![]() |
|
Wladnca i pan iridi ? ushauhsua ty psie !! sam bym cie rozwalil jakies 2 dni temu jak mi zabiles wielkiego panka tylko uciekales jak jakas ciota piesku..a pozniej bales sie wlogowac bo odpowiedni ludzie juz czekali za toba ale cuz !! krulu i niebojacy sie niczego wladco !! i psie XD :evul:
|
Moge tylko rzec "ała" i gz dla DD
No i gz dla Arc 4 fragow pozdrawiam |
No i po raz kolejny , sytuacja sie odwraca:) Teraz oni troszke poexpia i beda spamowac forum ,madrowac sie. Taka jest kolej rzeczy. Niestety nie bylo mnie na Open, bo wolalem sobie pograc w bilard i napic piwka z dawnymi znajomymi.
Kazda porazka jest nawozem sukcesu ;) P.S. Bergilliada part II ,juz niedlugo w LODZI :) podczas ferii ZIOMowych 8o |
Olaboga ;(
|
uahaha
Cytuj:
taki jestes kozak to daj name main chara ****u pewnie nie dasz bo juz kisiel w gaciach. |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw na kim on fraga zlapal?xd |
btw na kim on fraga zlapal?xd[/quote]
na Wielkim Panku ;/ ;/ Masz deda rokowego smieciu a krzyczec to morzesz se na swoich 2 starych a nie na forum bo gowno tu mozesz tym swoim 60 lvlem !! laaaal :baby::baby::baby::baby: |
Cytuj:
|
http://img514.imageshack.us/img514/6324/deepex9.th.jpg
^^ Nie czytalem tego co tam saimony i inne duperele pisaly ale przekonacie sie, ze to nie koniec ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Nick: Xel'nemrill lvl: 112 Guild: Wu-Tang Clan/Existance A jak coś chcesz to poczekaj wróce po maturze to się możemy pobawić, o ile ty jeszcze będziesz grać na tym servie :(. @Mas gdyby z debili szło budowac autostrady to nasz kraj miałby jedne z najlepszych dróg na świecie <3 :** signed: Usar |
Cytuj:
~Credits to Joven |
Nie ma co przezywac ... raz na wozie raz pod wozem ... jedno jest pewne, to jeszcze nie koniec : )
|
Cytuj:
signed: Usar |
sie wyebalem hłehłe
i tak wygramy |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Yes! :dance: Yes! :dance: Yes! :dance:
I znów zwyciężamy w wojnie:cup: Jest tak jak wam mówiłem, kukiełki z Arcanium, nasz gildia pokona was z palcem w nosie!B) Jesteście już skończeni, wasze żałosne próby nawiązania walki są niczym przeciwko naszej perfekcyjnej organizacji. Nasi szpiedzy donoszą nam o waszych ruchach, podczas gdy nasi magowie pgują wy wkrótce strącać was na jeden sd!8o Żal już mi was, naiwne kukiełki, grające nałogowo po 22 godziny dziennie, co teraz będziecie robić w waszych pustych życiach?:D Już wkrtóce nowy wpis w moim blogu, chwalący męstwo i odwagę Deadly Delight!:cup: Przypominam o obowiązku czytania! Wasz szczerze, Shane ~ |
@up
Masz chyba jakiś kompleks wyższości... Non stop tylko "żałosne kukiełki", coś w stylu "jesteście zerem, a my Deadly Delight jesteśmy wielcy" albo "jesteśmy zaj*biście zorganizowani" etc. Myślisz że nikt nie czyta forum i nic nie wie o stanie wojny? Uwierz mi, ludzie wiedzą więcej niż myslisz :) Btw. a propo "(...) Żal już mi was, naiwne kukiełki, grające nałogowo po 22 godziny dziennie (...)" to chyba coś Ci sie pomyliło. Kilka osób z DD jest praktycznie zawsze on~... I kto tu nie ma życia? Eh? |
Cytuj:
Myślisz, że tak piszesz i jesteś fajny, wszyscy Cię lubią. 8o Ha! Odejdź stąd żeby nie powiedzieć wy-pier-da-laj! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33. |
|