![]() |
|
ekipa huxego ostro w dupe
mysle gdzies kolo 20-7 Oct 07 2008, 22:19:59 CEST Killed at Level 200 by Hereepuz and by Due'saph |
ale najlepszy byl schemet u fail i zaraz ded pewnosc siebie niczego sobie i zook co nam mowil ze co to za frag jak nie ustawilem hotkeyow(pachnie vironem aj?)
i potem masz z takimi jakas akcje zrobic pls |
nieliczac ze neztas, fo fe, quai chi i asilles dolaczyli na ob do stramow, bylo ok. ale zeby zobaczyc prawdziwe pvp na ob trzeba poczekac na ob bongo vs smiecie, za 2~ tygodnie ahahahhaha bedzie masakra ziaaaaaaaaaaaaa !
|
ogolnie posty u gory /care
ja kcialem tylko napisac 'POZDROFFKA DLA REBCIUSHKA!' buahaha8o8o8o8o |
Wannabe bongo rosnie w sile ! 8o8o8o8o
|
pokaza nam prawdziwa ART OF WAR(w tle muzyka z Draculi) SHIET!
ale poco na ob znow neztasy jakies omg sami nie umia;/;/;/ |
jest jakis cam z ob?
|
Ty no jest.
|
cam z akcji
http://www. speedy share .com/885903146.html <-- "usun spacje plikzz" nowe rel pics: http://pl.youtube.com/watch?v=XGqk8O4fsfc |
pozdrawiam:cup::cup::cup::cup:
|
ja także pozdrawiam 8o8o
Ogólnie to Pimol wpada dzisiaj do mnie i będziemy się śmiać z iridia of pl ;\ |
heh qpilem new har:D pozdruwki kiepa
|
Bezok
Gdzie jest Bezok musze sie z nim przywitac :cup: :cup: :cup: 8o
|
open batel byl
Oct 09 2008, 21:41:16 CEST Killed Arledo at Level 62 ok Oct 09 2008, 21:27:58 CEST Killed Rovilis at Level 65 ok Oct 09 2008, 21:25:44 CEST Killed Zook Elvis at Level 67 ok smiec dama 4 fragi ale ok jestem lepszy ostro:D::DD: |
shiet mada faka zabili nam murlaka XDDDDDDDDDDDDDDDDD fajne fragi 4:5, oni 35-41, my 40-70 XD
|
sie porobilo
|
nieh majom pajment listeki bo co qrcze blade mada faka dedneli nam murlaka......
|
superdymiq heh:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Cytuj:
P.S. ELO! |
siemka! <krutko>
|
Coś dla wszystkich fanów Radka aka Bezoka!
20:25 Bezok [147]: ja dopadlem typa 95 eka w malpa town i dal mi boh bo napisalem pay koles albo pozegnasz sie z zyciem i mi dal ale my go ded,bo nie dotrzymalismy obietnicy ! bo mialem krzyzyk na palcach a to sie nie liczy :D |
wredny ale i tak rux;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ok moge byc Twoim fanem bo masz zajebiaszczy avatar i wogole co? pls |
karolek zeby bylo jasne, saimon ma mi oddac 100k i wypalcic sie 20k dla husarii jesli chce pekowac z wami, a jak jakis sineva jeszcze raz bedzie kogos bil z bongo i bedzie mowil ze mu ripper ani zadne bongo nie pomoze, to bedziemy zmuszeni mu pokazac, ze jest w bledzie
over & out |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fredzork
Oct 11 2008, 11:07:21 CEST Killed at Level 117 by Ellia Yurius and by Teptas Zielper'archer Oct 11 2008, 11:00:35 CEST Killed at Level 173 by Ellia Yurius Hereepuz Oct 11 2008, 09:29:59 CEST Killed at Level 91 by Teptas and by Sineva Omaon Oct 11 2008, 10:37:19 CEST Killed at Level 107 by Ellia Yurius and by Li'su niezle bylo :) |
Cytuj:
Ahokss Oct 11 2008, 10:46:37 CEST Killed at Level 77 by Madir Eowidla Yooshimi Oct 11 2008, 09:41:52 CEST Killed at Level 118 by Gimpes and by Buden Yeux Noisette Oct 11 2008, 10:04:25 CEST Killed at Level 86 by Teptas and by Gimpes |
no elo elo 5 2 0
siema ściema co tam ziomqi? ogulnie wczoraj bylem na dziauce i robilismy rzarcióshki. tutaj taki mały linkacz: http://axiom.blox.pl/resource/Pozdra...ielgrzymow.jpg jeszcze mały edycik: http://www.jesuswalkministries.org/Jesus_lives.jpg |
Cytuj:
ej bajdeuej kto gra w cesa jeden 6? |
on gra :2handed:
|
post Aynama na forum tibia.com
Cytuj:
|
Mogę się spytać czy ktoś wie czemu padł mój knight? XD
|
Siemano
Szukam jakieś gildi oczywiście Polaków ;D Mam 47 lvl piszcie na pw. Druga sprawa: Co po niektórzy zauważyli że gracz o nicku Dragen Armborst ciąągle farmi na pohu, szczególnie na gsach i dragach ;/ facc time i nie mogę normalnie poexpic. Edit: Wczoraj był na niego "zamach" Jakieś 50 lvle na niego sie rzucili ale przeżył, za to mnie zaczeli lać ale się skampiłem w świątyni |
Cytuj:
ciężka sprawa :/ |
Cytuj:
|
a nerd lami go dedl heh
|
To może jakiś pk team na niego? Bo zajebanie jego nie powinno być taką cieżką sprawą, kilku mid lvli na niego w tym na początku ktoś powinien pk na niego wziąć żeby go sprowokować do hita, potem pz locka ma, potem team wybiega na niego i już leży. Nie widze żeby był w jakieś gildi więc kumpli jako tako chyba nie ma
|
mysle ze moj pk team sie nim zajmie bo ostatnio czesto mnie ten pies exivuje ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:02. |
|