![]() |
|
Cos sie o Vesza martwie
Loguje sie na 3-4 min...regularnie po 17:00 Matura?Retired po zgonach?xD |
...
Jojo
Ale ty chyba hunta masz ^^? |
1st Nie odzywaj sie synu, ja moge sobie nawet setke robić i nikt mnie nie ujebie bo nikomu nie nagrabiłem -.^
2nd Jak będzie możliwość to sie go ścignie, a tak btw. jeżeli myślisz że moim najtem rzuce sie na typa 2x więszego to powodzenia :D Just retired, nie mam czasu na beznadziejną gre :D /Jojo |
próbny post..sorki za spamik..hihi pozdrowienia od emeryta
|
Cytuj:
2nd zrob 50 a nie gadasz o 100 |
@ poznanski~
ale on ma 51 xD |
a moze i wiecej ;D btw jest u siebie na Aurei wiec moze strugac kozaka , a ty kozakuj sobie na Galanie ;D WIOoooooo
btw Kolirn ... 130k plxxxxxxxxxxxxxxxx :(:( -Flimon |
Cytuj:
Zreszta, my graliśmy tam od zawsze, więc dzieciaczku idź się baw na Galanie :D No i btw. mam 51 ; > Ja lubię grać tam gdzie jest spokój : ) Na Aurea nigdy go nie będzie, więc wogóle rezygnuje ze względu na strate czasu :P /Jojo |
Czyżby Elom~ zapłacil 400k?:o
@Edit No i Zevs~ dzisiaj wyrównał sie lvlem z Veszem |
Tylko czekac az Zevs zajebie Vesza :D
|
Fifi przykuł starą do podłogi i ciśnie ; )
Jak nie Zevs Vesza, to na odwrót xD! /Jojo |
Ale wy jestescie do nich wrogo nastawieni ;)
|
No chyba masz racje albo ją krzeslem pobil :(
Bo on chyba neta nie mial z tego co wiem :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
6-18 Fifi 18-6 Gonzo I co tydzień zamiana A do szkoły i tak nie muszą chodzić, akuracik będą robotnicy do przebudowy Jarmarku Europa (no i się skończyły płyty spod ubrań) A i jak by ktoś nie oglądał Top Gear http://www.youtube.com/watch?v=V27CgobKJHw Ps. Ja mogę szybciej. |
Cytuj:
Za co 130k?:> @Edit No qrwa wychodze sobie na sec ubic draga juz 2x70 ms mnie bija :d Dzisiaj jeszcze Slowbo~ Wczoraj Robin~ ... 23:26 You see Mixor Korkeror (Level 74). He is a master sorcerer. 23:26 You see Ferren Teh'haxxoj (Level 76). He is a master sorcerer. |
@Sesef
Wlasnie takich ludzi nierozumie co graja w tibie i olewaja szkole. Nie zebym bym jakims kujonem ale chyba nawet malo bystry czlowiek wie ze bez szkoly nic nie osiagnie;) No ale fifi i gonzo moze juz maja zapewniony byt :) kto wie. |
Pozdrawiam szanownego użytkownika
KIDLERA. (Themena) |
Cytuj:
a ty mark nie musisz być taki ciekawski, mariel pisał do mnie a nie do ciebie. |
lalala
uuu Elom Ty tu jeszcze piszesz po takich 'gafach' ? ;)
Kolirn... Ty pouczasz, że takie coś można na PW wysłać, więc Ty z Mariel~ też tam sobie porozmawiaj. A no i dałbyś sobie spokój ze zgrywania nie wiadomo kogo... ;) @edit Gdy już o tej godzinie na innych światach było średnio po 200 osób na Aurey 60. ;) OSTRO! ;) (nie piszcie, że nie pisze sie Aurey.) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:47. |
|