![]() |
|
Naprawde nie chce mi sie wypisywac 123123123 razy dlaczego nie bylem w HP od początku war. I nie pierdol ze jestem jak Solar czy ktos bo przez 3 lata gry na silverze ANI RAZU ZADNYM CHAREM nikomu nie zapłaciłem za hunta, protekcje czy tam chuj wie co jeszcze.
|
Cytuj:
Tak, Acem padlem 4x, ale jak widzisz ciagle gram, a ty? Jeden dead "no kurwa jebana silvera lagi freezy kicki zli ludzie a b c" tylko zeby jakas wymowka byla, i odrazu allegro i opierdol na kase ;D No tak jak mowie, nawalczyles sie magiem, 1 dead od nb charow (!!!!!!) i odrazu wielki powrot na moradina, po czym jakis tydzien grzania dupy na neutralu i pozniej back do hp :) WSZYSCY WIEMY JAK JEST!! |
Tak ja uzywam TibiaCam bardzo czesto ogladam filmiki na tym oto programiku 8o
|
Mi nie chodzi o tibiacam.tv lecz o TCam to jakas nowosc i jest darmowa. Jest o tym temat w dziale filmy. Niby ktos tam z tibia.pl napisal, ze czyste ale poczekam lepiej jeszcze :)
|
Hui wi pierwsze slysze 8o Zaraz obczaje :D:confused:
@EDIT Moim skromnym zdaniem nie ma wirusa :D |
Nie wiem sciagnalbym se to xd korci bo za free ;d
|
Ja tez ciagle gram :* Tylko nie kampie w pz cale dnie. mala roznica
hmm Total +5,601,948 ;@@@ |
@up
I co z tego jak 90% (albo nawet i 100%) z tego bot ci wbil? Po za tym jakos teraz jak dolaczyles do hp cos mniej logujesz na moradina i coś mniej botujesz... neutral: 8h 30m 13h 30m 8h 45m 10h 0m 10h 30m 10h 30m hp: 6h 30m 6h 30m |
@up
Teraz Ci napisze ze on ma rl life nie to co my xD |
Cytuj:
|
A kogo to obchodzi ile dziennie gram? Gram tyle ile moge.
Girni, ty takie troche pegie w dół Total -1,831,789 Tez jak war sie zaczal i wlasnie go przejebaliscie jakos rzadko online byles, a jak byles to padałeś. |
Kurwa mać przestańcie z tymi botami, bo mówicie jakbyście wy botów nie używali, to czy holu używa bota to jego sprawa, jestem pewny, że każdy z was używał/używa bota.Ciężko wam zrozumieć, że holu zbierał sobie kase moradinem a magiem walczył ? Knightem by wiele nie zdziałał w wojnie.Nie to że go bronie, po prostu stwierdzam fakty, bo się wszyscy uwzieliście na niego i szukacie byle powodu żeby mu pojechać.Przestańcie się kurwa wasza mać kłócić .Prawda jest taka, że mu zazdrościcie, że może sobie expić a wy nie...
|
Cytuj:
|
Wy się tu kurwa wyzywacie a ja przyłapałem naszego drogiego Royal Michaela na zjadaniu rzotkiewek... Jak się wytłumaczysz?!
|
Lol, Michalakmee uprzedził mnie. Taka prawda, po co wastowas knightem kase, który mało zdziała. Lepiej nim kase zbierac, a używac magów ;d.
@Kalor A kto mówił, że nie da pograc Polakom jeśli FTP wygra :>? |
lols kalor banned x.x
|
@Rekin
a może tak nie jest? xD Cały czas pokazujecie ile to holu nie gra, a gdybyście wy byli free to byście grali tyle samo albo i więcej. BTW Nikogo nie chciałem obrazić swoim postem bo do nikogo z was nic nie mam, ale po prostu napisałem to co myśle.Najlepiej gdybyście przestali się kłócić i pogodzili się xD Gorti śmierdzi jajem a kosti moczem |
A Ty upuściłeś sztange 100 kilową na jajca ;d
|
Cytuj:
|
lol , nvm..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:20. |
|