Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Meteon! 09-01-2008 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rosjaninn (Post 1834714)
Cisza przed burza.. Take Care..
... a jak juz sie rozpeta ta burza < piaskowa,sniezna,deszczowa lub grad > to bedzie normalnie pieklo..
..swiat stanie w plomieniach i duzo ludzi zdedaczy niestety ;/;/
.. na nastepnym Ob tajfun przejdzie przez pustynie,bedzie taka rozruba taka zadyma taka rospusta ze szok .. !!

!! Go Go Blue Power !!!

:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul::

Kto Ty w ogole jestes?

IridiaCarlinPk 09-01-2008 21:40

tylko bongosow chyba nie obchodzi kto wygra wojne aczkolwiek pocichu kibicujemy Arc;d aszegolnie Bezokowi

Heram_Elion 09-01-2008 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faenis (Post 1834723)
Arc i tak wygra jestem tego pewien :cup: a te zaganiary i psy z DD juz mają pograne !! Chcialbym ich spotkac na RL ciekawe czy sa tak samo cfani X(

uahaha jakie dziecko ciekawe jaki ty jstes kozak pewnie 150cm i kozaczy... Anas to bylo wtedy teraz po wojnie jak DD wyrga bede nietykalny razem z sosna jak zaplacisz to mnie nawet nie tkniesz... zal mi was dzieciaki... Yoosihmi zmaknij morde macie takie zgranie ze sie boje bylem w Lost Alliance i slyszalem co gadacie naventrilo jedna wielka patologia... zero zgrania... Sam wy*******aj ****u....

p.s piszcie sobie ze waz wyzywam nie bede plakal jak dostane bana na forum...

PlacekZJagodami 09-01-2008 22:20

A ja jestem happy!!! Wodnym juz nie pobonguje bo sie czepiaja ksyro legendy i inne zaranoffy o pajmenty, ale tuż tuż upragniona 45 na MS a później jeszcze tylko z 20 leveli na vampach i będe żegnał rzydów z UE :D

oprócz tego botuje ze sorca na candii fajna sprawa wychodze do budy pusty, wracam 2bp sd+ xDD

Pozdro, wiadome ze arc wygra wojne a ja im w tym pomogę. (jebać mewtu!! wkońcu to powiedziałem ;d)

Firgasto 09-01-2008 22:24

Kocham Cię Spawacz.

PlacekZJagodami 09-01-2008 22:28

ej czemu:(

Meteon! 09-01-2008 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heram_Elion (Post 1834871)
uahaha jakie dziecko ciekawe jaki ty jstes kozak pewnie 150cm i kozaczy... Anas to bylo wtedy teraz po wojnie jak DD wyrga bede nietykalny razem z sosna jak zaplacisz to mnie nawet nie tkniesz... zal mi was dzieciaki... Yoosihmi zmaknij morde macie takie zgranie ze sie boje bylem w Lost Alliance i slyszalem co gadacie naventrilo jedna wielka patologia... zero zgrania... Sam wy*******aj ****u....

Ale Bongo sie boisz nie ?

eeetanz 09-01-2008 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heram_Elion (Post 1834871)

150cm to ja w obwodzie kutasa mam, wpadnij do Hollywoodzi to Ci z chęcią gonga wyku.r.wie bejb, a co do nie ruszenia Cię to się przekonasz już w lutym, bo wtedy planuje dobić 100 kochasiu.

"Ej nie bij mnie plis bo teraz walczymy po jednej stronie prawie pls morzemy sie nie trawic ale nie bijmy sie juz i nie klucmy, co fewol?"

Pamiętasz?
Ja pamiętam.

Faenis 09-01-2008 22:47

Saimon ty zagońska szmato sam masz 150 cm jak chcesz to napisz mi gdzie co i jak to zobaczymy dzieciaku ;] Śmieszny jesteś Naprawde żal mi ciebie !!!! X( Nawet noob harem cie pojade szmato juz Cie exivuje !! stfu pyskiem w dol :evul:

berger 09-01-2008 22:56

Uwaga uwaga Wielki konkurs. Dow ygrania pieniazki w Tibi...
Potrzebuje filma Wojne Traggon vs Ethical ktory krecil Neztas (slynna pilgrzymka na fibule)

Do wygrania kasa:)

adnincv 09-01-2008 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eeetanz (Post 1834975)
150cm to ja w obwodzie kutasa mam, wpadnij do Hollywoodzi to Ci z chęcią gonga wyku.r.wie bejb, a co do nie ruszenia Cię to się przekonasz już w lutym, bo wtedy planuje dobić 100 kochasiu.

