![]() |
|
Lubie krowie placki kochani moi
|
ej ja hce wam tylko pomóc rozkręcić temat
:( @Down X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(X(X(X(X(X(X(X(X( |
rozkręcisz go jak tu już nigdy nic nie napiszesz
|
Cytuj:
|
ta wojna valentines vs swe jacys jeszcze trwa ?
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ale dojebales suko
|
trzeba przyznac ze dziwnie te openki wygladaja troche, w pewnym momencie biegali miedzy soba i sie nie orali bo malo kto skulla mial i nie bylo kogo bic heheh... to jak Polak biegajacy swobodnie miedzy murzynami
swoja droga zajebisty pomysl z ta zmiana serva, pomyslmy teraz np taka elera.. same hlev brazole i nawet nie mają sie tam z kim bic.. a tak wjedzie im kilka ekip z innych swiatow i juz mają zabawe, a nie cale zycie nie ma mocnych na nich i wiedza ze kazda wojne z góry wygraja o ile są tam jeszcze wojny. No i na elysie przerzuci sie aldora selena i huj wie co tam jeszcze i rozpierdolą murzynów :)) I dobry kmin mają zeby co 6 miesiecy tylko mozna bylo sie przenosic. Zmiana nicka tez pomysl nieglupi. |
taki sobie ten pomysl tylko hujowo ze eq i kasy nie mozna ze soba przeniesc kto wie moze wkoncu swe ktos rozjebie ;d
zmienie namu tez cool kupie osbie arioca i zmienie sobie name na Murzyn |
Cytuj:
a swe dojebia pewnie jacys inni swe :D |
Cytuj:
|
jak kurwa nie mozna eq i siana przeniesc naucz sie czytac typje pisalo ze eq co masz na sobie nie wiem jak z bp ale eq na 100% i stan konta bedzie bez zmian tylko depo ci wyczyszcza... i tak nie wiadomo czy wejdzie i bedzie w huj zmian jeszcze jebac te transfery, ktos zalapie hunta i se huj swiat zmieni ;x
|
kurwa naucz sie czytac raz na pol roku bedzie mozna sie przeniesc na inny server ;d
|
Az siegalem po hasla jednorazowe i juz mialem pacca kupowac :) Tak mnie te zmiany skusily wszystkie.. teraz serio zaczeli sie liczyc z tym co ludzie mysla.
Powstrzymalem sie w ostatniej chwili.. mam studia przed soba.. ostatnie poltora miesiaca chce spedzic w pracy i kupic jakis pojezd.. masz Orzech jeszcze po co zyc :> |
ja mam do ojebania coś takiego:
http://otomoto.pl/volkswagen-corrado...-C9578780.html więc wiesz... jak coś to pisz :) rzućcie tą grę, kurwa gdzie wy macie oczy xD |
w tej cenie bym sobie audi a4 kupil jak juz :PP lovepa zdalem prawko
|
Wystarczy się odciąć od świata na 2 tyg i już zmieniają tibie a na dodatek forum widać jakieś oznaki życia...
|
o siema ziomek co tam ?
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:55. |
|