![]() |
|
Cytuj:
|
Jak cos to wam kidler pomoze fagowcy zlapac tego typka co wam teraz tego kine zrookowal, tylko musicie do niego sie odezwac.
|
Cytuj:
|
@azobady
a to zdjecie gdzie sie znajduje? @sting kazdy moze miec avatar jaki mu sie podoba ja wybrale kotka i jestem z tego dumny i nie zmienie za bardzo sie do niego przywiazalem :P |
@up
No ale sorry, ty masz konto miecha, a Gotic mial tego kotka juz ze 3 lata, to tak glupio mu avatara podkradac, nie sadzisz?:S |
Słuchajcie tak sie zajęli¶cie jakim¶ p*********m noobem, który my¶li ze jest jakim¶ pro gamerem bo hakuje postacie, że już zapomnieli¶cie, że jest to temat, w którym powinni¶my pisać o wojnie :>
Tym czasem padli: Servent of the Evil Eye Gruchaman Tavy :> |
ee a ten pro evul mastah haker nie hakn±ł donqowi konta na forum???
bo ta sztuczka z mario jest taka stara ze ohohoh:D za co padl tavy???? Master of pasjans - noobhar lopeza axa xD |
I tak moj kotek jest najpiekniejszy, prawda? :-) I zaden cieć, co przylezie na forum i mysli, ze kozak jest, a w rlu matka dupe mu podciera nie bedzie mial lepszego :) Wez Sting zrob taki sam to chlopak poleci na psy, ze mu podkradasz! Zauwaz, ze dzieciak pewnie teraz marszczy pod stolem gapiac sie na swoj avatar i ciszy rów, że wykazal sie sprytem robiac identyczny jak moj :) Niech sobie ma, w koncu i tak moj jest lepszy ;) I nie denerwuje sie (@poprawianie bledow) tylko delikatnie irytuje mnie jakis paĽ co robi prawie tyle bledow ile ma ojcow, a slownika uzywa tylko do klinowania okna jak jest przeciag.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Trade chanell tez jest. Bynajmniej był. Wiec wy*******aj tam łajzo.
|
NS/CC(17)
[CHAR]Cervik[/CHAR] [CHAR]Zendraget[/CHAR] [CHAR]Skywalker Bits[/CHAR] [CHAR]Ramievoh Tealistyne[/CHAR] [CHAR]Croth Cader[/CHAR] [CHAR]Saori mia[/CHAR] [CHAR]Morixar[/CHAR] [CHAR]Eyes of shiva[/CHAR] [CHAR]Uriki Tasanuki[/CHAR] [CHAR]Mage jon[/CHAR] [CHAR]Veracitus[/CHAR] [CHAR]Civlar[/CHAR] [CHAR]Harythoria[/CHAR] [CHAR]Mage'Radagazt[/CHAR] [CHAR]Aabla[/CHAR] [CHAR]Thexaia[/CHAR] [CHAR]Barek Kary[/CHAR] Aftermath(5) [CHAR]Mastro scue[/CHAR] [CHAR]Beru Senwin[/CHAR] [CHAR]Pan Wasabi[/CHAR] [CHAR]Asan Tardor[/CHAR] [CHAR]Robin Hood celne oko[/CHAR] |
można prosić film na pw?? o ile jest
edit nvm, skitrał się na 2 stronie na tibia.de |
Jest na tibia.de Szacunek dla bsp, jego pvp jest nie do opisania.
|
Cytuj:
|
09:54 Zekiv [149]: FAIl
09:54 Armand Hardbone [93]: utani gran hur ""Jag är inte bitter! 09:54 Zekiv [149]: pl lol |
Cytuj:
to jest wydarzenie Cytuj:
Cytuj:
@sting do twoich postow juz nie bede odpowiadal bo dla mnie jestes niskim stopniem rozumowania :P co do tego jak napisalem ze 1 na openkach spie-rdalales to chyba jest prawda skoro nic o tym jeszcze nie napisales :P:D:P |
Cytuj:
|
Co do openki.
