![]() |
|
Kult- Gdy Nie Ma Dzieci
|
Andain - Beautiful things
|
Black Sabbath - Smoke On The Water
Purple Sabbath Definitive Edition |
KSU - Jabol punk
|
A.J.K.S. (A Jezusowi Kazali Spac) - ...A mówili, że nie dożyję zimy feat. OdyN
Ambitnie! |
Cytuj:
#Top Dr. Dre – Next Episode (ft. Snoop Dogg) |
@3up
Po tytule piosenki, którą napisałeś domyślam się czego słuchasz, więc powiem tak: my przynajmniej słuchamy muzyki. @ Kreator - Enemy of God |
Cytuj:
@BUAHAHAHAHAHAAHA Za to te twoje napierdzielanie w gitare przez 5 "Nie domytych" ze tak powiem chlopaczkow to jest muzyka ? Prooosze cie . |
Zaczyna się nowy flame metal vs techno, jedno i drugie to muzyka...
Cytuj:
Shellerini i Słoń - Hejnał feat. PAG |
^no właśnie leci...
"Znaleźliście przy mnie zielone liście? Pewnie, sfotografujcie to i zapiszcie.." ;d |
Dżem - Jak malowany ptak
techno Cadaveria - The Magic Rebirth to Helloween - Open Your Life nie Neolithic - My Beautiful Enemy muzyka Mesajah - Nowy dzień !!!! xD |
Dragonforce - Through the fire and flames. Z dedykacją dla Zapodaj Muze
|
Metallica - Broken, Beat & Scared . Niszczy, jak kazda nuta z albumu Death Magnetic :D
Pieciu niedomytych panow? To tylko stereotyp, uwierz mi ze znam wielu fanow HH od ktorych jebie gorzej niz od 'brudasow'. Poza tym gitara to piekny instrument :D Aha, nie jestem brudem. Mam krotkie wlosy, lubie Trance(albo jakies inne dobre lectro), reggae. Moj słiitasny=* post konczy flame war, pozdro. |
Ortega Cartel – 9
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
The Analogs- Rebel Yell |
Techno to nie muzyka ? Idzcie kurde no lify na balety a nie tylko edron i yalahar to zobaczycie czy to nie muzyka .
|
Mimo, że słucham rapu, to wolę w sumie posłuchać od czasu do czasu jakiegoś rockowego/metalowego/whateva kawałka niż jakiegoś umcykbumcyk. Ale co kto lubi.
Okoliczny Element – Letni Czas |
Cytuj:
Cytuj:
A co do baletów, to w te wakacje zaliczyłem już kilka takich właśnie "baletów", z czego jeden trwał 3 dni i jutro wyjeżdżam na kolejny 3-dniowy (Woodstock). @ Sex Pistols - Anarchy in the UK |
Mniejsza o gatunek, nie wiem jak mozna napisac 'specyficzny macie tu gust muzyczny' a w nastepnej linijce napisac tytul kawalka 'Sobota - chuj ci w ryj'.
Nie wiem, moze tylko dla mnie to jest smieszne. #Top Eazy-E - Eazy-Duz-It |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33. |
|