Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

eeetanz 08-01-2008 06:23

Nie sniffujcie amfy bo nie będziecie mogli spać, ot co!
A za crack to się w ogóle nie zabierajcie. :)

Pozdrawiam Massiorka, Woykka, Pimola, Daksa, Wikinga, Zlew Porcelanir, Xela itd oGoLnIe FayYnYcHh LuDzIkÓoW z FoRuM;*;*;*

Anas Kiro 08-01-2008 07:58

Olorion ty masz chyba jednak coś nie tak pod tą kopułką złap przenośnie a potem pierdol ok?Wyjebane mam na tą grę pomagam przyjaciołą i naprawde nie spuszczam się na ściany jak Ty że battle wygrałem.Chodze do szkoły choćby sie jebało i srało w tej grze a nie jak wy że teraz połowa nie będzie chodzić;].I niemam zamiaru dłużej tutaj o tym pierdolić bo niebęde sie zniżał do twojego poziomu chociaż często korci nie tylko mnie jednego żeby powiedzieć Ci jakim jestes imbecylem ale myśle że nietrzeba Ci tego powtarzać bo dobrze o tym wiesz:) cya<3

eeetanz 08-01-2008 08:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anas Kiro (Post 1832425)
Olorion ty masz chyba jednak coś nie tak pod tą kopułką złap przenośnie a potem pierdol ok?Wyjebane mam na tą grę pomagam przyjaciołą i naprawde nie spuszczam się na ściany jak Ty że battle wygrałem.Chodze do szkoły choćby sie jebało i srało w tej grze a nie jak wy że teraz połowa nie będzie chodzić;].I niemam zamiaru dłużej tutaj o tym pierdolić bo niebęde sie zniżał do twojego poziomu chociaż często korci nie tylko mnie jednego żeby powiedzieć Ci jakim jestes imbecylem ale myśle że nietrzeba Ci tego powtarzać bo dobrze o tym wiesz:) cya<3

Anas wulkan intelektualny, jak zwykle słów sobie nie szczędzisz prawda?
Twoją wypowiedź mogę podsumować krótko i zwięźle:
Ale się naćpałem o ja jebie;)

Co tam kumplu?
Edit; włącz gg jako i ja włączyłem

Zwieshu 08-01-2008 08:15

ja mam pomysl olejcie szkole zostancie PRO tak jak moj kolega ktorego nawet z miesnego w biedronce zwolnili xD ale wy zostaniecie lepsi bedziecie w wieku 35lat trzepac kasiore z Tibii pomyslcie jeden udany hunt na Demonach i juz obiad na 2 dni zapewniony dla 4 osob czyz nie ale trzeba sie poswiecic olac te gimnazja i wbijac wysokie levele tylko pamietajcie nie mozecie isc spac w nocy bo w tedy wiekoszosc expowisk jest wolnych lol

co do OB

jakiejs specjalnej przewagi DD to ja nie widzialem poprostu przypadek i nie ma co ;)

Naro 08-01-2008 08:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1831462)
Yes! :dance: Yes! :dance: Yes! :dance:

I znów zwyciężamy w wojnie:cup: Jest tak jak wam mówiłem, kukiełki z Arcanium, nasz gildia pokona was z palcem w nosie!B) Jesteście już skończeni, wasze żałosne próby nawiązania walki są niczym przeciwko naszej perfekcyjnej organizacji. Nasi szpiedzy donoszą nam o waszych ruchach, podczas gdy nasi magowie pgują wy wkrótce strącać was na jeden sd!8o

Żal już mi was, naiwne kukiełki, grające nałogowo po 22 godziny dziennie, co teraz będziecie robić w waszych pustych życiach?:D

Już wkrtóce nowy wpis w moim blogu, chwalący męstwo i odwagę Deadly Delight!:cup: Przypominam o obowiązku czytania!

