![]() |
|
Zacząłem drugą serie anime Higurashi no Naku Kori ni i jestem bardzo zadowolony, choć to dopiero 8 odcinek. W końcu zaczyna się wyjaśniać o co chodziło w serii pierwszej :). Btw słyszałem o anime podobnym do death note, z tym, że podobno jest lepsze. Moglibyście przypomnieć tytuł?
|
@Rekin
Oglądałem, nie tyle było straszne, co straszyła "szokiem". Klimat osłabili, dużo gorsza od peirwszej części. @Rayza Chyba gdzieś o tym czytałem, możliwe, że było to kłamstwo. |
@Rekin
Code Geass :) |
@Naruto:
Pierwsza całkowicie coś tam robiona wirtualnie, co nie znaczy że rysowana była na komputerze. Nie pamiętam o co dokładnie chodziło, chyba chodzi o to że drukowana była po jakiejś specjalnej obróbce komputerowej albo cuś. Nvm. @Top; Chłopaki, kolejna manga (666 Satan) mi się skończyła i znów nie mam co czytać ! Pomocy ! :] |
AAAAAA.... to chyba mowa o kolorowaniu i tego typu rzeczach
|
ZnT 1 seria skonczona. Zabieram sie za 2ga :D Spodobalo mi sie w miare :D
|
.HACK//SIGN - obejrzałem pierwszy ep i mimo, że to klasyk, jakoś odpycha mnie jakość i kreska. Nevermind, nie będę się dalej męczył, to nudne jest jak cholera.
|
Cytuj:
@BLEACH wywiad z seiyuu http://animesugoi.animeblogger.net/archives/129 2gie rox xD (2:59) |
Cytuj:
|
A ja jestem w połowie soli i wbrew opinii Czegochcesza (xD) nie jest źle. Ładna kreska, ciekawa fabuła i dość niespodziewane zwroty akcji (jak ten, który właśnie zobaczyłem). Do tego ładny opening i ending. Więcej powiem jak obejrzę całą :)
@Edit Zapomniałbym powiedzieć, opening łudząco podobny do twórczości Lii. |
Słyszał ktoś recenzje i inne nowości że ma nastąpić druga seria Full Metal Alchemist(FMA) ;) bo strasznie nie mogę się doczekać.
|
Tey ma ktos polecic jakies zajebongo shoujo ? :O
@down nawet spoko seria ale niestety juz obejrzalem , next plx? |
@Up
Czarodziejka z Ksiezyca?;> |
magic knight Rayheart? (wojownicy w krainie marzen)
|
Cytuj:
|
@ZnT :
IMHO 3 seria nie była taka zła, momentami xD. |
3 seria to było 1 wielkie ecchi bez fabuły ==" nawet mi sie to nie podobało
@down napisałem "nie podoba".... |
@Up
Bo tobie to sie podoba wszystko wspolne ze slowem "ecchi" lub "hentai" ;> @Edit Z przyzwyczajenia juz tak pisze ;) Sorka! |
@UP
Przeczytaj dokladnie co on napisal. @ZnT Nie no jak juz zaczalem ogladac to obejrze cale :P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:53. |
|