![]() |
|
Ktos tam pisal zeby polecic jakas gre przez przegladarke lub MMORPG:
no wiec Kal Online, www.plemiona.pl , www.runescape.com Mu online xP |
Kto sie wyplacil? Tak z grubsza :P
Mastro Scue tez? Bo go w Fagu nie ma (niee prosze nie bijcie mnie no keal jezeli sie pomylilem nie!!!dont keal;!!111!!!111!!!!!111111nie prosze me nob plx no keal!!!!) |
Dzięki za polecone gry, może z niektórych skorzystam ^^
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Myśle że teraz zacznie sie jakas nowa wojna, jak juz ktos powiedział, Aurea bez wojny to nie Aurea. btw. dzisiaj Skoki i Jagiellon mają urodziny... Wszystkiego naj... B) |
@up
Heh widze ze dobrze znasz skokiego z tego co ja go znam [od 9 lat] to wiem ze urodziny ma on 15 Kwietnia xPP Wiec moze ci jeden dzien umknął...xP A kiedy ma Jaga to niewiem jezeli dzisiaj to tylko: Wszystkiego najlepszego i ponownej wizyty na rooku xP PS. O tych urodzinach mowie tylko tak zebys wiedzial, wiesz zebysmy nie zaczeli znowu sie o cos klocic bo mi sie juz znudzilo to xPP |
Smieszne ze po tylu latach bezwladnej kopaniny jeszcze wam sie chce logowac na tym serverze ;p
|
Cytuj:
Aurea to swiat ciekawy dzieki tej wlasnie "kopaninie" i dlatego choc gra sie na innym to i tak zawsze ciagnie Cie do tego jedynego, ukochanego jakim jest AUREA! |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Sry za spam od teraz zaczne edytowac XP |
Cytuj:
Aurea to nie taki zwykly serv :D Tego sie nie da wytlumaczyc w slowach. Ah wzielo mnie na sentymenty ;) |
Cytuj:
Pozdro od Cromaków :P |
@
Troche szkoda, tyle poświęcenia wielu osób z Aurei, szwedzi pewnie nie odpuszczą nawet jak się ktoś wypłaci ;/. @co do otsa Strasznie dużo porobiło się tych aurea war, nie wiem czy jest sens jego hostowania, chyba że wojny innych światów , akurat nie mam aktualnie internetu, na PW można mi składać propozycje i podpowiedzieć jakie wary z jakich światów ludziom się podobają. Może RPG? btw. Warto zainwestować w Cs'a , quake'a ^^ |
Cytuj:
|
15:22 Elom Tika [91]: recruting to guild?
no sam nie wiem co mam napisać w tym momencie :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam nadzieje ze go nie przyjmiesz lol. To najwiekszy noob z lvlem 50+ jakiego widzialem. I na dodatek zdrajca ;D |
delikatnie - jak na mnie - zasugerowałem mu żeby sobie darował... ^^
|
...
Nowy owner ^^ eloma
|
Stary byl nie lepszy ;)
|
Huehheue, stary czy nowy, i tak sie upierdoli bo mi sos wisi :D
/Jojo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:55. |
|