Wasz szczerze,
Shane

~

Vincento Vampire to jedna z najbardziej żałosnych postaci na iridii i żeby sie pod niego podszywać to #%$#$^% brak mi słów

nie ma to jak utożsamiać sie z jakimś ludkiem z gry.... ale cóż tak to jest jak się jest nikim - wtedy nawet pokemon z anglii jest dla ciebie bohaterem

Ankit 08-01-2008 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwieshu (Post 1832430)
ja mam pomysl olejcie szkole zostancie PRO tak jak moj kolega ktorego nawet z miesnego w biedronce zwolnili xD ale wy zostaniecie lepsi bedziecie w wieku 35lat trzepac kasiore z Tibii pomyslcie jeden udany hunt na Demonach i juz obiad na 2 dni zapewniony dla 4 osob czyz nie ale trzeba sie poswiecic olac te gimnazja i wbijac wysokie levele tylko pamietajcie nie mozecie isc spac w nocy bo w tedy wiekoszosc expowisk jest wolnych lol

co do OB

jakiejs specjalnej przewagi DD to ja nie widzialem poprostu przypadek i nie ma co ;)

Prawda, uczcie sie zeby dobrze skonczyc w life

Arthas The Keeper 08-01-2008 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eeetanz (Post 1832413)
Nie sniffujcie amfy bo nie będziecie mogli spać, ot co!
A za crack to się w ogóle nie zabierajcie. :)

Pozdrawiam Massiorka, Woykka, Pimola, Daksa, Wikinga, Zlew Porcelanir, Xela itd oGoLnIe FayYnYcHh LuDzIkÓoW z FoRuM;*;*;*

xD Thx, ale czemu tak nagle :D.
Pzdr. wzajemnie.

signed: Usar

berger 08-01-2008 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naro (Post 1832439)
Vincento Vampire to jedna z najbardziej żałosnych postaci na iridii i żeby sie pod niego podszywać to #%$#$^% brak mi słów

nie ma to jak utożsamiać sie z jakimś ludkiem z gry.... ale cóż tak to jest jak się jest nikim - wtedy nawet pokemon z anglii jest dla ciebie bohaterem

Nie, @naro -ta osoba podobnie jak vincento ma problemy, i jest uzalezniona od bycia w centrum uwagi. Wg psychologi bierze sie to z pataologicznych rodzin. Ta osoba ma potrzeb zwracania na siebie uwagi, bo nikt na nia nie zwraca w domu. A ,ze wybral taka osobe jak VV do nasladowania, dodatkowo swiadczy o jego niskim poziomie inteligencji. ;)

Naro 08-01-2008 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1832554)
Nie, @naro -ta osoba podobnie jak vincento ma problemy, i jest uzalezniona od bycia w centrum uwagi. Wg psychologi bierze sie to z pataologicznych rodzin. Ta osoba ma potrzeb zwracania na siebie uwagi, bo nikt na nia nie zwraca w domu. A ,ze wybral taka osobe jak VV do nasladowania, dodatkowo swiadczy o jego niskim poziomie inteligencji. ;)

amen :) ;)

Firgasto 08-01-2008 14:39

I tak ja jestem najlepszy...

IridiaCarlinPk 08-01-2008 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1832554)

prawda ale te belafy crealethy czy neztas mysla ze sa inteligentni:<

Lisuu-aleniewrl 08-01-2008 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 1832763)
prawda ale te belafy crealethy czy neztas mysla ze sa inteligentni:<

ciekawe jacy sa w rl ;d;d

Meteon! 08-01-2008 17:15

Co ma piernik do wiatraka kto jaki jest w rl, jaki ma lv, jak sie uczy, czy jest z patologicznej rodziny, to jest forum o grze i tylko to powinno was interesowac

Ktos_na_Iridi 08-01-2008 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1832803)
Co ma piernik do wiatraka kto jaki jest w rl, jaki ma lv, jak sie uczy, czy jest z patologicznej rodziny, to jest forum o grze i tylko to powinno was interesowac

Co ma piernik do wiatraka?
Hmm...z wiatraka jest mąka, z mąki jest piernik.

Meteon! 08-01-2008 18:23

wiedzialem, ze ktos to tak skomentuje i nie chcialem pisac, ale olac juz :DD

pawel1992 08-01-2008 18:36

17:32 You advanced from Level 49 to Level 50. :cup:

Lisuu-aleniewrl 08-01-2008 19:13

hah xD gratz pawelq

adnincv 08-01-2008 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lisuu-aleniewrl (Post 1833006)
hah xD gratz pawelq

starego se bij na dywanie i wyjdz psito;[

Kiełek 08-01-2008 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawel1992 (Post 1832940)
17:32 You advanced from Level 49 to Level 50. :cup:

I tak cie przegonie :cup::flaga_pl::koń::wiking:

Rosjaninn 08-01-2008 21:15

@ pare razy up

Sa kretynami ~~:baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:41.