![]() |
|
Cytuj:
siGNed epi~ |
Cytuj:
:baby: |
Niech wygra lepszy _/
|
Cytuj:
i oprócz tego tamta sprawa została już wyjaśniona, a ta jeszcze nie, więc czekam na wyjaśnienia... |
jesli chodzi o konflikt vylkano vs ascapi knight to ascapi mial hacka -.-
|
@Suv de ciemny mag
Ty zawsze taki mądry byłes? Jak miales pomoc polakom w wojnie to spier***** do Rambo Style i niby ze lagi miales... @Druid Bait drugi kur** cfaniaczek @Fin'er przestan pier***** głupoty @Nedo~ Cytuj:
lol? |
eee...
Drearm Minus Mar 30 2007, 20:53:52 CEST Killed at Level 55 by Druid Bait and by Drethiuz nie wnikam... btw o ile wiem to archi na nikogo nie wrzucal tylko inni z gildi :> Slayer Archi: 17:37 You lose 46 hitpoints due to an attack by Brevix.17:37 Using one of 99 spell runes...17:37 You lose 32 hitpoints due to an attack by Druid Bait.17:37 You lose 36 hitpoints due to an attack by Sabagust. to czemu ten atak ? and 1,5~~ months ago Qxwatz want to Duel with Druid Bait they started but Konzbi and Malmo Baruin killed Qxwatz -to tak jak party pod carlin depo masz 20 lvl bierzesz party z 12 lvl i przychodzi jakis 30 :D no i co ded :< jakby nie mogl poprostu powiedziec "leave plz bo bylem wczesniej ale musialem na chwile sie przeglowac" a nie "ej ku*wa wyjdz ja tu expie wyjdz ku*wa" to zszedlem nizej.....napisali do mnei twoi kumple zaczalem wychodzic ale... 12:57 Sardrin [68]: here is -3 12:57 Trim Blas [72]: sec 12:57 Trim Blas [72]: .. to poczekalem... 12:58 You lose 74 hitpoints due to an attack by Trim Blas. 12:58 Trim Blas [72]: exori przyszedl milivojac i nie poexpiles ;/ a ja chcialem tylko 5% dobic a o akcji z kazo ja ani lider ani inne osoby nic nie wiedza :/ przeszlosc to przeszlosc nikt nie jest swiety a niestety nasz narod ma taka mentalnosc jaka ma moze kiedys to sie zmieni.....miejmy nadzieje |
Nirwarator
Apr 06 2007, 11:00:22 CEST Killed at Level 73 by Keran Dalethon Slayer del'sal Apr 06 2007, 10:46:57 CEST Killed at Level 55 by Vany Hod takie już życie, chciałem pożegnać wszystkich moich kumpli z obsidi... die hard or life free, i tym sposobem powstała nasza skromna rebelia.. |
@up wiem ze Vylkano kogos klepal ale nie wiem kogo dokladnie bo rozgorzala potem bitwa z vanum... ale to niewazne w tym momencie.
bait cos pytal o ganianie i bicie swojego ale ja nie mam pojecia o co chodzi, wiec myslalem ze moze o to |
Cytuj:
Drearm padł bo mnie obraził słowami : 12:43 Drearm [55]: bait to ciota jak powiedziałem wcześniej sprawa Slayera jest wyjaśniona =,= @Nedo~ ok, spox @marcin~ ktoś ty za jeden? |
@Nirwa Oblivion
gl :( @Druid Bait A co cie to obchodzi? |
Co do wczorajszej akcji pod kazo , Ascapi z OoN mial hacka i pekowal, mial skula i prosil na gc o pomoc wiec Vylkano chcial mu pomoc niewiedzac o hacku, dlatego wbil sqla i pozniej sytuacja byla nieciekawa, ale wszystk zakoncyzlo sie happyendem wiec ta sprawa mysle ze jest zakonczona, apropo tego ataku na kolesia z twojej gildii Bait to nie wiem kompletnie o co biega ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jak juz mowilem to byl hack... ascapi wbil rsa, jest juz poza orderem
|
@marcin0-700
kolejny jasnowidz sie znalazl |
16:36 Noor Dhalius [32]: jak ja lubie ludzi w*****ac
16:36 Noor Dhalius [32]: kocham to.. 16:36 Noor Dhalius [32]: ;) 16:37 Noor Dhalius [32]: 16:34 Qxwatz [71]: I tak ujebie baita tylko wiekszy lvl zrobie i chuja mi zrobia te ****e z Vertigo :D Humm czyzby Qxobaitomania? Mam nadzieje ze niekazdy jest tak naiwny jak co niektorzy, i nie da sie zlapac na kolejna prowokacje 8o |
Chyba za duzo cukru jesz i robisz sie hyper
Cytuj:
|
Cytuj:
jeśli tak to we'll see :] |
wiesz qx za mnie sie ktos podaje srednio raz na tydzien... wczoraj ktos pekowal pod dp i wolal ze to ja -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:54. |
|