Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Rosjaninn 07-01-2008 09:57

Wladnca i pan iridi ? ushauhsua ty psie !! sam bym cie rozwalil jakies 2 dni temu jak mi zabiles wielkiego panka tylko uciekales jak jakas ciota piesku..a pozniej bales sie wlogowac bo odpowiedni ludzie juz czekali za toba ale cuz !! krulu i niebojacy sie niczego wladco !! i psie XD :evul:

Massterralph 07-01-2008 10:12

Moge tylko rzec "ała" i gz dla DD
No i gz dla Arc 4 fragow
pozdrawiam

berger 07-01-2008 10:43

No i po raz kolejny , sytuacja sie odwraca:) Teraz oni troszke poexpia i beda spamowac forum ,madrowac sie. Taka jest kolej rzeczy. Niestety nie bylo mnie na Open, bo wolalem sobie pograc w bilard i napic piwka z dawnymi znajomymi.

Kazda porazka jest nawozem sukcesu ;)

P.S. Bergilliada part II ,juz niedlugo w LODZI :) podczas ferii ZIOMowych 8o

Kiełek 07-01-2008 10:50

Olaboga ;(

Heram_Elion 07-01-2008 12:20

uahaha

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rosjaninn (Post 1831107)
Wladnca i pan iridi ? ushauhsua ty psie !! sam bym cie rozwalil jakies 2 dni temu jak mi zabiles wielkiego panka tylko uciekales jak jakas ciota piesku..a pozniej bales sie wlogowac bo odpowiedni ludzie juz czekali za toba ale cuz !! krulu i niebojacy sie niczego wladco !! i psie XD :evul:

taki jestes kozak to daj name main chara ****u pewnie nie dasz bo juz kisiel w gaciach.

Massior 07-01-2008 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heram_Elion (Post 1831168)
taki jestes kozak to daj name main chara ****u pewnie nie dasz bo juz kisiel w gaciach.

Dlaczego miałby się bać Ciebie? Myślisz że fraga zgarnąłeś to jesteś wielki? Nie. Nie jesteś.

adnincv 07-01-2008 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massior (Post 1831229)
Dlaczego miałby się bać Ciebie? Myślisz że fraga zgarnąłeś to jesteś wielki? Nie. Nie jesteś.

wordsors ivuler

btw na kim on fraga zlapal?xd

Rosjaninn 07-01-2008 15:42

btw na kim on fraga zlapal?xd[/quote]

na Wielkim Panku ;/ ;/

Masz deda rokowego smieciu a krzyczec to morzesz se na swoich 2 starych a nie na forum bo gowno tu mozesz tym swoim 60 lvlem !! laaaal :baby::baby::baby::baby:

Anum 07-01-2008 15:51

Cytuj:

Anumrati. O dziwo zawsze kiedy mam ochotę po ciebie iść siedzisz w dp :/. No tak, jak DD nie lognie to twój jedyny dom :(. Jeszcze będziesz płakać i się płaszczyć jak cie DB chciało zabić.

Xandar Mac'Leod 07-01-2008 16:20

http://img514.imageshack.us/img514/6324/deepex9.th.jpg

^^

Nie czytalem tego co tam saimony i inne duperele pisaly ale przekonacie sie, ze to nie koniec ;)

Arthas The Keeper 07-01-2008 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heram_Elion (Post 1831068)
Sparcco Die xD Naucz sie biegac z temlpe do dp ;] Frajerze uehehehe !!!!
Na Pana i Władce Iridii sie reki nie podnosi !!

Powtarzam a kim ty kurwa jesteś?:confused: Przypominasz mi kurwa plebs w średniowieczu cieszysz się jak biedny, głupi gdy tylko DD wbije fraga :baby:

Cytuj:

Proszę bardzo podam bo może nie widzisz jak pisze pod avatarem:
Nick: Xel'nemrill
lvl: 112
Guild: Wu-Tang Clan/Existance
A jak coś chcesz to poczekaj wróce po maturze to się możemy pobawić, o ile ty jeszcze będziesz grać na tym servie :(.
@Mas gdyby z debili szło budowac autostrady to nasz kraj miałby jedne z najlepszych dróg na świecie <3 :**

signed: Usar

eeetanz 07-01-2008 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1831124)
Kazda porazka jest nawozem sukcesu ;)

