![]() |
|
No zdecydowalem sie.
Biore sie za Zero no Tsukaima :P mam nadzieje ze sie nie zawiode. |
na pierwszych 2 nie... na 3 to to teoretycznie filler można by rzec
@zasalamel zdarza sie ze autor taki bład zrobi , jak kiedys zapomniał mu worów dodać... |
@Up
Hahaha fajnie musiał Itachi wyglądać bez worów;p Pewno trochę młodziej wyglądał. BTW. U mnie spadł już śnieg, jak u was? Nipah! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic jak zwykle długo zajeło mi skończenie jakiejś krotkiej serii tym razem Strike Witches ost. minuta najlepiej kończy 1 serie o! i znalazłem dobrego hentaia z tym 8D @SE manga (spoiler) Ukryty tekst:
|
Znacie jakas fajna stronke z avkami z Soul Eatera?
Btw. Ahhh ten stary Hellsing... Moze ktos podac jakis tytol ktory jest wzorowany a raczej podobny do Hellsinga? ;) Fajnie by bylo gdyby to anime bylo dosc nowe. ;p |
BUahhahahaa ZnT ep. 7 motyw z pocalowaniem ksiezniczki mnie rozwalil hahahahahah
|
Zapomnieć przekreślić opaskę to nic, ale żeby z Paina zrobić ninja Konohy to już coś większego :D
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
@up: A może to nie błąd? :o ;p |
Cytuj:
Btw, rozumiem co tydz dyskusja z Naruto, ale czemu nikt o wybielaczu nigdy nie gada? >.> |
Cytuj:
P.S.: Raczej błąd ; / |
@DDoS
Hmmm jakos tego nie zauwazylem jak czytalem tego epa... A moze to bedzie mialo jakis zwiazek w pozniejszym rozwoju akcji? o.O Albo po prostu jest to blad ;< |
Cytuj:
@Pacz - Ja poświęcam chapterowi Naruto ok 10-15 min, najpierw przeczytać, potem na spokojnie przejrzeć strony i wyłapać ciekawe szczegóły :) Właśnie skończyłem Crystal Blaze (9/10 jak dla mnie) Zaleta bycia chorym - leżysz sobie i oglądasz :D Więc teraz myślę że wezmę się za ....... Antique Bakery coś na odmianę po Fantasy :) |
Cytuj:
|
tak a brak worów itasia, pojawiającej sie z zniką HP sasoriego też?
a ja dziś swoją kolekcje mangi powiększyłem o : HELLSING tom 1 i 2 : p extra manga : p mnóstwo śmiesznych gagów 8D w wykonaniu alucarda a potem masa akcji przemieniającej sie w thriller>horror : p |
Obejrzałem sobie 8 odc. Clannada, dosc fajny ale nie podoba mi sie ze zrobili z Okazakiego takiego koksa.
|
@Up
Okazaki i koks mowisz? Imo nie do konca, raczej po prostu "twardziel". Poza tym, wedlug mnie dzieki temu zachowano jakas spojnosc fabularna. |
Witam
Nie mam teraz internetu, także nici z anime ^^ Jedyne, co mam na dysku to ~Melancholie, którą obejrzałem w kolejności chronologicznej, także pozostaje mi tylko kolejność TV - tyle z anime^^ Jak będę miał więcej czasu, to MOŻE u kolegi obejrzę nowe odcinki Clannada i Ef - a tale of melodies (jedyne anime, które śledzę^^) Z mangą też krucho... Pozdrowienia i miłego oglądania anime =] |
W sprawie błędów z opaskami, ten sdam pojawił się w peirwszym powazniejszym spotkaniu z Zabuzą... Zabi był z Konohy ;p
Imho, należy pamiętać, że NAruciak jest pierwszą mangą robioną komputerowo, dlatego mamy takie błędy. |
pierwszą mangą robioną komputerowo? że woot? Oo?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:03. |
|