Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

ThomasM 19-04-2007 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xtreme
I ?? Moja sprawa....
Może i się kurwa "Znuubiłem" Ale to moja sprawa , i tylko moja.
Knightem to , kurwa nawet 60 sorca nie dał bym zajebać na opence..

Primo, nie bluźnij, bo pokazujesz po raz kolejny tylko swój nie za wysoki poziom...
Secundo, może i twoja sprawa, ale żyjemy w kraju demokratycznym i mam prawo do wyrażania własnego zdania i opinii.
Tertio, zapamiętaj sobie, gra, walczy, wygrywa i zabija, nie profesja, tylko gracz. Więc to że jesteś knightem, nic nie znaczy. A przecież jak to mówisz, to twoja decyzja, ty odwiedzałeś chyba Wyrocznię... A nieee, sorry, przecież ten char był sprzedany, sorry, zwracam honor.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight
A jak Alianci zhackowali Beznickosa, Fodiku i innych to jest swietnie tak?

Iron, zobaczymy się w szkole xD
A tak na serio to, co to ma do rzeczy? Gdzie ja w swoim poście napisałem, że to źle, że FAG hackuje Alliance, a na odwrót to świetnie? Jak mi coś takiego pokażesz, to Cię ozłocę...
A jak już mamy się tak przelicytowywać, to jak Haga hackowała jednego po drugim z RoMu, to było bajecznie, tak? (To było pytanie retoryczne, tak dla Twojej informacji ;))

A co do Raksa, to mi to obojętne, możesz mu oddać te rzeczy, chociaż wiem, że tego nie zrobisz, i możesz ich równie dobrze nie oddawać. Nie wiem dokładnie, co to może spowodować, ale może być ostro ;s
I co do Twojego posta na forum.tibia.com, to jest odwrotnie niż napisałeś - masz jaja, dlatego, że go nie zrookowałeś, bo jednak Linus włożył w tego chara mnóstwo pracy (nie wiem, czy sharował, choć prawdopodobnie jak 90% h-lvli tak...) i nie było by to na pewno przyjemne tak wszystko nagle stracić.
A zabranie eq jako zemstę za Molta, może i jest słuszne, nie będę się tu już wypowiadać.

Tyle.
Thom.

Iron'knight 19-04-2007 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ThomasM (Post 1377666)
Iron, zobaczymy się w szkole xD

Nie moge sie doczekac ^^"
Cytuj:

A tak na serio to, co to ma do rzeczy? Gdzie ja w swoim poście napisałem, że to źle, że FAG hackuje Alliance, a na odwrót to świetnie? Jak mi coś takiego pokażesz, to Cię ozłocę...

Tam była nutka (Iron)-i o ile sie nie myle, to "GieZet Raksu" :)
Cytuj:

A jak już mamy się tak przelicytowywać, to jak Haga hackowała jednego po drugim z RoMu, to było bajecznie, tak? (To było pytanie retoryczne, tak dla Twojej informacji ;))

;( ;( ;( buuuu a chcialem na nie odpowiedziec ;P

ThomasM 19-04-2007 22:17

"GieZet Raksu" było dlatego, że pogratulowałem mu umiejętności hacknięcia ;p Chociaż teraz wiem, że szczególnym wyczynem to nie było.

Kto chce Irona GG, bo mu się nudzi bardzo, tylko ze mną gada i mu odbija ^^

duuKi 19-04-2007 22:36

Daj mi na pw, zazuce maly spam xP
I troche pogadam :PP

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 19-04-2007 22:37

Cytuj:

(...)to jak Haga hackowała jednego po drugim z RoMu, to było bajecznie, tak?(...)

Tak tylko się czepiam bo mi seriale na UT 2004 nie wchodzą i się nudzę... Haga to raczej "on" xD

Iron'knight 19-04-2007 22:39

5588652 moje gg, zadna tajemnica, spamy blokuje ;) czesto niewidoczny :PP
Thomas nie dam Ci tej przyjemnosci aushaushaush <- szyderczy smiech

Gotic 19-04-2007 22:45

Cytuj:

Haga czyli kto? Bo ja nie jestem za bardzo w temacie :P
I jak hackowal? Mial do nich passy?

duuKi 19-04-2007 22:46

Piaty odpowiedz na pw xP

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 19-04-2007 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gotic (Post 1377791)
Haga czyli kto? Bo ja nie jestem za bardzo w temacie :P
I jak hackowal? Mial do nich passy?

Haga czyli Kilipukki i nowy owner Paco Ashenvale. Tak, miał do nich passy.'

BTW: Ma ktoś jakiś pomysł, żeby za każdym razem, gdy chcę spróbować nowy cd key nie musieć reinstalować unreala?

Kolirn 19-04-2007 23:29

Linus nie sharowal postaci.

Jojo Ninja 19-04-2007 23:34

Wujek Kolirn wie swoje ;(

/Jojo

Sesef 19-04-2007 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy (Post 1377847)
Haga czyli Kilipukki i nowy owner Paco Ashenvale. Tak, miał do nich passy.'