"Ej nie bij mnie plis bo teraz walczymy po jednej stronie prawie pls morzemy sie nie trawic ale nie bijmy sie juz i nie klucmy, co fewol?"

Pamiętasz?
Ja pamiętam.

borze duzo tego masz miedzy nogami chcialbym cie na rel spotkac :):)

Arthas The Keeper 09-01-2008 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eeetanz (Post 1834975)

Pamiętasz?
Ja pamiętam.

@Heram hahahaha żal (weź człowieku pomyśl w ogóle co ty pierdolisz plz?:confused:)
A co do twojej "nietykalności" jak dd wygra to ja ci powiem, że napewno nietyklany to ty nie będziesz B) Ja też mam tam kolegów i myśle że jak coś to pomogą cie zapierdolić, bo taka z ciebie menda, większa nawet niż wsza łonowa a takich nalezy się szybko pozbyć.

signed: Usar

Yooshi 09-01-2008 23:21

Saimon tak sie sklada ze widzialem Twoja fote i jedno Ci powiem ... nie wkopuj sie.
Zdaje sie ze my z anasem sobie w ferie tour po polsce zrobimy i powy*******amy kilka bananow

Heram_Elion 09-01-2008 23:25

cwaniak

chcesz adres? cwaniaku?

Yooshi 09-01-2008 23:31

tak chce, podaj na forum.

berger 09-01-2008 23:37

Uwaga uwaga Wielki konkurs. Dow ygrania pieniazki w Tibi...
Potrzebuje filma Reca Wojne Traggon vs Ethical ktory krecil Neztas (slynna pilgrzymka na fibule)

Oraz film Z battle pod thais krecony przez kogos z invi...

Do wygrania kasa okragle 20k :)

Lisuu-aleniewrl 09-01-2008 23:49

Przylecim do saimona w rl a on zacznie przez okno krzyczec : jutro fpadnijcie bo nimam esde mama mnie musi na bota puszcicz ;'<

ssajmon dawajta ten adres wszyscy czekamy;'<

Meteon! 09-01-2008 23:49

mUAHuBAuAHUAHAHuAh UAhUA hAU HAu aHA kolejna ustawka na forum !!!

Morseton 10-01-2008 00:15

Saimon albo jesteś taka szmata jakiej jeszcze świat nie widział albo robisz sobie jaja... Scyzoryk mi sie otwiera jak czytam twoje posty. Trzymajcie mnie ludziska... Ale sie ludziom pierdoli w tej głowie od "władzy"

DNO I WODOROSTY :/

Saimon czekamy na adres :* szykuj wyżerkę z bananów na fibuli.

"Anas to bylo wtedy teraz po wojnie jak DD wyrga bede nietykalny razem z sosna jak zaplacisz to mnie nawet nie tkniesz." - to mnie rozjebało ... ahahah nikt nie ma takiej władzy na iridi żeby nikt nie mógł ciebie tknąć - przykład bongo team :* hehe

berger 10-01-2008 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1835196)
Woooooooooo, placzacy grubasek znowu sie odezwal, niepowodzenia w grze postanowil sobie zrekompensowac po raz kolejny przypominaniem o wydarzeniu sprzed jakiegos roku.

"Placzacy grubasek" ,nie wiem skad to ci sie wzielo ,ale chetnie wyslucham czemu takiego zwrotu uzyles.

Po 2 Nie chce sie rekompensowac, po prostu mam pewien pomysl i jest mi potrzebny pewien motyw ktory mial neztas na filmiku krecac go. Wiesz czasem ktos uzywa szrychkomurek i wpadaja mu do glowy pomysly. Kiedys nauczysz sie ich uzywac razem z mozgiem to zrozumiesz. 8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37.