Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Koszyk 22-11-2008 12:24

No zdecydowalem sie.

Biore sie za Zero no Tsukaima :P mam nadzieje ze sie nie zawiode.

Rayza 22-11-2008 13:32

na pierwszych 2 nie... na 3 to to teoretycznie filler można by rzec

@zasalamel
zdarza sie ze autor taki bład zrobi , jak kiedys zapomniał mu worów dodać...

Corgar Frizz 22-11-2008 14:05

@Up

Hahaha fajnie musiał Itachi wyglądać bez worów;p Pewno trochę młodziej wyglądał.

BTW. U mnie spadł już śnieg, jak u was?

Nipah!
Corgar Frizz

-=DanieL=- 22-11-2008 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hanndo90 (Post 2344245)
Mam Anime ''Wolf's Rain'' ale niewiem czy warto zobaczyć wujek mówi ,ze warto alee mnie to jakiś nieprzekonuje .. hmm wiec jak jest naprawde warto zaobczyć czy zostawić na kiedy indziej?

Bardzo dobra anime. Wręcz to pozycja którą musisz obejrzeć. Idealny klimat, plus daje dużo do myślenia.

Rayza 22-11-2008 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2345270)
BTW. U mnie spadł już śnieg, jak u was?
Nipah!
Corgar Frizz

a u mnie na co "<losowy numer>" trawniku spadł szron ! YAY! ide zaraz na sanki xDDDDD

@topic
jak zwykle długo zajeło mi skończenie jakiejś krotkiej serii tym razem Strike Witches ost. minuta najlepiej kończy 1 serie

o! i znalazłem dobrego hentaia z tym 8D

@SE manga (spoiler)
Ukryty tekst:
no ciekawe zaskoczyli mnie ja juz myślałem ze soul wyjdzie z "ukukiełkowania" mocą impa a ten tylko mu pomógł zmotywować sie do wstania
ciekawe jaki przekręt jest w "śmierci" Arachne albo z z dziwieniem kida :p

Pacz_knight 22-11-2008 14:52

Znacie jakas fajna stronke z avkami z Soul Eatera?

Btw.
Ahhh ten stary Hellsing... Moze ktos podac jakis tytol ktory jest wzorowany a raczej podobny do Hellsinga? ;) Fajnie by bylo gdyby to anime bylo dosc nowe. ;p

Koszyk 22-11-2008 15:16

BUahhahahaa ZnT ep. 7 motyw z pocalowaniem ksiezniczki mnie rozwalil hahahahahah

DDoS 22-11-2008 16:05

Zapomnieć przekreślić opaskę to nic, ale żeby z Paina zrobić ninja Konohy to już coś większego :D

Xantro 22-11-2008 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_knight (Post 2345337)
Znacie jakas fajna stronke z avkami z Soul Eatera?

Btw.
Ahhh ten stary Hellsing... Moze ktos podac jakis tytol ktory jest wzorowany a raczej podobny do Hellsinga? ;) Fajnie by bylo gdyby to anime bylo dosc nowe. ;p

Nie ma takiego drugiego anime jak hellsing (jeśli chodzi o ten klimat), ale IMHO średnio ale jednak udaną podróbką Hellsinga jest Black Blood Brothers.
@up:
A może to nie błąd? :o ;p

Quezacoatl 22-11-2008 17:30

Cytuj:

Wiele osób z tond ogląda Naruto, powinieneś sie już przyzwyczaić do cotygodniowej konwersacji na temat nowego odcinka/chaptera.
z tond... ahahaha... XD
Btw, rozumiem co tydz dyskusja z Naruto, ale czemu nikt o wybielaczu nigdy nie gada? >.>

Argen 22-11-2008 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xantro (Post 2345523)
Nie ma takiego drugiego anime jak hellsing (jeśli chodzi o ten klimat), ale IMHO średnio ale jednak udaną podróbką Hellsinga jest Black Blood Brothers.
@up:
A może to nie błąd? :o ;p

Oglądałem i Hella i BBB. Sądze, że obie serie są świetne.

P.S.: Raczej błąd ; /

Pacz_knight 22-11-2008 18:18

@DDoS
Hmmm jakos tego nie zauwazylem jak czytalem tego epa... A moze to bedzie mialo jakis zwiazek w pozniejszym rozwoju akcji? o.O
Albo po prostu jest to blad ;<

DDoS 22-11-2008 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quezacoatl (Post 2345589)
z tond... ahahaha... XD
Btw, rozumiem co tydz dyskusja z Naruto, ale czemu nikt o wybielaczu nigdy nie gada? >.>

Bleach jest szczerze nudny i przewidywalny, do momentu uwolnienia Rukii ciekawie to się czytało, ale potem to już zaczęło być przewidywalne co będzie w następnym chapterze. Kubo musi wymyślić coś nowego. Powtarzam się, ale w Bleach brakuje śmierci dobrych (z połowę obecnych kapitanów i VC można by ładnie wykończyć i wpleść nową fabułę)

@Pacz - Ja poświęcam chapterowi Naruto ok 10-15 min, najpierw przeczytać, potem na spokojnie przejrzeć strony i wyłapać ciekawe szczegóły :)

Właśnie skończyłem Crystal Blaze (9/10 jak dla mnie)

Zaleta bycia chorym - leżysz sobie i oglądasz :D Więc teraz myślę że wezmę się za .......

Antique Bakery coś na odmianę po Fantasy :)

..::QRAS::.. 22-11-2008 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DDoS (Post 2345479)
Zapomnieć przekreślić opaskę to nic, ale żeby z Paina zrobić ninja Konohy to już coś większego :D

moze to zrobione specjalnie i ma dac nam cos do myslenia ? ; d

Rayza 22-11-2008 19:55

tak a brak worów itasia, pojawiającej sie z zniką HP sasoriego też?

a ja dziś swoją kolekcje mangi powiększyłem o :
HELLSING tom 1 i 2 : p
extra manga : p mnóstwo śmiesznych gagów 8D w wykonaniu alucarda a potem masa akcji przemieniającej sie w thriller>horror : p

Fushion 22-11-2008 20:04

Obejrzałem sobie 8 odc. Clannada, dosc fajny ale nie podoba mi sie ze zrobili z Okazakiego takiego koksa.

Grocix 22-11-2008 20:08

@Up
Okazaki i koks mowisz? Imo nie do konca, raczej po prostu "twardziel". Poza tym, wedlug mnie dzieki temu zachowano jakas spojnosc fabularna.

Serious Sam 22-11-2008 20:26

Witam

Nie mam teraz internetu, także nici z anime ^^ Jedyne, co mam na dysku to ~Melancholie, którą obejrzałem w kolejności chronologicznej, także pozostaje mi tylko kolejność TV - tyle z anime^^ Jak będę miał więcej czasu, to MOŻE u kolegi obejrzę nowe odcinki Clannada i Ef - a tale of melodies (jedyne anime, które śledzę^^) Z mangą też krucho...

Pozdrowienia i miłego oglądania anime =]

Zasalamel 22-11-2008 20:40

W sprawie błędów z opaskami, ten sdam pojawił się w peirwszym powazniejszym spotkaniu z Zabuzą... Zabi był z Konohy ;p
Imho, należy pamiętać, że NAruciak jest pierwszą mangą robioną komputerowo, dlatego mamy takie błędy.

Rayza 22-11-2008 20:42

pierwszą mangą robioną komputerowo? że woot? Oo?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:03.