Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Delarev 26-04-2008 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niza (Post 2023974)
1. Jeździć "po Tobie", bo rowerem nie jestem.
2. Po słowie "grze" przecinek, bez "no".
3. Po "nam" przecinek.
4. Znaki diakrytyczne zupełnie pominięte.

Jak jesteś taki "ą,ę" to edytuj post :)

Umarłem. :D

Kevon 26-04-2008 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niza (Post 2023892)
A kim ty jesteś (oprócz tego że żydem) żeby dyktować mi czy moge pisać na tym forum?

Jak będę miał ochotę to podam... i ch*j ci do tego stary.

1. " A kim Ty jestes.."
2. " I ch*j Ci do tego.. "

Hehe, dalej czekam az opowiesz nam co Ci NPNP zrobilo? Sprobuje zgadnac, ok? Wlecialo Ci na kopy noob charami?

Pensive 26-04-2008 11:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niza (Post 2023974)
1. Jeździć "po Tobie", bo rowerem nie jestem.
2. Po słowie "grze" przecinek, bez "no".
3. Po "nam" przecinek.
4. Znaki diakrytyczne zupełnie pominięte.

Jak jesteś taki "ą,ę" to edytuj post :)

Hahahaha. Padam ! Kogo Ty próbujesz udać ? pro mastah hajgh levela !? Człowieku idź przed mamą się pochwal ile to czasu spędzasz na forum zamiast przy książkach..

NalesnikiZserem 26-04-2008 11:56

jak to garax to uwazajcie X(
slyszalem ze duzo cwiczy a jeszcze wiecej pije..
agresje zawsze ma po pijaku i zawsze z bratem kogos leja ;(
ja bym nie zadzieral :evul::evul:

Imperek 26-04-2008 12:09

bez urazy Niza, ale z zewnątrz to trochę wygląda tak, jakby przyszedł jakiś wannabe (nick Niza jest mocno nietrafiony na Morganie) i zupełnie nie mając w tym wielkiego celu nasuwa po wrogach oklepanymi jak najbardziej wulgarnymi tekstami. Nie mam pojecia co masz do tych ludzi, ale raczej wyglada to na bezmyslne chamstwo, pewnie powiesz ze masz to w d., ale sorki, wlasnie na bezmyslnego chama albo frustrata wyjdziesz, jak sie nie pohamujesz i nie zaczniesz pisac jak cywilizowany czlowiek, a nie dziecko chowajace sie za literkami i wulgaryzmami, ktore tez za bardzo sensu nie maja (a jesli maja, to wytlumacz na przyklad, czemu kogos wyzywasz od "żydów").

Pisze dlatego ze jestes wkurzający dla mnie i dla innych a z siebie robisz to co napisalem wczesniej. Logika mi podpowiada, ze nikomu sie to nie oplaca. Twoja(?) gildia tez czerpie informacje z tego forum, wiec je rozwalajac dzialasz na jej szkode.

pozdrawiam

Niza 26-04-2008 12:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kevon (Post 2023993)
1. " A kim Ty jestes.."
2. " I ch*j Ci do tego.. "

Hehe, dalej czekam az opowiesz nam co Ci NPNP zrobilo? Sprobuje zgadnac, ok? Wlecialo Ci na kopy noob charami?

"Ci" i "Ty" pisze się z wielkiej litery tylko wtedy, gdy szanuje się rozmówcę :)

Komentatorek 26-04-2008 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niza (Post 2024128)
"Ci" i "Ty" pisze się z wielkiej litery tylko wtedy, gdy szanuje się rozmówcę :)

Wyjdź i nie trzaskaj drzwiami.

xBardolekx 26-04-2008 13:14

elwo tigoshin, keri inferno, kinessia, dark of guty own3d

Niza 26-04-2008 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperek (Post 2024083)
bez urazy Niza, ale z zewnątrz to trochę wygląda tak, jakby przyszedł jakiś wannabe (nick Niza jest mocno nietrafiony na Morganie) i zupełnie nie mając w tym wielkiego celu nasuwa po wrogach oklepanymi jak najbardziej wulgarnymi tekstami. Nie mam pojecia co masz do tych ludzi, ale raczej wyglada to na bezmyslne chamstwo, pewnie powiesz ze masz to w d., ale sorki, wlasnie na bezmyslnego chama albo frustrata wyjdziesz, jak sie nie pohamujesz i nie zaczniesz pisac jak cywilizowany czlowiek, a nie dziecko chowajace sie za literkami i wulgaryzmami, ktore tez za bardzo sensu nie maja (a jesli maja, to wytlumacz na przyklad, czemu kogos wyzywasz od "żydów").

