![]() |
|
:<
Oj Gong : D
Name: Spokoo Knight Profession: Elite Knight Level: 94 World: Aurea Apr 14 2007, 11:50:03 CEST Killed at Level 95 by Lord Riptur and by Dektral HAHA XD |
100K w plecy : o Sorry za double posta ;[
|
Skoro Cromak nie hostuje ots'a , to ja zapraszam na swój
aurea-war.servegame.com , klient 7.92 , 1/1 lub 2/2 , mapka Edron, zapraszam ^^ |
Odswiezam temat bo cos zaczyna zaginac w tej masie innych topicow...
|
Koniec wojny.
|
@up
Koniec? All sie wyplacacie czy co? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dla mnie to sa drobne :D Ja operuje wiekszymi sumami :] |
@Up
Ssziesz i nie jestes smieszny xD 7 Zevs Mighty Thunder (*) History Aurea Sorcerer 155 +2,189,742 Zevs pobil rekord Aurei w expie o 89k expa :D Poprzedni rekord nalezal do Vladka, tlyko ze Vladek wbil 2mln 100k expa na 95 lvlu =D |
http://forum.tibia.com/forum/?action...6&pagenumber=1
Cytuj:
Wie ktoś, gdzie teraz FAG gra? |
Ja p*****ole... i nic więcej...czyli przeprowadzka z Aurei... ;(
FaG _/ |
Cytuj:
Zaraz będą spać na forum asslickery Alliance :) |
tu tez www.silkroadonline.net
|
i tu www.hattrick.org
A poza tym w Soldacie znów niezła forma i ćwiczę UT 2004 ;] |
@Cromak
Też miałem w Lineag'a zacząć grać, ale stwierdziłem, że na moim złomie zbyt długo i komfortowo nie pogram ;s Czekam do maja na nowego, to wtedy się pobawię może ^^ Może ktoś polecić jakąś ciekawą grę MMORPG, tylko, żeby nie miała zbyt wysokich wymagań, albo jakąś przez przeglądarkę, tylko dobrze by było, gdyby to nie było jak Ogame, gdzie po pewnym czasie rozbudowywania, gra polega na jednym-dwoma kliknięciami myszką przez cały dzień, bo kolejne budynki czy flota buduje się ponad 24h... Trzeba skończyć z Tibią ^^ @Piąty Z Neraną też skończyłeś? |
Nooooooooo... Znudziła mi się Tibia (chwilowo?)
|
No to mozna wrócić na aurea, dzieki FAG za oglądanie świetnych starć trzymajcie sie
|
Cytuj:
:D @Feliex Odwiedz swoją skrzynke na tym forum ;] |
Teraz tylko czekac na walki szwedow pomiedzy soba.
Bo bez tego to ten temat bedzie raczej nudny B) chyba ze czasem Kolirn uraczy nas jakims przemilym postem :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11. |
|