BTW: Ma ktoś jakiś pomysł, żeby za każdym razem, gdy chcę spróbować nowy cd key nie musieć reinstalować unreala?

uruchom->regedit i szukaj w Local_machine

Cytuj:

Haga hackowała jednego po drugim z RoMu, to było bajecznie, tak? (To było pytanie retoryczne, tak dla Twojej informacji ;))

Jak by taka sytuacja zdarzyła się w drugą stronę ROM napewno by też skorzystał. Po za tym jak by nie patrzył Haga wiedział na czym stoi i wiedział/przypuszczał jakie będą konsekwencje opuszczenia romu i z początku założenia tej gildii Against Isaris. Nie jestem pewny, ale Paco był albo na Mandusa albo na kogoś innego zarejestrowany tak więc jak został on odzyskany przez ROM to Haga wolał go zrookować niż czekać, aż przyjdzie nowy REC-key i ROM zyska dodatkowego palla. Po za tym zawsze to powtarzałem i będę powtarzał osoby które wtedy zostały hacknięte same dobrowolnie dawały passy i wiedziały czym to się może skończyć. Co do Linusa sam jest sobie winien hacka, to przez co został shackowany to ja już nie wnikam, ale sam to spowodował. Hack przez wpisanie passów z palca jest mało prawdopodobny

Kolirn 20-04-2007 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja (Post 1377899)
Wujek Kolirn wie swoje ;(

/Jojo

to że został teraz shackowany w taki a nie w inny sposób to inna sprawa. Przed tym faktem postaci nie sharował, byłem z nim w gildi pare ładnych miechów więc wiem o tym lepiej niż ty Jojo podjarany faktem że Raksu okazał się nie wartym zufania idiotą... - ciekawe co mówiłeś jak passy dostawałeś - bo pewnie się płaszczyłeś po ziemi zeby je dostać i móc coś na aurei zrobić a teraz wielkiego hackera zgrywasz....

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 20-04-2007 11:54

Ciekawe ile postaci tym razem pójdzie do piachu xD

Offtop:Szlag mnie trafi z tym Unrealem... Chyba nie ma już wolnego nielegalnego cd key'a to gry przez neta...

Kolirn 20-04-2007 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy (Post 1378186)
Ciekawe ile postaci tym razem pójdzie do piachu xD

Offtop:Szlag mnie trafi z tym Unrealem... Chyba nie ma już wolnego nielegalnego cd key'a to gry przez neta...

1 część rox :P albo 2 nie pamietam xD

Raks Ninja 20-04-2007 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1378165)
to że został teraz shackowany w taki a nie w inny sposób to inna sprawa. Przed tym faktem postaci nie sharował, byłem z nim w gildi pare ładnych miechów więc wiem o tym lepiej niż ty Jojo podjarany faktem że Raksu okazał się nie wartym zufania idiotą... - ciekawe co mówiłeś jak passy dostawałeś - bo pewnie się płaszczyłeś po ziemi zeby je dostać i móc coś na aurei zrobić a teraz wielkiego hackera zgrywasz....

Przykro mi ze cie zawiode ale to mnie pewna osoba sie zapytala czy chce poexpic 112 ek.

xxx (17-04-2007 19:37)
raksu chcesz pograc 112 Ek i zarobic hajs na premm?
Raks (17-04-2007 19:38)
kim?
xxx (17-04-2007 19:38)
ale czy jestes chętny?
nietykalny na aurei
nie dzieki nie mam ochoty ek grac

Jezeli bym go hakowal dla kasy to bym to zrobil w pierwsza noc po dostaniu passow. Zrobilem to tylko dlatego bo pewna osoba powiedziala ze gdyby rom byl na moim miejscu to nie wachal by sie zeby mnie rooknac.

Poznanski Rycerz 20-04-2007 16:10

...

Szkoda mi tylko hellaha ;/ bo chyba on na tym ucierpi

Kolirn 20-04-2007 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja (Post 1378307)
Przykro mi ze cie zawiode ale to mnie pewna osoba sie zapytala czy chce poexpic 112 ek.

xxx (17-04-2007 19:37)
raksu chcesz pograc 112 Ek i zarobic hajs na premm?
kim?
ale czy jestes chętny?
nietykalny na aurei
nie dzieki nie mam ochoty ek grac

Jezeli bym go hakowal dla kasy to bym to zrobil w pierwsza noc po dostaniu passow. Zrobilem to tylko dlatego bo pewna osoba powiedziala ze gdyby rom byl na moim miejscu to nie wachal by sie zeby mnie rooknac.

tak czy siak ktoś okazał Ci zaufanie... a Ty udowodniłeś że nie jesteś go godzien... nie zależnie od tego co ktoś inny by zrobił.

Sesef 20-04-2007 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1378409)
Szkoda mi tylko hellaha ;/ bo chyba on na tym ucierpi

Ten się śmieje kto się śmieje ostatni

Losari 20-04-2007 17:05

Chcialbym potwierdzic slowa Sesefa mogli zdeletowac Hellaha wczesniej no a teraz to skoro im tak zalezy na ivorym to musza sie niestety wstrzymac ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37.