Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xtreme
I ?? Moja sprawa....
Może i się kurwa "Znuubiłem" Ale to moja sprawa , i tylko moja.
Knightem to , kurwa nawet 60 sorca nie dał bym zajebać na opence..
|
Primo, nie bluźnij, bo pokazujesz po raz kolejny tylko swój nie za wysoki poziom...
Secundo, może i twoja sprawa, ale żyjemy w kraju demokratycznym i mam prawo do wyrażania własnego zdania i opinii.
Tertio, zapamiętaj sobie, gra, walczy, wygrywa i zabija, nie profesja, tylko gracz. Więc to że jesteś knightem, nic nie znaczy. A przecież jak to mówisz, to twoja decyzja, ty odwiedzałeś chyba Wyrocznię... A nieee, sorry, przecież ten char był sprzedany, sorry, zwracam honor.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iron'knight
A jak Alianci zhackowali Beznickosa, Fodiku i innych to jest swietnie tak?
|
Iron, zobaczymy się w szkole xD
A tak na serio to, co to ma do rzeczy? Gdzie ja w swoim poście napisałem, że to źle, że FAG hackuje Alliance, a na odwrót to świetnie? Jak mi coś takiego pokażesz, to Cię ozłocę...
A jak już mamy się tak przelicytowywać, to jak Haga hackowała jednego po drugim z RoMu, to było bajecznie, tak? (To było pytanie retoryczne, tak dla Twojej informacji ;))
A co do Raksa, to mi to obojętne, możesz mu oddać te rzeczy, chociaż wiem, że tego nie zrobisz, i możesz ich równie dobrze nie oddawać. Nie wiem dokładnie, co to może spowodować, ale może być ostro ;s
I co do Twojego posta na forum.tibia.com, to jest odwrotnie niż napisałeś - masz jaja, dlatego, że go nie zrookowałeś, bo jednak Linus włożył w tego chara mnóstwo pracy (nie wiem, czy sharował, choć prawdopodobnie jak 90% h-lvli tak...) i nie było by to na pewno przyjemne tak wszystko nagle stracić.
A zabranie eq jako zemstę za Molta, może i jest słuszne, nie będę się tu już wypowiadać.
Tyle.
Thom.