Pisze dlatego ze jestes wkurzający dla mnie i dla innych a z siebie robisz to co napisalem wczesniej. Logika mi podpowiada, ze nikomu sie to nie oplaca. Twoja(?) gildia tez czerpie informacje z tego forum, wiec je rozwalajac dzialasz na jej szkode.

pozdrawiam

1. Jeżdżę im, bo oni jeżdżą innym.
2. Wyzywam ich, bo oni wyzywają innych.
3. Nick jest jak najbardziej zamierzony.
4. Mam taki sam cel w pojazdach po nich, jak oni w pojazdach po mnie i moich znajomych (mowa o ludziach w wojnie).
5. Nie mam podstaw, by zachowywać się w stosunku do bandy niedorozwojów, inaczej niż aktualnie się zachowuję (mówię tutaj o tych, którym jeżdżę na forum).
6. Jeśli zobaczę, że oni zmieniają sposób pisania i ja zmienię swój (ale na to chyba się nie zanosi - patrz priv msg od Madzinii).

@ Pensive
Dziecko, idź sobie lizaka kup i wracaj do piaskownicy.

@ Kevon
Nie muszę się na nich wyładowywać ani w grze, ani też na forum. Wystarczy poczytać co i w jaki sposób piszecie, a także to jak się zachowujecie - nie ma sensu po prostu krzywdzić was bardziej niż już zostaliście pokrzywdzeni przez życie.

A no i ogólnie prośba jest - nie na*******ajcie ortami co chwilę, piszcie ze słownikiem, albo w Wordzie - albo wy*******ajcie... najlepiej do szkoły.

Napinka _/ !!!oneoneeleven!!!

Xerotto 26-04-2008 13:32

jeszcze dark of guty padl 4:0

Seith 26-04-2008 13:32

Pussieeeeees!!11!1

Druid-Carlos 26-04-2008 13:33

4-0 dzieki ;)

Switek_Niszczyciel 26-04-2008 13:33

dobre oro bylo

Macjei 26-04-2008 13:33

Elwo, Keri, Dark of Guty, Kinessie Gleba :)

:evul::evul::evul::evul:

Asz2212 26-04-2008 13:36

Karamy XDDD

Kafffffar 26-04-2008 13:37

Keri Inferno
Apr 26 2008, 12:57:04 CEST Killed at Level 104 by Nobi Chra
and by Yoork'ey

Dark of Guty
Apr 26 2008, 12:52:41 CEST Killed at Level 72 by Zikss
and by Adis Druidek

Elwo Tigoshin
Apr 26 2008, 13:01:06 CEST Killed at Level 82 by Azreal Wizard

Kinessia
Apr 26 2008, 12:57:32 CEST Killed at Level 121 by Azreal Wizard
and by Lowca Wiatru

Daroon 26-04-2008 13:40

Jest moze cam? :)

Gz akcji ;]

Pensive 26-04-2008 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niza (Post 2024208)
@ Pensive
Dziecko, idź sobie lizaka kup i wracaj do piaskownicy.

Jak widzisz każdy próbuje się Ciebie z tąd pozbyć, słuchaj NPNP wjeżdża na paru kolesi, ale ujawniają kim są, więc to nam wszystko tłumaczy dlaczego nie nawidzą RC. A Ty ? Widocznie jak mówią inni placzesz za ten ded na dwarfach przez noob chary od NPNP.

Jezior666 26-04-2008 13:48

Gz ładny rash poszedł w nich huehueh B)

Wiecznyodpoczynek 26-04-2008 14:01

Imperek

Ja mam takie pytanie do Ciebie. Jezeli RC powiedzialo, ze zaden Polak, ktory nie jest w RC nie moze wbic 200lvl poniewaz bedzie hunted to sorry,
ale jakie Ty masz plany na przyszlosc wobec swojej guildi. To samo sie tyczy rowniez Arpens a w szczegolnosci Weede~. Imperek bez obrazy, ale
czy sadzisz ze jesli wojne wygra RC bedziecie mieli spokoj skoro i tak macie blokade lvlelowa 199lvl? Ktos od was predzej czy pozniej padnie od ktoregos z czlonkow RC lub zostanie wyrzucony z respa i co wtedy poczniesz? Przeciez jedno zle slowo na RC i juz Sibuna zostanie zmieciona. Takie jest moje zdanie i nie piszcie mi, ze mam sie nie wtracac w sprawy Sibuny.

PS. Nie naleze do guildi NPNP i nie wspieram zadnej ze stron.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52.