![]() |
|
Druid 26 lvl 27 mlvl
Eq:Crown helmet, noble armor, plate legs, tortoise shield, terra/necro rod. PACC Gdzie wbić szybko 31 lvl i żeby było troszke kasy? :baby: @edit odrazu pomijam następną odpowiedź wszystko prócz małp i żółwii :) |
Cytuj:
|
19 druid, 16 mlv
eq: steel helmet, b robe, p legs, boh, dwarven shield, wand of decay dobry exp z malym waste albo wogle ;) |
45 ed 38 mlvl.
Eq : Blue robe, blue legs, crus helm, demonka, bohy. Gdzie expić tylko nie : nargor,hellheim,scraby,małpy,dragi Aha, i świat non-pvp ;/. Pomoże ktoś mi? |
Cytuj:
Dwarfy-Kopalnie koło Kazordoon i ta w mieście też albo Rotwormy- Fibula |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kasa!
Gdzie expić 27 drutem by kasa leciała super szybko? z góry thx:)
|
Gdzie mam expic 70rp ? Dzieki za all odp.
|
Cytuj:
Smoki/Dle Ankrahmun Orc Fortess Gs Isle |
Again
Gdzie expić 27 drutem by kasa leciała super szybko? z góry thx
:) |
Cycki/guardy.
|
mam 30 master sorcerer
eq" mammoth fur cape dragon shield woce fur boots crown helmet plate legs |
Gdzie mam expić 22 najtem na paccu ze skillami 45/40 i eq plate set, steel helmet.?
|
Żółwie, mały.
A tak nawiasem to masz moj szacunek bo uzyles tego tematu i nie zalozyles kolejnego nowego! |
36 druid
blue set 5 bp mf |
26 KNIGHT
63/53 Plate set, Vampire shield, Morning star, dark helm |
17 palladyn
53\32 p set, steel helmet, spear, guardian shield gdzie expic? |
@2UP - Wymień broń i biegnij na EF.
@UP - MT. Sternum. |
Cytuj:
Dzieki bardzo. |
Wedlug mnie bardzo dobry pomysl
dla sorca na 8-25 lvl dwarfy moga byc dla druta troche gorzej bo trucizna nie dziala na dwarfy wiec 8-13lvl roty, trole(w ab), orki a 13-25 to juz dwarfy :) dla knighta 8-20 moga byc dwarfy a od 20 - 25 katedra czyli wildwarriory bandity itp. pall: 8-20 moga byc dwarfy, a powzej radze cyclopolis PzDr 4 ALL :P |
36 lvl druid
eq full druid 2bp mana potion bp hmm p.s guardy trochę nudne zastanawiałem się czy dam rade na dłuższym huncie na dragach bo expiłem na pojedyńczych i czasem nieźle się skuliłem jak mi zajebał |
Cytuj:
|
44 elite knight
44 elite knight skile 68/67 ponawiam pytanie bo na mintwaln mam waste
|
Ej, wiem że noob pytanie ale gdzie jest mount sterrum możecie mi to przedstawić graficznie? xD I jak dokładnie wejśc itd bo jamwiem to jest góra obok thais ale z jej lewej strony jest max 4 cyckia ja zawsze na sccrenach widze po 20 jak tam dojsc?:D
|
@UP - niestety, nie pokażę Ci na TE. MT. Sternum to taka góra pomiędzy Thais a mostem prowadzącym do reszty świata. Na północny-wschód od Thais, wchodzi się od zachodu lub od wschodu.
|
Witam
Mam 20 lvl druida 21 mlvl,Shieling tez 21 . Eq: Plate armor lub blue robe-ale boje sie narazie z nim chodzic (swiat pvp) Plate Legs Dwarven Shield Volcanic Rod / Moonlight Rod No i zwykłe buty. Gdzie mam expic zeby nie bylo pk,lecial szybko exp i duzo kasy. A i mam noscic jakies runki czy manasy zeby mnie pk-owcy nie ubili? Pozdro:p:p Dzieki |
@up
Dwarfy guardy |
@Davi
Noś manaski i runy bo nie wyobrażam sobie expa bez manasków, a runki na Twoim levelu się przydadzą. |
50lv knight (facc)
skille: 75/73 eq:bright sword, dsm, k legs, rh, bohy, demon shield. Gdzie expic?? |
@up
Hmmm moze D lair w veno? Orc Fortress mozez sprobowac :) |
jaki tomb wybrać do expienia ed 25 lvl?
proszę o linka do tibian earth bo w nazwach się nie lapie :P PS. napiszcie też z czego bić z góry dzięki |
Paladyn
Level 22
Skile 60/45 Eq P-Set, Dragon Shield, Steel Helmet Poradze sobie na Dwarfach Guardach ?? W jakich innych miejscach moge expic ? Prosze od odpowiedzi Z gory thx |
Knight 51 lvl skille 71/70
Gdzie wbić szybko ~~60 lvl żeby nie było dużego waste lub żebym z loota wychodził na swoje. Dotychczas expiłem na małpach / żółwiach ale exp mały ;p PACC i dzięki za porady |
11 pal 60/50 mam troszke kasy!
Fast pls:] |
55 pall
skille 77/62 mlevel 14 eg : rh, b robe, b legs, boh , mms, aol zależy mi żeby niebyło waste pzdr. |
25 knight
60/60 4 mlvl dsm , k - legs , warrior helmet , bohy , vampirka , k-axe , 5 bp HP |
DamianOOs:
Dark Cathedral, Dwarfy Soldiery |
Cytuj:
|
mam 30 master sorcerer
eq" mammoth fur cape dragon shield woce fur boots crown helmet plate legs |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:20. |
|