![]() |
|
A ja bym sobie nawet poszedl :D tylko ze mnie to spiecze na czerwono wiec hói! xDDD
|
Cytuj:
Ja wczoraj *****noxa widziałem , ale to Ci już chyba mówiłem?XD @Btw Klukens rooked , Faim banished ( + lettery czekają ) Hail oddawanie postaci br ;@ Gz :> |
@Eragog
APOKASPOKASopkAPOSkPOAS :D:D kurwa miałem noob chara do trzymania items na rooku >.< i miałem nim 1lvl i w chuj deleted -.-'' kurwaaaaa od chuja piórek bear pawów i wolf, marchewek i tych kolorowych jajec X( |
ELOOOOOOOOOOO MAZO S2
Dawno nie rozmawialiśmy :D TGK & WGR TEAM FOREVERRRRRRRRRRRRRRRRRRR <3 |
13:05 Daru Takim [45]: mam sprawe bedziesz mnie proczyl?
nc. |
@Up
PwNeD shahshahsahshahshahsha |
Ej Holu jest sprawa pojdziesz ze mna i moim gangiem pekerow na deserta prosze brakuje nam knajta damy ci po rohu a moze nawet protekcje i nie dygaj nie ubijemy sie w rooomie z nagrodami .
|
Pokaż jak się kręcisz , jak swym ciałem nęcisz , jak to lubisz mała , żebyś wiecej chciałaaaaaaaaaaaaa
EEEEEEENERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGYYYYYYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYY \o/ @Edit Chciałbym dodać że kosti hoduje *****noxy w piwnicy XD! lol sialalalala \o/ |
Na lajcie kosti ;d ale jak macie wyzej niz 30 lvle to nie ide bo dygam :<
|
Cytuj:
@Gorti Pachniesz jak kielbaska @All Juz sie nie klocicie ; o? xd |
Z cyklu: jak rozpętałem 430526 kłótnię forumową
Jesteście bardzo, ale to bardzo... y. naprawdę bardzo.. źli.
|
@up
O TY NUUBIE. Co ty myslisz sobie ze ja jestem zly? sam jestes zly. nie dosc ze sharujesz to jeszcze bocisz i piszesz glupoty na forum.... bla bla bla bla ( z 50 linijek jakis idiotyzmow ) bla bla bla, a i mam twoj share letter i cie zhunce na tym twoim rooku :(. |
Ty bezuszna kapusto! Jesteś taki poryty jak reszta tego forum: holuu, oVvN3eR, Michalakmee, Mazo, Royal_Michael, Luki_Asen, poreda, Dawergo, Mendolina, Shorty_Master, Rekin Master (...)! Tak! O was mówię, wy obślizgłe ghoule!
|
<foch z przytupnieciem>
|
Do pana ErAgOga
Teraz Cie dojade - jestes rlem Baka (Sorka Poreda =d ) |
Cytuj:
@EraGoG Ty Larvo! |
Dobra huie! Wszyscy mi macie wysyłać paimenty (a czy tego już nie było w tym topicu?) na chara o njku [CHAR]Zenon Wlasciwy[/CHAR]! Każdy po 1k+ lub jakieś eq na start i kutfa bendem nowym harem grau na silverze tylko po to żeby was hantnońć!!1 Paimenty wysyuać do Carlin w parcelach z jakimsi listem rzebym wiedziau kto morze ekspić przes tygodń.
|
A Eragog jest bucem ze śmietnika ! ;o takie teksty sie słyszy w moich stronach ;< Gortii ostatnio gadaliśmy jak chciałeś itemki na rooku \o/ :D
|
Eragog jest tym Grojeckim bucem ze smietnika u.U ziomek powah ziomek & respect ;)
NIE WIEM OCB |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:25. |
|