Bo na sucho to nawet trawa nie urośnie;)

~Credits to Joven

Yooshi 07-01-2008 16:34

Nie ma co przezywac ... raz na wozie raz pod wozem ... jedno jest pewne, to jeszcze nie koniec : )

Arthas The Keeper 07-01-2008 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yooshi (Post 1831384)
Nie ma co przezywac ... raz na wozie raz pod wozem ... jedno jest pewne, to jeszcze nie koniec : )

Ano ważne tylko żeby jakieś wnioski wyciągnąć.

signed: Usar

Kisiaa 07-01-2008 16:56

sie wyebalem hłehłe

i tak wygramy

Meteon! 07-01-2008 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heram_Elion (Post 1831068)
Sparcco Die xD Naucz sie biegac z temlpe do dp ;] Frajerze uehehehe !!!!
Na Pana i Władce Iridii sie reki nie podnosi !!

A ja jeszcze raz proponuje battle z bongo ;]

Anum 07-01-2008 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod (Post 1831345)
img

^^

Nie czytalem tego co tam saimony i inne duperele pisaly ale przekonacie sie, ze to nie koniec ;)

Haha pięknie bracie <3. Ale nie padłeś ;p.

Vincento_Vampire 07-01-2008 17:15

Yes! :dance: Yes! :dance: Yes! :dance:

I znów zwyciężamy w wojnie:cup: Jest tak jak wam mówiłem, kukiełki z Arcanium, nasz gildia pokona was z palcem w nosie!B) Jesteście już skończeni, wasze żałosne próby nawiązania walki są niczym przeciwko naszej perfekcyjnej organizacji. Nasi szpiedzy donoszą nam o waszych ruchach, podczas gdy nasi magowie pgują wy wkrótce strącać was na jeden sd!8o

Żal już mi was, naiwne kukiełki, grające nałogowo po 22 godziny dziennie, co teraz będziecie robić w waszych pustych życiach?:D

Już wkrtóce nowy wpis w moim blogu, chwalący męstwo i odwagę Deadly Delight!:cup: Przypominam o obowiązku czytania!

Wasz szczerze,
Shane

~

Eve_Liven 07-01-2008 18:03

@up

Masz chyba jakiś kompleks wyższości... Non stop tylko "żałosne kukiełki", coś w stylu "jesteście zerem, a my Deadly Delight jesteśmy wielcy" albo "jesteśmy zaj*biście zorganizowani" etc.

Myślisz że nikt nie czyta forum i nic nie wie o stanie wojny? Uwierz mi, ludzie wiedzą więcej niż myslisz :)

Btw. a propo "(...) Żal już mi was, naiwne kukiełki, grające nałogowo po 22 godziny dziennie (...)" to chyba coś Ci sie pomyliło. Kilka osób z DD jest praktycznie zawsze on~... I kto tu nie ma życia? Eh?

Hoster 07-01-2008 18:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1831462)
Yes! :dance: Yes! :dance: Yes! :dance:

I znów zwyciężamy w wojnie:cup: Jest tak jak wam mówiłem, kukiełki z Arcanium, nasz gildia pokona was z palcem w nosie!B) Jesteście już skończeni, wasze żałosne próby nawiązania walki są niczym przeciwko naszej perfekcyjnej organizacji. Nasi szpiedzy donoszą nam o waszych ruchach, podczas gdy nasi magowie pgują wy wkrótce strącać was na jeden sd!8o

Żal już mi was, naiwne kukiełki, grające nałogowo po 22 godziny dziennie, co teraz będziecie robić w waszych pustych życiach?:D

Już wkrtóce nowy wpis w moim blogu, chwalący męstwo i odwagę Deadly Delight!:cup: Przypominam o obowiązku czytania!

Wasz szczerze,
Shane

~

AhaB) Wiesz co człowieku o małym poziomie inteligencji i na dodatku z gimnazjum. Jesteś po-je-ba-ny.X(

Myślisz, że tak piszesz i jesteś fajny, wszyscy Cię lubią. 8o Ha! Odejdź stąd żeby nie powiedzieć wy-pier-da-laj!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33.