![]() |
|
@up a ile tam dam rade zebrać expa?
Jak kiedys tam expiłem to nie było zbyt dobrze |
Expowisko dla pala
Nie gram od pewnego czasu w rl. tibie i nie orientuje się w nowych expowiskach ( i ogulnie expowiskach dla PACC-ów). Mam zamiar nabyć palka i pograć z kolegami lecz niestety nie wiem gdzie moge expić 37 palkiem, 71 dyst, 12 mlvl + PACC i gdzie moge robić za shotera. Z góry dziękuje za odpowiedĽ.
|
gdzie expic 17 lv sorc zeby szybko nabic 20 lv ?
mam noble armor,dragon shield,dark helmet, plate legs mam 15 magic lv prosze o szybk± odpowiedż |
Cytuj:
2xUP Hydry, Dragi Samemu, hmmm, moga byc Tomby :P |
od którego skilla skilować na slimie można?? ja zaczołem na 35 :):P
|
Mam jeszcze jedno nOOb pytanie, na którym tombie najlepiej expić ? bo ja jeszcze nigdy tam nie byłem ;D
|
Od jakich skilli zolwie? ale nie te gowno co po powierzchni lata tylko te duze na dole :P GS czy Bs + shield? Z gory dzieki za all porady.
|
Palladyn 52 lvl skile 80/50 FACC
Eq: c-armor, c-helmet, p-legs, bohy, p-amulet(2arm.) Powiedzcie gdzie moge szybko expić ? nie wiem czy opłaca mi się i¶ć na d-lair koło veno. DoradĽcie co¶... |
Cytuj:
Cytuj:
rada do obu skillowac... bo niestety macie za slabe skille jak na swoje lvle... jak chcecie miec jakis dobry lvl to skillujcie teraz do 65~ i potem dwarfy dwarfy i jeszcze raz dwarfy!!! Cytuj:
Dark Cathedral ale nie schodz na -2! exp na -1... ewentualnie zejdz na tarantulle tylko musisz tez troche uwazac :P i miec uhy w pogotowiu no i manaski ElvenBone (castle) - zamek kolo AB.... tutaj tez mozesz expic tylko jak nikogo nie ma i nie probuj bic sie z zerkami ;) ale osobiscie polecam... DWARFY :D:D:D tylko znajdz dobra kopalnie gdzie bedziesz mogl czasem guarda zsolowac :) PS. zycze powodzenia w Expieniu :D a jesli jestes PACC to pytaj kogos kto mial xDDD bo ja nie wiem ;) Cytuj:
|
46 knight, skille 76/75, C-arm, Crus Helm, K-legs, GS (lub BS+VS), Pirate Boots, FACC
Do tej pory expilem na minosach w okolicach mint, ale exp leci wolno. Probowalem na samym mincie, ale bez lootbagow wychodzilem na zero z kasa :/ choc exp byl niezly. DC odpada bo pelno luda non stop. Macie jakiej rady? :> Z gory dziekuje :D |
@2 up
Co¶ nie tak z głow±? Pall na dc? ElvenBone? ZaprowadĽ mnie tam to sobie poexpie, bo nie znam tego miejsca, chyba że po uptadzie będzie. A dwarfy i soldy to też super pomysł, bo 15lvl na guardy chyba nie pójdzie. Samo to, że nie ma nigdzie dobrego expowiska na dwarfach, bo wszystko ci zabij± h-lvl przy okazji. A drut na -2 może i¶ć na slimy i ghule. A jak nie wieszto nie pisz. @up EF z arcanami, albo waste (czasami 0) na d-lair. @BigBadWolf D-lair, albo guardy w maze, lub dwarf hell. |
z tym co do knighta na tej stronie ktora zostala gdzies powyzej podana sie nie zgadzam.... lol... na 40/40.. chyba przy k-secie... lol przeciez kuwa ja na 20 poziomie skillach 64/58 dostaje bencki jak mnie 2 soldy dopadna.... bija mnei czasmai za 40-50 przy ciosie.. wiec wiecie co... bez komentarza lepiej[/quote]
chlopiue jak ty "becki' od soldow 2 na 20 lvl dostajesz to ty chyba w tibie grac nei umiesz8o |
@up
LOL. Mojego druida 14 level p set dark shield 2 soldy lej± max 10-208o |
mam sorca 23 lvl i 19 mlvl, co polecacie teraz bić?? moze isc na ghoule kolo carlin albo Dark Katedra?? nie mam pacc my¶lalem o ghoulach kolo carlin ale jakos rzadko slysze zeby ktos sie tam wybieral z moim lvl co wy o tym myslicie ?
|
14 sorc, 13mlvl
eq:soldier helmet,scale armor,studded legs,dwarven shield,vand of vortex FACC jestem w kazo i chodze na soldiery bo dobry loot ale ci±gle zajęte a na cyklopach duzo dostaje (ok. 35 hp) ale dobry exp wiec pytam się gdzie mam isc expic zeby byl też dobry loot? prosze o odpowiedĽ |
To ja napisze jeszcze raz bo chyba zostałem niezauważony :p, W którym tombie zbiore najwięcej expa ? jakie musze brać runki ? i czy na 1 czy 2 poziomie ?, lvl/mlvl/skille na poprzedniej stronie
|
Plx Help
Mam 24 lvl (hujowe eq) skille 60/60 z bright swordem na co chodzic? chodzi mi bardziej o loota niz exp bo roty daja huj malo 1k moze ciut wiecej mam pacc plz o fast odpowiedz
|
14 knight 60\60 k arm ,plate legs,crown,dragon shield,bright sword ,scraft,
jeszcze niemam tych skili bo skiluje ale czekam na odpowiedzi narazie chcem sie dowiedziec na co mugłbym chodzić a wtym czasie wbije mi się troche lvl ps. od jakich skili skilować na slimach |
@Up
Na slimach można od 65/65 i duza iloscia zarcia, proponuje dobic tych skilli i na dk isc, w sumie to juz mozesz na spoko tam isc. Bardzo przyjemny exp :D No czas na mnie: 40 lvl i 5 mlvl PACC 72/72 Eq dobre nie bede sie rozpisywal Nie bede narazie skillowal, potrzebuje szybkiego expa do 50 lvl, loot w sumie tez nie wazny, liczy sie tylko exp i oczywiscie bez uhow lub mala iloscia ich, jak napisalem jest pacc wiec miejsca facc odpadaja. Prosze o odpowiedz |
24 paladin, 70 dista, 12 magic :) Gdzie expić żeby wychodzić na minimalny + ? Oczywi¶cie FACC :D i co ze sob± wzi±¶ć? :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |
|