![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pewnie z domu nie wychodzi, gra w Tibie cały czas, a jak mu się Tibia nudzi to pyka posty na forum. |
@Evil
Zawsze chciałem mieć kolegę hipisa :D! |
Cytuj:
Takie, od roweru . . . |
@Kulikos: Mam wrażenie, że już cię gdzieś widziałem o.O'
|
Może w lustrze? Sorry Kulikos, ale jesteś podobny do Celoza ;p (i vice versa)
|
A jak wygląda Celoz? Dobra znalazłem ;p i nie wydaje mi się żebym był podobny. Długie włosy i okulary to chyba jedyne podobieństwo.
|
Twarz jak twarz, nie wiem o co Ci chodzi.
|
Liczył pewnie, że ktoś zaraz napisze "no co ty nie jesteś wcale brzydki :*"
i chciał się w ten sposób dowartościować ;) (żart) Kulikos, wyglądasz trochę jak "nerdy kindermetal", ale nie znam Cię więc nie oceniam :) |
Z tym dowartościowaniem to racja, ale liczyłem raczej na "ale $w33t" czy coś w tym stylu. I co znaczy nerdy? Ja nie słucham typowego metalu więc cokolwiek by to znaczyło to raczej mnie nie dotyczy ;p
A moich kumpli osobiście moja facjata bawi ^^ Dobra, dowiedziałem się co to znaczy nerdy (dzienks Lasooch) więc tak: kindermetal - nao nerd - oczywiście i jak najbardziej, brak życia towarzyskiego, kumple na czatach itd. Wogóle co to erel? |
Cytuj:
|
Cytuj:
sry, nie mogłem się opanować. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Na pocieszenie dodam, że Celoz jest bardziej nerdowaty, poza tym był pierwszy. |
@Nadril
powiem ci tak, odkad Celoz wykreowal sobie nowa osobowosc uwazam go za kindermetala+kretyna wczesniej uwazalem go za niegroznego kindermetala wiec pozostan w swojej obecnej powloce a pokoj bedzie ci dany na wieki |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ale słitaśne róshoffe oczka, buźźka ;***
|
Heidar, to ta sweet emo fotka!` <333 XD
|
Johny, prawie jak Immortal. Swoją drogą ciekawa fryzura, na jakimś filmie o plemionach Afryki taką widziałem.
|
Krieg.
A mamusia mówiła, że będą się czepiali jak będę włosy zapuszczać. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11. |
|