Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Nerana SS Odsłona 4:) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199736)

ShicuDelete 22-03-2009 13:58

Ma ktos Licencje do ng sprzedac?

@down

Ja chętnie xD ale jak pvp

goratelonline 22-03-2009 14:12

@Goratel&Keosser

Czemu aola nie nosicie :D ?

Idzie ktos na nowe servery ?

Xaszkil ;)

Esprit 22-03-2009 15:01

A kiedy mają być nowe serwy ?

FighterKamil 22-03-2009 15:25

dla ciebie nerana jest najlepsza _/

Elder_Peta 22-03-2009 15:57

Cytuj:

Xaszkil
lol ? kiedy będą new servy i jakiego typu (non/pvp)

Sammos 22-03-2009 16:13

Ja bym prosił o passy do elfa :)
Ofc. Zaplace ;)

Niroos 22-03-2009 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder_Peta (Post 2502394)

Widac ze Dzieci NON-PVP , Tego kiedy beda srv Nikt Nie wie. I cyz Beda W ogole ... To ze dali jakies tam vote to kij znaczy ... gz Jak na pvp To ciezko bedzie wam sie wybic bo podejrzewam ze pojda Najlepsze Teamy A dzieci z npvp nie dacie Rady...

Elder_Peta 22-03-2009 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niroos (Post 2502411)
Widac ze Dzieci NON-PVP , Tego kiedy beda srv Nikt Nie wie. I cyz Beda W ogole ... To ze dali jakies tam vote to kij znaczy ... gz Jak na pvp To ciezko bedzie wam sie wybic bo podejrzewam ze pojda Najlepsze Teamy A dzieci z npvp nie dacie Rady...

dobra japa szczylu - prosiłem o odpowiedź a nie riposte debila ? Ciebie na non'ie nawet zadupiali dlatego musiałeś na scarabach boocić ?

goratelonline 22-03-2009 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder_Peta (Post 2502394)

Dają sondę pytając nie CZY chcemy nowe servy, tylko JAKIEGO TYPU. To znaczy, że planują te serwery zrobić.

Niroos 22-03-2009 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder_Peta (Post 2502414)
dobra japa szczylu - prosiłem o odpowiedź a nie riposte debila ? Ciebie na non'ie nawet zadupiali dlatego musiałeś na scarabach boocić ?

na scarabach bocilem a jak mialem czas to szarowałem postacie na innym srv. lece bo nie ma co sie tu meczyc na forum tyle ze mnie to denerwuje.. a to jakie mam doswiadczenie w tej grze to bys zwatpil dzieciaku bez szkoly. Idz jesc barszcz z frytkami i ssac orzechy a w miedzy grze idz sie czasem wysikac joł
a jesli chodzi o sonde to kiedys juz taka byla i nic z tewgo nie wyniklo a na pvp servie jak cie spotkam to masz hunta xdd bye.

Esprit 22-03-2009 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niroos (Post 2502420)
na scarabach bocilem a jak mialem czas to szarowałem postacie na innym srv. lece bo nie ma co sie tu meczyc na forum tyle ze mnie to denerwuje.. a to jakie mam doswiadczenie w tej grze to bys zwatpil dzieciaku bez szkoly. Idz jesc barszcz z frytkami i ssac orzechy a w miedzy grze idz sie czasem wysikac joł
a jesli chodzi o sonde to kiedys juz taka byla i nic z tewgo nie wyniklo a na pvp servie jak cie spotkam to masz hunta xdd bye.

Uhuahauahua chyba pierwszy raz Pete popre, tylko do tej pory wychodzi na to, że on miał level większy od ciebie i wbity ręcznie ;), skil pvp najpierw się go naucz bo na bocie to za wiele się nie nauczyłeś. bye

goratelonline 22-03-2009 17:14

Cytuj:

Najs, a Ty jestes taki MASTASH PVP ze czytac nie potrafisz

Narazie jest glosowanie jakie servery chcemy czyli BEDA nowe servery..

Non-PVP jak bedzie to mi sie wydaje ze tylko dla Premium. Duzo ludzi moze wybrac opcje MIX, ale z pewnoscia nowe PVP powinno wyjsc, gdzie moze sie spotkamy ^^/

Xaszkil ;)

xXMakaXx 22-03-2009 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goratelonline (Post 2502298)
@Goratel&Keosser

Czemu aola nie nosicie :D ?

Xaszkil ;)

po co jak wykupione blessy?

goratelonline 22-03-2009 17:26

Kijowo pusta szyja wygląda xdd

xXMakaXx 22-03-2009 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goratelonline (Post 2502517)
Kijowo pusta szyja wygląda xdd

miałem ssa ale znikł

Mydelniczek 22-03-2009 17:41

Cytuj:

Pójdą największe hotkey-legendy pvp, szacun.
Chuj że wszyscy razem ogarniają gorzej niż wzorek....

goratelonline 22-03-2009 17:51

Jak myślisz, że jesteś od wszystkich lepszy, to pokaż 'hotkey-noobom' z pvp jak ich miażdżysz swoim skillem. Przecież na pvp też można trapować, co nie? :>

goratelonline 22-03-2009 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xXMakaXx (Post 2502506)
po co jak wykupione blessy?

nie szkoda ci ze eq spadnie ? :/

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mydelniczek (Post 2502532)
Pójdą największe hotkey-legendy pvp, szacun.
Chuj że wszyscy razem ogarniają gorzej niż wzorek....

Tak, tak, tak samo jak na test servie duzo ludzi ogarnialo lepiej niz pvp mastach

Xaszkil ;)

xXMakaXx 22-03-2009 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goratelonline (Post 2502570)
nie szkoda ci ze eq spadnie ? :/

Tak, tak, tak samo jak na test servie duzo ludzi ogarnialo lepiej niz pvp mastach

Xaszkil ;)

Chyba jesteś zacofany z lekka teraz po łatce jak masz kupione 5 blessow nic ci z eq nie spada wiec po co aol na non pvp. Na pvp jest przydatny jak by chcieli cie 2x pod rząd ubić.

goratelonline 22-03-2009 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xXMakaXx (Post 2502574)
Chyba jesteś zacofany z lekka teraz po łatce jak masz kupione 5 blessow nic ci z eq nie spada wiec po co aol na non pvp. Na pvp jest przydatny jak by chcieli cie 2x pod rząd ubić.

lol xD jestem zacofany jak nie gram.. to znaczy ze teraz Aol tylko na deco ^^ ? czy usuneli to wogole ze spritow ?

Xaszkil ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:18.