![]() |
|
Zal was ale spoko :) Mike nice teksty a co do Karola to nikt nie wie co zrobil na cele ;) Broniu!
|
Cytuj:
:D a tak rly to ten server juz jest stracony elo jol =d |
Cytuj:
@ Keo wg. mnie to jest smietnik ;d |
Cytuj:
Owned. |
@Karo
Jesteś ciotą i niczym więcej, jeśli nie to spróbuj mnie ujebać jak będę grać xdd Bo na razie to trzodę robicie, bo trzeba być pro, żeby mieć 130~msa w trapie na poi i nie ujebać go... @Keo Domek śmieciarza :P |
@Alendzio pedale
Poszukaj sobie mojego zdjęcia, a przyszczaty ryj ma twoja stara a ty po niej dlatego robisz sobie zdjęcia w cieniu. Dup ty na oczy nie widziałeś i nie zobaczysz, wypowiadasz swoje kompleksy pozdro man. Szkoda mi ciebie bo budzisz żałość. Widzę że przeszkadzają Ci ludzie w okularach, dowiedz się że jest coś takiego jak soczewki i nie zawsze osoba dobrze wygląda bez okularów. Według mnie mieszkasz na jakiejś wsi i musisz jeździć 50 km do najbliższego miasta, a ws szkole próbujesz pokazać że jesteś zajebisty tutaj to samo. Nie grasz na tym serverze to nie staraj się za wszelką cene coś tutaj znaczyć. |
Cytuj:
Nie gram na servie , ale gralem na poczatku i znam tu wiekszosc ludzi :) . Nie jestem pizda jak ty ktora bije 50 lvl przez prawie 2 lata.. |
|
U cusslerek to lepiej siedz w depo :< xD
Szkoda ze nawet Karo ci paymenta nie zaproponowal :< A wiec znow sie biore za expienie... http://img55.imageshack.us/img55/5492/uo0806sx7.jpg |
@MikeRoyal
pierw cos wbij, pozniej pogadamy Pro Playerze ; ) Comment: Pro Player :) :OO @top http://i258.photobucket.com/albums/h...ronic/dle6.jpg |
Z tego rózni ludzie piszą na forum wynika że Nerana będzie światem pvp za niedługo.Bo jak można straszyć 170 ek że padnie.
ŻAL kolesie zajmują sie trapowaniem na non pvp.Jak macie takie dobre pvp walcie na jakieś inny świat a nie kozaczycie ze ubijacie botów... Ps. Ja sam chyba w tym tygodniu z Ciamkiem i Frox Pallem z 15 uwaliliśmy lvl'e 20 + |
Do Karo Inc
Karo mam do Ciebie pytanie...
Kozaczyłbys na pvp tak?? Zabijałbyś ludzi ?? Albo czy na wojnie mialbys takiego zajebistego skila jak na no-pvp ??? Szczeże to wątpie :) Może masz tam jakiegoś skila ale na pvp byś został zmiażdzony. CZEKAM NA ODPOWIEDZ |
Karo wymiata. Pare dni temu, przyszedł do mnie z jakimś EDem na żółwie jak bociłem (3-4 w nocy). I przez parenaście minut na zmianę próbował mnie trapnąć, a gdy mu się to nie udawało, bili mi żółwie z terra wave i assasinów. Niezłe pg miałeś, co?
A wszystko za to, że kiedy przechodził koło mnie na frostach powiedziałem: "pro ivul traper". Śmieszny człowiek ;) Jaki normalny człowiek, będzie czekał do tej godziny, żeby poprzeszkadzać botterowi (bo próbą zabicia tego nie można nazwać)? Wniosek nasuwa się sam. |
Dokładnie Dave.
Jednym słowem NO LIFE :) |
Cytuj:
I za niego mogę też walczyć na pvp. Aldora - Anubis Woman. Im wait ;) ;* |
Cytuj:
Człowieku wyluzuj, własnie widze jak walczysz :) Sep 25 2008, 18:40:30 CEST Killed at Level 164 by Ghetti and by Korix Laru |
Cytuj:
~wyjdz |
Cytuj:
Leże. |
Cytuj:
A po 2. Ty byś pewnie uciekł przed 6 magicznymi postaciami, nie? ;] |
@ Solawer
nie ty expisz tylko bot ;d srkin: http://i218.photobucket.com/albums/c...3-15/aaaaa.jpg Fighter Pal i Stalowy Chuck |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45. |
|