![]() |
|
@ Lisek
Widzisz nie wyszło nam ale takich jak ty to w 7 składamy wiec nie wiem czego tu szukasz. Prawda jest taka że 3/4 teamu który po nas przybiegł do było Vision. A co będzie jak im sie ferie skończą? lub zapatrzą sie na swoje nowe klawiatury? |
standard pytanie
Jest film? : d |
Morneth
until deletion because of excessive unjustified player killing |
Co sie przejmujecie jakims liskiem, gosc jest cwany bo jest ich 4x wiecej niz nas, dajcie sie mu wyszczekac...
BLAME ME NOW !!! |
Cytuj:
Jak nas bylo mnioej niz was tylko spanikowaliscie i sie rozbiegliscie haha no i zostalo nam tylko was powycinac jak kaczki. Btw Poul, dalej na ventrilo jedziesz swoja matke ? haha to bylo naprawde zalosne zero szacunku dla Ciebie. @ganzer z Toba rozmawial nie bede bo ty jestes zwyklym zolnierzykiem :D |
Raz sie zabija, raz sie pada. Chyba nie myslisz ze po deadach ludzie wymiekna, my nie mamy takich ludzi jak wy ktorzy po dead pisza do nas "oddaj lota":baby: a uwierz mi ze zdazaja sie tacy chlopcy, wasza propaganda polega na tym ze invitujecie kazdego gdzie polowa tych ludzi nie ma swiadomosci w czym bierze udzial, tzw. EFEKT WIZUALNY, no ale kazdy ma swoje taktyki.Pozdrawiam:)
@Z tego co mi wiadomo to ty tez, tylko nie wiem z kim mam przyjemnosc Sasho? czy kto? Woff Woff |
@lisekvl:
O ile mi wiadomo Aurix nie bral udzialu w tej akcji. Twardo, nie? ;) |
Cytuj:
|
Codo WRA to prawda invitują duzo newbie , ktorzy przed invem prosili kogos zeby odstąpił im jakiegos respa , a teraz to cwaniaki
|
Cytuj:
|
@Lisek
O chuj ci biega? |
Ma ktos filma ?;>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Lisekvl
No jak nie kogo kto popadnie jak ostatnio ktos z tamtych "Nowo przyjetych" po dead chcial loota sprowotem, nawet nie mial swiadomosci ze bral udzial w war, to mowi samo za siebie, no ale jak juz mowilem kazdy ma swoje taktyki.Pozdro:) |
@ Youen
LoL nie jechałem i nie mam takiego zamiaru. Jeśli chcesz to mogę pojechać po Tobie. Zmień ten avatar bo w ogóle do Ciebie nie pasuje wielki kibicu co mecze w internecie ogląda. |
Cytuj:
@poul jechales jechales po swojej matce zawsze na vt , akurat tego nie rozumialem ale ok to Twoja prywatna sprawa ale pamietaj gdyby nie twoja mama nie mialbys ani kompa ani neta i nie graalbys w tibie , nie pisalbys na tym forum chyba ze z cafe chociaz tez nie bo to mama daje ci pieniadze , wiec radze troche szacunku |
Napewno mówisz o mnie?
|
Cytuj:
|
@lisekvl
Nie interesuje mnie opinia ludzie bezwartosciowych, i ludzie o twoim poziomie intyligencji ktory myli gre z zyciem ;)...tyle mam ci do powiedzenia pioneczku. Mam nadzieje ze mi nie odpiszesz, skoro sie publicznie deklarujesz:baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:26. |
|