![]() |
|
Nie sniffujcie amfy bo nie będziecie mogli spać, ot co!
A za crack to się w ogóle nie zabierajcie. :) Pozdrawiam Massiorka, Woykka, Pimola, Daksa, Wikinga, Zlew Porcelanir, Xela itd oGoLnIe FayYnYcHh LuDzIkÓoW z FoRuM;*;*;* |
Olorion ty masz chyba jednak coś nie tak pod tą kopułką złap przenośnie a potem pierdol ok?Wyjebane mam na tą grę pomagam przyjaciołą i naprawde nie spuszczam się na ściany jak Ty że battle wygrałem.Chodze do szkoły choćby sie jebało i srało w tej grze a nie jak wy że teraz połowa nie będzie chodzić;].I niemam zamiaru dłużej tutaj o tym pierdolić bo niebęde sie zniżał do twojego poziomu chociaż często korci nie tylko mnie jednego żeby powiedzieć Ci jakim jestes imbecylem ale myśle że nietrzeba Ci tego powtarzać bo dobrze o tym wiesz:) cya<3
|
Cytuj:
Twoją wypowiedź mogę podsumować krótko i zwięźle: Ale się naćpałem o ja jebie;) Co tam kumplu? Edit; włącz gg jako i ja włączyłem |
ja mam pomysl olejcie szkole zostancie PRO tak jak moj kolega ktorego nawet z miesnego w biedronce zwolnili xD ale wy zostaniecie lepsi bedziecie w wieku 35lat trzepac kasiore z Tibii pomyslcie jeden udany hunt na Demonach i juz obiad na 2 dni zapewniony dla 4 osob czyz nie ale trzeba sie poswiecic olac te gimnazja i wbijac wysokie levele tylko pamietajcie nie mozecie isc spac w nocy bo w tedy wiekoszosc expowisk jest wolnych lol
co do OB jakiejs specjalnej przewagi DD to ja nie widzialem poprostu przypadek i nie ma co ;) |
Cytuj:
nie ma to jak utożsamiać sie z jakimś ludkiem z gry.... ale cóż tak to jest jak się jest nikim - wtedy nawet pokemon z anglii jest dla ciebie bohaterem |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pzdr. wzajemnie. signed: Usar |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I tak ja jestem najlepszy...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co ma piernik do wiatraka kto jaki jest w rl, jaki ma lv, jak sie uczy, czy jest z patologicznej rodziny, to jest forum o grze i tylko to powinno was interesowac
|
Cytuj:
Hmm...z wiatraka jest mąka, z mąki jest piernik. |
wiedzialem, ze ktos to tak skomentuje i nie chcialem pisac, ale olac juz :DD
|
17:32 You advanced from Level 49 to Level 50. :cup:
|
hah xD gratz pawelq
|
Cytuj:
|
Cytuj: