Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Pensive 25-04-2008 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niza (Post 2022030)
@żyd shejq
1. Nie jestem Xiss
2. Chuj mnie to boli co lubisz trzymać i gdzie
3. Co do Pandorii to właśnie od Polaków wiem jak cie tam "szanują", a raczej jak tobą pomiatają

Ja nie wiem czy wiesz, ale tego, że urodziłeś się pizdą nic nie zmieni =*

@żyd xBardolekx
Keri zajebał Victeronowi paczkę na długo po tym jak żydowina shejq go okradł, więc jak nie wiesz, to wracaj do swojego żydowskiego namiotu, czy baraku

@ last battle
Piękne żydokoszenie :') w wykonaniu Roxando~

Jedynie możesz pozazrdościć bo sam gówno możesz, tylko kozaczyć "czego to ja nie wiem" Nikt twoich słów tu nie uwzględnia, więc pał*j sie fra*er.

Senoth 25-04-2008 13:49

@UP
Ktoś zaczął NPNP traktować tak jak NPNP traktuje innych (nie mówię oczywiście o wszystkich). Są 2 wyjścia, albo przestaniecie się wszyscy wzajemnie wyzywać i dopiekać sobie albo dalej będziecie prowadzić tę durną grę, kto kogo bardziej "zjedzie?" :/ .... Jest w ogóle w tym jakiś cel? Ciężko dyskutować na temat wojny w miłej atmosferze i na poziomie? Bo wiecie, ludzie tu zaglądają żeby dowiedzieć się czegoś o wojnie, a nie czytać wasze wzajemne wyzwiska.

Pensive 25-04-2008 13:51

Masz całkowitą rację, ale po 1. On nie ujawnia kim jest po to żeby wjechać na paru z NPNP. Po 2. Takich jak on każdy ma dość, ale mu to nic nie daje do zrozumienia, więc wystarczy go olać.

Qvik 25-04-2008 14:14

Więc jaki był wynik wczorajszego pobojowiska :p?

xBardolekx 25-04-2008 14:27

dlaczego mam wrazenie ze ten nigga, niza czy chuj wie jak mu tam to albo garax albo kaalar? i jak juz tak bardzo chcesz pokazac jakie slownictwo mamy to sie nazywa żydobranie nie żydokoszenie :D lool a jak chcesz to se wrzucaj na mnie cokolwiek masz zamiar i tak gówno o mnie/nas wiesz wiec w dupie to mam ;s

Niza 25-04-2008 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2022154)
dlaczego mam wrazenie ze ten nigga, niza czy chuj wie jak mu tam to albo garax albo kaalar? i jak juz tak bardzo chcesz pokazac jakie slownictwo mamy to sie nazywa żydobranie nie żydokoszenie :D lool a jak chcesz to se wrzucaj na mnie cokolwiek masz zamiar i tak gówno o mnie/nas wiesz wiec w dupie to mam ;s

1. Może dlatego, że jesteś żydem?
2. Nie, nie jestem ani Kaalar, ani Garax~
3. Wy macie żydobranie, my żydokoszenie - czego ulungu nie rozumiesz?

Edit:
Będę wrzucał na ciebie jak i na resztę zbachorzałych żydów w NPNP i SR (wykluczam kilka normalnych osób z tych gildii, więc proszę, suegrować się tym komu wrzucam, bo nie każdego z wyżej wymienionych wojujących chcę obrażać), bo:
1. Mogę
2. Lubię
3. Śmiać mi się chce jak żaden z was nie przejmuje się wrzutami, ale każdy odpisuje xD

A co do charów, to o twoim wiem dużo więcej niż ty sam (znałem poprzedniego ownera) i to samo tyczy się jeszcze kilkunastu charów z byłego Rise xD

@ Senoth
Kto mieczem wojuje... 8o8o

@ Pensive~
Mogę dużo więcej niż ty kiedykolwiek będziesz mógł ;)

Napinka _/ !!!oneoneeleven!!!

Tensz-in 25-04-2008 15:03

@Seith
Nikt nikomu nie kazal wysylac listu, jak sie komus nie podoba to droga wolna. Ludzie wyslali listy z wlasnej woli, wiec nie rzucajcie tutaj takimi tekstami ze straszymy ludzi zeby walczyli lol. PRZECIEZ W KONCU NIE MA SIE CO BAC WY JUZ DAWNO WYGRALISCIE TA WOJNE... w sumie pozytywne myslenie to 50% sukcesu ...8o8o

Niza 25-04-2008 15:13

Sorka, missclick przy edycji

Seith 25-04-2008 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 2022238)
@Seith
Nikt nikomu nie kazal wysylac listu, jak sie komus nie podoba to droga wolna. Ludzie wyslali listy z wlasnej woli, wiec nie rzucajcie tutaj takimi tekstami ze straszymy ludzi zeby walczyli lol. PRZECIEZ W KONCU NIE MA SIE CO BAC WY JUZ DAWNO WYGRALISCIE TA WOJNE... w sumie pozytywne myslenie to 50% sukcesu ...8o8o

W takim razie NPNP to banda debili, jeśli dobrowolnie wysyłali listy, dzięki którym w późniejszym czasie ich konta mogą być usunięte haha! I nie chodzi o to kto wygrał wojnę, ale o to, że kilka osób od Was chce się wypłacić a się boją, że pousuwacie\zbanujecie im konta.

:*

Komentatorek 25-04-2008 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qvik (Post 2022125)
Więc jaki był wynik wczorajszego pobojowiska :p?