Sinister zajebiscie sobie radzi w roli commandera ; oooooo |
Elom... zal mi dupe scipska jak go widze
Ludzie... Prosze was powiedzcie skad wy tych debili bierzecie... chyba z domu dziecka bo juz innaczej tego ujac sie nie da. Patrzcie co ten elomus pado:
"11:26 Elom Tika [118]: daj manas jednego" Lata po pohu jak poje****, bije czyjes gsy, jak sie mu mowi: nie lej! nie lej!.. to jeszcze bardziej jest napalony. I wy sie ku*** dziwicie ze wojny przegrywacie jak macie takich pro evul plajerow? Jak ten debil nawet pz sie boi nabic a co dopiero go brac na ob!! Jednak selekcja teamu jest niestety w waszym przypadku konieczna... powinien byc wymog do FAGu: 18+ bo to jest po prostu niemozliwe co te dzieci odpierd*****. PS. Lootnal gs silka to zara mu pyta stanela!! Od razu "gs silk gs silk hahaha!!" GL elom moze mama w koncu kupi misia!! |
@up.
Ale, ja nie gram Elomem od jaki¶ 2 miesięcy ; oo? Więc nie pierdol nic na mój temat.. a po 2 jestem pewien że jak prosi o manasa to zbierz ekipe z 5 osob 30 lvle i go zabijcie :S. |
Cytuj:
Dzieci takie jak ty, lubi± ploty puszczac co? Co do openki, jak juz chcesz wiedziec,o ile dobrze pamietam feliex byl commanderem? To juz samo mowi za siebie. Wrocilem sie do dp jak zaczeli sie "nooby" z fagu, massowo skladac. A na kolesia charze nie lubie sie wy*******ac. A no i jeszcze nie jestem pieskiem zeby jakis ciec mowil mi co mam robic :) |
Cytuj:
Super a teraz wracaj na Furore robic selekcje |
Yy a co ma elom tika wspólnego z 'Fag'iem którego i tak już nie ma ?
|
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...postcount=7591 |
2 Xuzoun Paladin 146 +4,511,929
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jakas kurwa posty po usuwala ;/
|
Cytuj:
|
Aftermath/Inmates & Others (32)
[CHAR]Lesik[/CHAR] [CHAR]Arieswar sumo[/CHAR] [CHAR]Justys Druidka[/CHAR] [CHAR]Hector Tirado[/CHAR] [CHAR]Anka Adusianka[/CHAR] [CHAR]Danfos[/CHAR] [CHAR]Hammer clubfighter[/CHAR] [CHAR]Kittybong[/CHAR] [CHAR]Kojak Firefighter[/CHAR] [CHAR]Linglifer[/CHAR] [CHAR]Matik'Sorcek[/CHAR] [CHAR]Ozur[/CHAR] [CHAR]Soulcrasher[/CHAR] [CHAR]Talitus[/CHAR] [CHAR]Therrax[/CHAR] [CHAR]Tilari[/CHAR] [CHAR]Warrior Varg[/CHAR] [CHAR]Xuzoun[/CHAR] [CHAR]Nali Darina[/CHAR] [CHAR]Sedux Eleandril[/CHAR] [CHAR]Xentanian Melioveryan[/CHAR] [CHAR]Xeyros[/CHAR] [CHAR]Elder Ella[/CHAR] [CHAR]Belart[/CHAR] [CHAR]Dronec[/CHAR] [CHAR]Jule Burre[/CHAR] [CHAR]Thil Dark[/CHAR] [CHAR]Edan Dain[/CHAR] [CHAR]Vladislavus Dragulia[/CHAR] x2 [CHAR]Vesz[/CHAR] [CHAR]Elzagii[/CHAR] NS & Others (5) [CHAR]Don Torto[/CHAR] [CHAR]Fralkorz[/CHAR] [CHAR]Servent of the Evil Eye[/CHAR] [CHAR]Thexaia[/CHAR] [CHAR]Zuwar Deathwish[/CHAR] |
Cytuj:
|
|
zjebali sytuacje że poszli za nsami na darashie, oni mieli juz to przecież zaplanowane;(
|
mógłby kto¶ ten filmik gdzie idziej uploadn±ć? bo speedy mi nie dziala -.-
@down dzięki |
Cytuj:
|
To mowicie ze jutro update?
|
Cytuj:
A co do wojny to chyba jest ona wyrownana i ciekawi mnie ktora ze stron wygra ta wojne. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:18. |
|