![]() |
|
Pomarańcze + QSS
|
|
http://img834.imageshack.us/img834/275/beztytuukcc.png
Uploaded with ImageShack.us Jungling Riven ;) Śmiech na sali bo jak można grać tym czymś na jungla. Przeciwna drużyna ^^ DMG tylko 220.000 nie zmieniając że drugie miejsce miał ich tryndam około 170.000 |
Cytuj:
|
Śmiech na sali to atma na urgocie :D
Podejrzewam, że miał aż 2k hp |
Cytuj:
Tylko Heim taki fajny KS-boy... Flash i rakietki... i tripla załapał gdy ja już kończyłem walke ulti... |
Bardzo dobrze, że ten twój alistar last hitował. Grając supportami też zawsze last hituję bo ci idioci którzy mają kogoś takiego na lane nawet nie starają się robić cs, na*******ają aa ile wlezie byleby pushnąc lane.
|
Cytuj:
|
koszyk to głupi troll
|
Ty #1 Akali on eu sie tam nie odzywaj :D
|
dopóki nie zaczęliście mi przeszkadzać, to niszczyłem każdego
|
Cytuj:
@down: :) |
japa cieciu
|
Cytuj:
Weź mnie ktoś przygarnij do grania rankedów duo, ostatni mecz - Ja Urgot na lane z Lux support (lux support to w ogóle śmiech na sali, ale no cóż), gdzieś tak w 5 minucie grzecznie poprosiłem żeby nie pchała linii, żeby jungler miał lepsze warunki i żebyśmy nie zostali łatwo zgankowani. Lux odpowiedziała na to "FU ur russian retard (nick zobowiązuje ;(), i have 0 farm, noob" no to ja mówie jeszcze grzeczniej (to nie sarkazm), że nie chodzi mi o last hity, tylko o pushowanie linii. Na co Lux ponownie "Fu, now i steal ur creeps, u pissed me off russian noob". Generalnie poszedłem sobie z tamtej linii jak najszybciej,zaraz po odcięciu Ashe od farmy - tzn. 2 lvle do tyłu. Wygraliśmy, ale tylko dlatego że Shaco ogarnął sytuację i robił backdoory co chwilę, team ogarniał focus - było generalnie spoko poza tą Lux. Jak tak dalej pójdzie to dostanę nerwicy, nie rozumiem, czy ludzie na prawdę nie potrafią przyjąć do wiadomości że robią coś źle? |
@up
na west jesteś, nie moge Ci pomoc. |
Ktoś znalazł rozwiązanie na bug splata? :/ w chuj osób teraz ma ten problem a ja chce wkońcu pograć...
|
Cytuj:
|
http://img171.imageshack.us/img171/2993/aaayl.jpg
I HATE WEAK @down LiamBrady (11:06): troll Lord Asyl (11:06): POZYTYWNY W/L RATIO BO JESTEM HIGH ELO LiamBrady (11:06): nie jestes scrub Lord Asyl (11:06): BEKA GAMING D: LiamBrady (11:06): troll gaming ahahaha D: |
jakim cudem ty masz pozytywny w/l ratio ;oooooooo
|
Cytuj:
Rozmowa z Klaudią +8 do motywacji, Marta +20 do medżik penetrejszyn. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:11. |
|