14:35 dla RC

xBardolekx 25-04-2008 16:23

@ niza
jebie mnie to co sadzisz o tej postaci jak sie u was to nazywa
ale jak mowisz ze mozesz wiecej od kogoś stąd to bym sie klocil -.-
kozak przez neta? zalosne nigdy nie bedziesz wiedzial kim jestem ani ktokolwiek inny i co osiagnalem/osiagnął w zyciu wiec WYP3!

@ seith
wybacz, ale wasz kochany spy sie troche myli. nikt od nas nie ma zamiaru placic a o ile wiem to my co chwile kase z paymentow zgarniamy nie wy.

@up
rozumiem że podliczacie nawet te nooby które przychodziły popatrzeć czy cos takiego?:confused:

Tensz-in 25-04-2008 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seith (Post 2022422)
W takim razie NPNP to banda debili, jeśli dobrowolnie wysyłali listy, dzięki którym w późniejszym czasie ich konta mogą być usunięte haha! I nie chodzi o to kto wygrał wojnę, ale o to, że kilka osób od Was chce się wypłacić a się boją, że pousuwacie\zbanujecie im konta.

:*

A co mnie to gowno obchodzi, bylo mowione, placimy wszyscy razem albo nikt, a najlepiej wogole nie placimy ;]

Macjei 25-04-2008 16:52

Niz

Jezeli oni wszyscy sa tak samo jak ty rozgarnieci to "TAK JESTEM POJEBANY, PRZYPIERODLNY ZLODZIEJ, żYD, śMIEć, PIZDA" i wiele wiecej epitetow :)

Czuj sie usatysfakcjonowany pojechales Shejqa teraz mozesz isc do przedszkola i sie pochwalic rowiesnikom :)

Be Greetings :)

Pensive 25-04-2008 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niza (Post 2022236)
1. Może dlatego, że jesteś żydem?
2. Nie, nie jestem ani Kaalar, ani Garax~
3. Wy macie żydobranie, my żydokoszenie - czego ulungu nie rozumiesz?

Edit:
Będę wrzucał na ciebie jak i na resztę zbachorzałych żydów w NPNP i SR (wykluczam kilka normalnych osób z tych gildii, więc proszę, suegrować się tym komu wrzucam, bo nie każdego z wyżej wymienionych wojujących chcę obrażać), bo:
1. Mogę
2. Lubię
3. Śmiać mi się chce jak żaden z was nie przejmuje się wrzutami, ale każdy odpisuje xD

A co do charów, to o twoim wiem dużo więcej niż ty sam (znałem poprzedniego ownera) i to samo tyczy się jeszcze kilkunastu charów z byłego Rise xD

@ Senoth
Kto mieczem wojuje... 8o8o

@ Pensive~
Mogę dużo więcej niż ty kiedykolwiek będziesz mógł ;)

Ehe, boisz się ujawnić nick co o tobie świadczy, że gówno możesz. Sory, ale nie chce mi się gadać z tobą, bo widze następny pro rośnie, który nawet nie wie co to wojna i do czego służy postać, która w niej uczestniczy.

Macjei 25-04-2008 18:27

Ahahahahahahahahahha Druga osoba juz w dniu dzisiejszym skarzy mi sie na Xavrassa ktory szuka kolegow i kolezanek (pozdrawiam Marte i Zuzie :*)w naszej gildi. Piszac czy by nie sprzedali sie za marne 250k Proszeeeee was :P
Na to jak te osoby go wysmialy nazwal Marte "puta" w polskim znaczeniu "dziwka" a Ernesto mowi ze slabo u niego z Englisz, wiec nie pogadal dlugo tylko to co mu dyktowali na vent :P

Nie osmieszajcie sie plzz malo wam tych spyow? xP

Niza 25-04-2008 18:46

@ Shejq
Nie rób z siebie większego debila niż ustawa przewiduje, bo naprawdę nie musisz, i nie zgyrwaj fajnego, bo ci z tym nie do twarzy.

@ Pensive Jery
Idź kup kolejnego chara, tak jak kupiłeś (a raczej wymieniłeś) owego druida ;), a jak tam Haagen, twój knight? A co do wojny, to ty również wiedzą nie grzeszysz, bo założę się, że wbiłem w niej więcej fragów, niż ty zjadasz posiłków w tygodniu.
A gówno mogę - zrobić i rozsmarować ci na japie 8o

@ xBardolekx
Grałem na Morganie, kiedy jeszcze na gówno wołałeś "papu", a na chleb "jeb", więc nie pierdol farmazonów i jak już pisałem wcześniej - wy*******aj do swojego baraku.

xBardolekx 25-04-2008 19:40

tez cie kocham <3 :****

a sorki, pomylka ciebie to raczej tak sie kocha 3<

Pensive 25-04-2008 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2022892)
tez cie kocham <3 :****

a sorki, pomylka ciebie to raczej tak sie kocha 3<

Hahaha own3d.

Niza co do Ciebie, to mam Cie już gdzieś. Jeżeli masz coś jeszcze do powiedzenia > priv.

Niza 25-04-2008 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pensive (Post 2023227)
Hahaha own3d.

Niza co do Ciebie, to mam Cie już gdzieś. Jeżeli masz coś jeszcze do powiedzenia > priv.

Aew... pojechany ucieka xDD, czy boisz się wyciągnięcia większej ilości brudów na forum? xD

@ xBardolekx
Wolę być kochanym tak niż tak jak ty - tylko w nocy...

Victorin111 25-04-2008 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niza (Post 2023255)
Aew... pojechany ucieka xDD, czy boisz się wyciągnięcia większej ilości brudów na forum? xD

@ xBardolekx
Wolę być kochanym tak niż tak jak ty - tylko w nocy...

O LOOOL TO BYLO DOBRE. ZAJEBISTY JESTES GZZZZ

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:02.