![]() |
|
Cytuj:
|
tylko bongosow chyba nie obchodzi kto wygra wojne aczkolwiek pocichu kibicujemy Arc;d aszegolnie Bezokowi
|
Cytuj:
p.s piszcie sobie ze waz wyzywam nie bede plakal jak dostane bana na forum... |
A ja jestem happy!!! Wodnym juz nie pobonguje bo sie czepiaja ksyro legendy i inne zaranoffy o pajmenty, ale tuż tuż upragniona 45 na MS a później jeszcze tylko z 20 leveli na vampach i będe żegnał rzydów z UE :D
oprócz tego botuje ze sorca na candii fajna sprawa wychodze do budy pusty, wracam 2bp sd+ xDD Pozdro, wiadome ze arc wygra wojne a ja im w tym pomogę. (jebać mewtu!! wkońcu to powiedziałem ;d) |
Kocham Cię Spawacz.
|
ej czemu:(
|
Cytuj:
Ale Bongo sie boisz nie ? |
Cytuj:
"Ej nie bij mnie plis bo teraz walczymy po jednej stronie prawie pls morzemy sie nie trawic ale nie bijmy sie juz i nie klucmy, co fewol?" Pamiętasz? Ja pamiętam. |
Saimon ty zagońska szmato sam masz 150 cm jak chcesz to napisz mi gdzie co i jak to zobaczymy dzieciaku ;] Śmieszny jesteś Naprawde żal mi ciebie !!!! X( Nawet noob harem cie pojade szmato juz Cie exivuje !! stfu pyskiem w dol :evul:
|
Uwaga uwaga Wielki konkurs. Dow ygrania pieniazki w Tibi...
Potrzebuje filma Wojne Traggon vs Ethical ktory krecil Neztas (slynna pilgrzymka na fibule) Do wygrania kasa:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do twojej "nietykalności" jak dd wygra to ja ci powiem, że napewno nietyklany to ty nie będziesz B) Ja też mam tam kolegów i myśle że jak coś to pomogą cie zapierdolić, bo taka z ciebie menda, większa nawet niż wsza łonowa a takich nalezy się szybko pozbyć. signed: Usar |
Saimon tak sie sklada ze widzialem Twoja fote i jedno Ci powiem ... nie wkopuj sie.
Zdaje sie ze my z anasem sobie w ferie tour po polsce zrobimy i powy*******amy kilka bananow |
cwaniak
chcesz adres? cwaniaku?
|
tak chce, podaj na forum.
|
Uwaga uwaga Wielki konkurs. Dow ygrania pieniazki w Tibi...
Potrzebuje filma Reca Wojne Traggon vs Ethical ktory krecil Neztas (slynna pilgrzymka na fibule) Oraz film Z battle pod thais krecony przez kogos z invi... Do wygrania kasa okragle 20k :) |
Przylecim do saimona w rl a on zacznie przez okno krzyczec : jutro fpadnijcie bo nimam esde mama mnie musi na bota puszcicz ;'<
ssajmon dawajta ten adres wszyscy czekamy;'< |
mUAHuBAuAHUAHAHuAh UAhUA hAU HAu aHA kolejna ustawka na forum !!!
|
Saimon albo jesteś taka szmata jakiej jeszcze świat nie widział albo robisz sobie jaja... Scyzoryk mi sie otwiera jak czytam twoje posty. Trzymajcie mnie ludziska... Ale sie ludziom pierdoli w tej głowie od "władzy"
DNO I WODOROSTY :/ Saimon czekamy na adres :* szykuj wyżerkę z bananów na fibuli. "Anas to bylo wtedy teraz po wojnie jak DD wyrga bede nietykalny razem z sosna jak zaplacisz to mnie nawet nie tkniesz." - to mnie rozjebało ... ahahah nikt nie ma takiej władzy na iridi żeby nikt nie mógł ciebie tknąć - przykład bongo team :* hehe |
Cytuj:
Po 2 Nie chce sie rekompensowac, po prostu mam pewien pomysl i jest mi potrzebny pewien motyw ktory mial neztas na filmiku krecac go. Wiesz czasem ktos uzywa szrychkomurek i wpadaja mu do glowy pomysly. Kiedys nauczysz sie ich uzywac razem z mozgiem to zrozumiesz. 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |
|