![]() |
|
łohoh to po kim teraz jedziemy ?
|
A pózniej ludzie się dziwią ,że inne narodowości słysząc ,że jesteśmy polakami to sie albo śmieją albo mówią teksty w stylu polak idiot i tak dalej:baby: .
|
Cytuj:
Hehe 100% prawdy , ludzie przestańcie pieprzyć gupoty , z tego co wiem to są wydarzenia z świata a nie "Plotki spod Carlin dp" |
ja ostatnio pod carlin depo uslyszalem, ze mam zamiar sprzedac chara i wyjechac do Irlandii -.^
|
@Suv
I will miss ya x(( |
Cytuj:
Pwned by Błażej xDD |
Taki mały bonusik podczas Hota quest wykonywanego przez Ng:
15:31 Varkas [98]: 17:40 ***********: Autohealed Waptor (at 60 % hp) |
Zaczerpnięte z
http://gry.onet.pl/1515027,,Nastolat...wiadomosc.html "Gry nie od dziś oskarżane są o wszelkie zło tego świata, a przoduje w tym gangsterska seria Grand Theft Auto. Wokół cyklu znowu zrobiło się głośno, po tym jak stał się podobno winowajcą śmierci 51-letniej kobiety. Cała sprawa nie jest nowa, morderstwa dokonano bowiem 5 września zeszłego roku, lecz teraz toczy się postępowanie. Pewien 17-letni Brytyjczyk, Ezekiel Maxwell zadźgał 51-letnią kobietę, bo jak twierdził "gangsterskie głosy z Grand Theft Auto wysłały do z misją zabicia czarnej kobiety". Maxwell wyszedł na ulicę z kuchennym nożem i tam dopadł Carmelitę Tulloch, która szła do pracy. Zadał jej siedem ciosów, zostawił w kałuży krwi i spokojnie wrócił do domu. Zrobił to po całej nocy palenia trawki oraz gry w Grand Theft Auto. Podobno planował zbrodnię na tydzień przed jej dokonaniem. Nieco wcześniej, głosy kazały mu ściąć włosy, aby wyglądał bardziej jak gangster. Maxwell twierdzi, że głosy zaczął słyszeć w czerwcu zeszłego roku, po używaniu narkotyków. Potem trafił na odwyk, gdzie próbowano go leczyć. Morderca od 14 roku życia popalał trawkę i brał kokainę, więc tak naprawdę gra miała z tym niewiele wspólnego, ale łatwiej jest na nią zwalić winę" Każdy gada że pl to idioty... ale ja po przeczytaniu tego cieszę sie, że nie mieszkam w BR Obstawiamy co koleś zrobiłby gdyby grał w Tibie... : Mój pomysł - zaczął by na babce skilować za pomocą kamieni :P |
nie - zrobilby sobie SD z kamieni i poszedl pkowac.
@nirvy wszyscy wiemy nie od dzisiaj, ze w ng ludzi z botem wiecej niz bez bota. zreszta nie tylko w ng, w calej tibii juz tak jest. niedawno tez cos gdzies bylo, jaki procent mlodziezy w szwecji jest uzalezniony od gier komputerowych. o ile sie nie myle, bylo to 40% czy cos kolo tego. pozdro foozie :) |
do przyjaciol
Spokojnych I Zdrowych Swiat
Olejcie Tibie Sikiem Prostym!!! Pozdrawiam Lolik Powodzenia W Holandii! |
Cytuj:
Wiem to, lecz chciałem uświadomić wszystkim niedowiarkom. |
co do tego brytyjczyka to jakby gral w tibie ,to moglby tez strzelac ue xd zrobilby duzo pomaranczowych kulek z plasteliny i by rzucal w dzieci ;d
|
najgorsze jest to, ze nie bylo to pierwszy ani jedyny przypadek..
a tibia juz tez zebrala swoje żniwa - "bede bronil tibii krzeslem" |
a propo, ponoc tibia.pl robila jakies koszulki "bede bronil tibji krzeslem", ciekawe co za idiota takie cos zalozy : D
|
Cytuj:
Ogólnie nera z tych koszulek, Kotr napewno zamówił już w paru napewno odcieniach :D:D |
miedzy vertigo ,a order of night wrzeje jak w ulu
|
no goraco jest, nie zaprzeczam, ale coz poradzic...
|
szczerze mowiac, nie ufam w racje vertigo. kolejna gildia "polacksow" z protektorami, ktora mysli ze cos moze, predzej czy pozniej (raczej predzej) ktos ich watpliwosci rozwieje. tym bardziej, ze wychodzi tutaj motyw z tomi baitem.
|
szczerze mowiac, nie ufam w racje vertigo. kolejna gildia "polacksow" z protektorami, ktora mysli ze cos moze, predzej czy pozniej (raczej predzej) ktos ich watpliwosci rozwieje. tym bardziej, ze wychodzi tutaj motyw z tomi baitem.
|
Cytuj:
na wstępnie to ty też jesteś taki "polacek" i to z bujną przeszłością, w którą niechce wnikać, bo znów pół forum by na ciebie jechało :D co do twojej "wiary" to wierz komu chcesz @do ppl z gildi OoN dlaczego wczoraj nie wiem za co i po co człowiek od was atakował kumpla z gildi? potem musiał wymyślać, że się pomylił =lol= gonił go przez całe kazo i nie wiedział kogo bije? signed, druid bait @down mała literówka, zdarza sie :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:43. |
|