![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
oł yeah ! ! ! |
Cytuj:
ale nie wiedzac o wojnie na serwie na ktorym sie gra to juz chyba prostactwo;p albo facc z carlin depot? |
Cytuj:
:cup: |
Cytuj:
Real name: Chris Location: Lithuania wstydzisz sie tego ze jestes polakiem czy co? bo watpie zebys na Litwie mieszkal 8o btw. Dziecko allegro czy nikt nie chcial cie kupic? :D |
@up
To zes dojebal.... |
Cytuj:
Jaki to ma związke z wydarzeniami z obsidi? |
Cytuj:
" Vylkano zawiodlem sie na Tobie... Zeby nie umiec zajebac 45 eda?! no kurwa skandal:D" " Wg mnie to nie byla openka.... Ale to tylko wg mnie :D" " I guess he got hacked ;(" (chwalisz sie czy zalisz ze umiesz angielski? to jest polskie forum) Az sie nie chce czytac co ty piszesz tu |
Cytuj:
huh? za co mnie atakujesz? sam nie mam pacc'a więc przyznałem racje temu, który mowil ze facc rox, co w tym złego ? a co do Litwy, chuj Cie obchodzi o co tu chodzi o.O <rymmajster> Comment: Old player from Valoria and Xerena. A może Cie wyjebalem z Xereny i dlatego jestes taki niemily? :* Jak to mawial Wuja Kirojek NA ZMYWAK PROSTAKU-.-' |
habi vurio
Jan 26 2008, 18:15:33 CET Killed at Level 91 by Xertizo and by Archin jakies ob mialo podobnobyc ale ng nie wyszlo |
Habi Vuiro padl tylko dlatego ze jest rl Pephego?
|
@up
a co to nie wystarczajacy powod ? juz widze ze jakies reasony w stylu "supporter" sie pojawiaja |
Jestem rlem Pephego, jestem Kajko of Darkness - 11 druid z carlin, zabijecie mnie też?:/
|
NO KURWA, jest w gildi Rap Kanciapa, toc chyba ta gildia pomaga ng w kazdej prawie walce wiec nie wiem o co wam kurwa chodzi
|
Cytuj:
Slayer a czy przypadkiem nie zabilem cie solo na 60 lvl ?;] to ze nie padles/padl to wina tego ze gralem akurat od kumpla no i terenu bo jakos nie widzi mi sie zabijac knightem druida w kazoo gdzie jest schodow od ch....a, a po drugie i tak odzyskalem loot to co za problem?:] a Wogule trudno moze nie zabilem 45 ed 130 ek ale za to umiem zabic 48 druidem 159 ek:] |
Cytuj:
o to nam KURWA chodzi ze ci co pomagali to wyszli z tej gildi . jakbys KURWA nie zauwazyl |
aff bez przekleństw
btw to ze ktos jest czyims RLem to nic nie znaczy jesli nie wspomaga tego kogos w wojnie -.- |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:05. |
|