" |
Po pierwsze ujawnij sie kim jestes to zaczniemy rozmawiac normalnie bo kazdy moze robic napinke z ukrytego konta.
Po drugie piaskiem po oczach - co cie sklonilo ze nas tak nie nawidzisz? My poprostu pekujemy a to ma na celu odstresowanie po expie. Jak mozna tylko expic na serverze pvp? Dla nas jest to poprostu choRE! |
mnie nie wkurza to, że pkujecie. Tylko to, że się tak strasznie chwalicie. Chcecie się odstresować to się odstresowujcie, ale czy cały świat musi o tym wiedzieć?
|
Po to jest forum nieprawdaż? Nikt Ci nie każe tego czytać =]
|
glombie kapusciany ty po to jest forum tibjipl rzeby sie hwalic osiongnienciami muw kto ty hamie !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jak już to Adedin, userowie zaglądaja tylko że szkoda im czasu na pisanie głupich postów. Mi nie ;S |
Cytuj:
No i widzisz, każdym postem szukasz zaczepki. @Adedin, Przepraszam za błąd, ale jakoś lepiej dla mnie brzmiało abedin i tak już zapamiętałem |
ludziófki i ludziufki ;\
teraz odrzyjemy wrzyscy ;\ btw. nie napinajta się już tak na forum xd porozmawiajmy o czymś pozytywnym. Ładna pogoda u nas dzisiaj na Rybniku słoneczko świeci :) wczoraj z pimolem byliśmy u bezoka i kaikao xd napiliśmy się browara xd teraz jak pimol kupił kompa ja kupie paka i pgpgpgpgpgpgpgpgpg :S8o |
Nad Krakowem też słońce świeci i ptaszki śpiewają...
|
Cytuj:
wogole, pamietacie jak neztas w swojej pierwszej wojnie poszedl na ob z bp sdkow (wtedy palki dedaly z boltow + sd) i uciekal na fibule?XDDDDD Cos dawno nikt nie mowil o fibuli i wogole;\ To chyba byla wojna Ethical vs terragon czy cos takiego, nie?;d |
takie rzecz zostaja w pamieci do konca zycia ;b
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:40. |
|