Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xBardolekx
(Post 2672835)
1. Aikeryn wtedy 46 ms
2. Akkumaa 49 ms
3. Astarox 61 ms
4. Davok 57 ms
5. Hancy 45 druid
6. Jamon Dulce 50 sorc
7. Saler 45 ms
8. Sylzz 57 ed
9. Xael Eoth 49 ed
10. Xakru 46 druid
więc na pewno mówimy o tej samej akcji? bo jak na moje to z tego teamu każdy może uzywać sd, ale sorki, przecież to my jesteśmy noobami i padamy 150 ek od 5 noob charów <3 btw, bota? padłem na expie na bocie czy po tym jak się wpierdoliłem w pkerów? ogarnij osła matole
|
ty ogarniasz cepie kto cię zabił? Bo zabili cię espaniole, a nie my (nie korzystamy z tego samego VT, jak padałeś to nawet nie wiedziałem o ich istnieniu). Poza tym, ja mówię, że nas było mniej niż 10 osób (co mogli używać SD) na waspach. Pomijając fakt, że na każdej akcji dzisiaj byłem.
zanim nazwiesz kogoś matołem, czy powiesz mu, żeby się ogarnął...
ogarnij czytanie ze zrozumieniem, to taki skill co wyrabiasz w trakcie edukacji (sprawdź też http://pl.wikipedia.org/wiki/Edukacja, bo zapewne nie wiesz "z czym to się je").
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xBardolekx
(Post 2672835)
chyba, że nie ogarnąłeś kiedy padłem, co za tym idzie jesteś marnym wannabe, którego nawet nie było na żadnych z tych dwóch 'akcji'
|
Nie wiem, co jest gorsze - być marnym wannabe czy marnym EK, co mniej może niż ten pierwszy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek
(Post 2672964)
To czemu to Flow rządzi na Morganie, a nie AB?
|
Obiektywnie:
Trudno mi ocenić jakie pvp ma AB, ale... myślę, że jakby mieli tyle osób na tych samych poziomach co Flow, to mielibyście się czego bać, i wtedy byłaby to wyrównana walka. Tak to wiadomo - w ciągu miesiąca ubijemy max. kilkudziesięciu z was spadając przy tym poniżej 45 poziomu.
Też nie uważaj, że wszyscy z Flow mają nieziemskie PvP. Tak nie jest... To samo się tyczy AB.
|