Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Pyro Aris 05-04-2007 04:40

łohoh to po kim teraz jedziemy ?

Nirvy 05-04-2007 12:23

A pózniej ludzie się dziwią ,że inne narodowości słysząc ,że jesteśmy polakami to sie albo śmieją albo mówią teksty w stylu polak idiot i tak dalej:baby: .

Luppy 05-04-2007 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pyro Aris (Post 1351777)
łohoh to po kim teraz jedziemy ?

Hehe 100% prawdy , ludzie przestańcie pieprzyć gupoty , z tego co wiem to są wydarzenia z świata a nie "Plotki spod Carlin dp"

Ptak~ 05-04-2007 12:36

ja ostatnio pod carlin depo uslyszalem, ze mam zamiar sprzedac chara i wyjechac do Irlandii -.^

don~ 05-04-2007 13:58

@Suv

I will miss ya x((

Nirvy 05-04-2007 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez don~ (Post 1352369)
@Suv

I will miss ya x((

Pwned by Błażej xDD

Nirvy 05-04-2007 16:36

Taki mały bonusik podczas Hota quest wykonywanego przez Ng:

15:31 Varkas [98]: 17:40 ***********: Autohealed Waptor (at 60 % hp)

Fin'er 05-04-2007 17:44

Zaczerpnięte z

http://gry.onet.pl/1515027,,Nastolat...wiadomosc.html

"Gry nie od dziś oskarżane są o wszelkie zło tego świata, a przoduje w tym gangsterska seria Grand Theft Auto. Wokół cyklu znowu zrobiło się głośno, po tym jak stał się podobno winowajcą śmierci 51-letniej kobiety. Cała sprawa nie jest nowa, morderstwa dokonano bowiem 5 września zeszłego roku, lecz teraz toczy się postępowanie.

Pewien 17-letni Brytyjczyk, Ezekiel Maxwell zadźgał 51-letnią kobietę, bo jak twierdził "gangsterskie głosy z Grand Theft Auto wysłały do z misją zabicia czarnej kobiety".

Maxwell wyszedł na ulicę z kuchennym nożem i tam dopadł Carmelitę Tulloch, która szła do pracy. Zadał jej siedem ciosów, zostawił w kałuży krwi i spokojnie wrócił do domu. Zrobił to po całej nocy palenia trawki oraz gry w Grand Theft Auto. Podobno planował zbrodnię na tydzień przed jej dokonaniem. Nieco wcześniej, głosy kazały mu ściąć włosy, aby wyglądał bardziej jak gangster.

Maxwell twierdzi, że głosy zaczął słyszeć w czerwcu zeszłego roku, po używaniu narkotyków. Potem trafił na odwyk, gdzie próbowano go leczyć. Morderca od 14 roku życia popalał trawkę i brał kokainę, więc tak naprawdę gra miała z tym niewiele wspólnego, ale łatwiej jest na nią zwalić winę"

Każdy gada że pl to idioty... ale ja po przeczytaniu tego cieszę sie, że nie mieszkam w BR

Obstawiamy co koleś zrobiłby gdyby grał w Tibie... :

Mój pomysł - zaczął by na babce skilować za pomocą kamieni :P

Ptak~ 05-04-2007 17:56

nie - zrobilby sobie SD z kamieni i poszedl pkowac.

@nirvy

wszyscy wiemy nie od dzisiaj, ze w ng ludzi z botem wiecej niz bez bota. zreszta nie tylko w ng, w calej tibii juz tak jest.

niedawno tez cos gdzies bylo, jaki procent mlodziezy w szwecji jest uzalezniony od gier komputerowych. o ile sie nie myle, bylo to 40% czy cos kolo tego. pozdro foozie :)

Pero 05-04-2007 18:34

do przyjaciol

Spokojnych I Zdrowych Swiat

Olejcie Tibie Sikiem Prostym!!!

Pozdrawiam Lolik Powodzenia W Holandii!

Nirvy 05-04-2007 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1352811)
nie - zrobilby sobie SD z kamieni i poszedl pkowac.

@nirvy

wszyscy wiemy nie od dzisiaj, ze w ng ludzi z botem wiecej niz bez bota. zreszta nie tylko w ng, w calej tibii juz tak jest.

niedawno tez cos gdzies bylo, jaki procent mlodziezy w szwecji jest uzalezniony od gier komputerowych. o ile sie nie myle, bylo to 40% czy cos kolo tego. pozdro foozie :)

Wiem to, lecz chciałem uświadomić wszystkim niedowiarkom.

Pyro Aris 05-04-2007 19:45

co do tego brytyjczyka to jakby gral w tibie ,to moglby tez strzelac ue xd zrobilby duzo pomaranczowych kulek z plasteliny i by rzucal w dzieci ;d

Ptak~ 05-04-2007 20:04

najgorsze jest to, ze nie bylo to pierwszy ani jedyny przypadek..

a tibia juz tez zebrala swoje żniwa - "bede bronil tibii krzeslem"

Myllion 05-04-2007 20:12

a propo, ponoc tibia.pl robila jakies koszulki "bede bronil tibji krzeslem", ciekawe co za idiota takie cos zalozy : D

Nirvy 05-04-2007 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Myllion (Post 1353079)
a propo, ponoc tibia.pl robila jakies koszulki "bede bronil tibji krzeslem", ciekawe co za idiota takie cos zalozy : D

Ogólnie nera z tych koszulek, Kotr napewno zamówił już w paru napewno odcieniach :D:D

Pyro Aris 05-04-2007 22:08

miedzy vertigo ,a order of night wrzeje jak w ulu

Nedomanus 06-04-2007 03:26

no goraco jest, nie zaprzeczam, ale coz poradzic...

Ptak~ 06-04-2007 08:47

szczerze mowiac, nie ufam w racje vertigo. kolejna gildia "polacksow" z protektorami, ktora mysli ze cos moze, predzej czy pozniej (raczej predzej) ktos ich watpliwosci rozwieje. tym bardziej, ze wychodzi tutaj motyw z tomi baitem.

Ptak~ 06-04-2007 08:48

szczerze mowiac, nie ufam w racje vertigo. kolejna gildia "polacksow" z protektorami, ktora mysli ze cos moze, predzej czy pozniej (raczej predzej) ktos ich watpliwosci rozwieje. tym bardziej, ze wychodzi tutaj motyw z tomi baitem.

Bajcik 06-04-2007 09:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1353840)

jeśli czytam takie posty to płakać mi się chce ;(
na wstępnie to ty też jesteś taki "polacek" i to z bujną przeszłością, w którą niechce wnikać, bo znów pół forum by na ciebie jechało :D
co do twojej "wiary" to wierz komu chcesz

@do ppl z gildi OoN
dlaczego wczoraj nie wiem za co i po co człowiek od was atakował kumpla z gildi? potem musiał wymyślać, że się pomylił =lol=
gonił go przez całe kazo i nie wiedział kogo bije?

signed, druid bait

@down
mała literówka, zdarza sie :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:43.