![]() |
|
Slash, nie mam pytań.
|
Cytuj:
|
Zastanawiam się skąd Marla aka Martynia zna Gewofa :o
|
@Edit
Ops! Zuy... to znaczy zły temat ;p |
/\ ouuuuu
Pisay, nie denerwuje cie ze masz jedno oko zakryte?:baby: i tracisz przez to na meskosci xqqqq |
@up
Nie xD Mhm... wstawie lepsze za chwile :P @edit Za większą chwile, bo nie mogę znaleźć tych "fajnych" ;p |
@Piszaj:
Ghahah...BUAHAHAHA!!! Dobra, starczy...Eee...no ten... |
@pisay
teraz wiem ze jesteś Emo albo takiego zgrywasz...xD -Grzywka ^^ -Uwielbiasz Emo Saska -dałeś w złym temacie.... |
@up
-Nie jestem emo >.< Po prostu lubię mieć takie włosy... są cool xD -Sasek nie jest emo >.< Sasek ma własny gust! To emo ściągneły włosy od saska! -A no prawda >.< |
@Rybka
Ty się lepiej zastanów jak uniknąć utraty płetw za tą praczkę : P |
Co do dawnych fotek Glamriego z gitara: http://www.youtube.com/watch?v=-T8mfefOWN8
Alez sie usmialem trafiajac na to przez przypadek na youtube xDDD Glamri - najpotezniejszy niszczyciel nazizmu xDDDDDDD |
Poteznie zbudowany jest ten Glamri ;] I specjalnie dla niego:
http://img341.imageshack.us/img341/7750/31245kz9.th.gif pzdr. :) |
@Arrival:
Tak się składa, że nie trzeba mieć ogromnych mięśni żeby grać w kapeli antifa. A walka z nazizmem wcale nie musi polegać na biciu łysych. -.- A pokaz slajdów robił nasz basista. Nie powiem, fajne fotki wrzucił. Gratulujemy też zaawansowanego poziomu intelektualnego spiderowi. Ogromne mięśnie to podstawa! Btw. nie jestem anarchistą - zonk spider -.- zonk... Pozdrawiam. @Down: Nie wiem jak z Twoimi poglądami, ale wygląda na to, że jesteś przynajmniej rasistą. :] |
Cytuj:
Czy ty wogole masz pojecie, co to jest nazizm? ;) Ja socjalizmu (narodowego rozniez) nienawidze :) |
reszta zepołu wygląda normalnie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ponizej macie statystyki z USA Ukryty tekst:
|
UP@
A co ma piernik do wiatraka? A białymi byli hitler,mussollini i stalin, a wybili wiecej ludzi niz murzyn. |
Cytuj:
|
a ja mam to w dupie
chillout jest latwiejszy do osiagniecia niz zaspokojenie glodu chorych skrajnych zachcianek. segregacja jest umyslowa, nie rasowa |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:36. |
|