![]() |
|
Niestety ale sprawdzily sie slowa Rivaldo, lepiej wygrac po slabym meczu niz przegrac po dobrym.
Szkoda Terry'ego, caly mecz swietny a w takim momencie zawiodl... Nie mowcie bo Chelsea tez miala akcje, slupek Drogby, poprzeczka Lamparda... No szkoda ;| |
n/c znakiznakznaki
a Terry się poślizgnął xd eh.. peszek :D |
Cytuj:
a Sir Aleks Ferguson to najlepszy Open Battle Commander na świecie! Piękny mecz, emocja do końca, prawie jak w 99 roku. Moja ulubiona drużyna znów wygrała! |
Glory Glory Man United !!!
68' :cup: 99' :cup: 08' :cup: MANCHESTER UNITED FOR EVER Ukryty tekst:
|
niesamotiwe werazenia :D
kapitalmy mrecz! tak terrzmad! to jest footlballl |
Chelsea : (
|
Mimo iż byłem za Manu to nawet ślepy by zauważył że czelsi była lepsza
z 3:1 powinni wygrać, i nie pierdolić mi że tak nie było. manu farty ; o @2xup tfuj mentor nemanja vidic dostał od drogby lisica i sie złożył a terry do parteru go sprowadził 1 ręką :D:D:D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
aby zakończyć mecz w regulaminowych 90'ciu minutach. Aż nie chce się wymieniać. A co do słupków i poprzeczek, hmmm taka jest piłka nożna i prawie robi wielką różnice. I co z tego, że Vidic dostał po twarzy? Hmm chyba tylko tyle, że wyeliminował słabego psychicznie Drogbe. A to że Terry go sprowadził do parteru jedną ręką? I co z tego? (piękny karny Terrego :baby:) Największe brawa dla Van der Sar'a , Tevez'a, Ronaldo, Evry, Sir Alexa Fergusona i dla całego Manchesteru United!!!!!!!! |
I tu sie różnimy koleś bo widać że jesteś za manu i huj i ja mogę do ciebie gadać godzinami ale z takimi jak ty po prostu nie będę polenizował bo masz płytko pod kopułą i kiepsko z twoim obiektywizmem jeśli nie widziałeś tego co było widać gołym okiem, manu atakował przez 30 min, mieli 3 porządne szanse wykorzystali jedną, czelsi atakowała 60 minut + całą dogrywkę praktycznie, nawet bez drogby znowu zagrozili pod koniec van der sarowi, strzelili także jedną, manu w przeciągu meczu miało 10-15 strzałów? czelsi 20-30 no i te słupki i poprzeczki to o czymś świadczy, manu zagrało na pól godziny a reszta meczu grali jak cioty i powinni przegrać takim wynikiem że twoja skromna bańka nie była by wstanie pojąć tego,
to teraz czekam na twoją inteligentną ripostę bo jeśli taka nie będzie to nie musisz się wysilać |
Cytuj:
|
literówa ; p
|
hurra odbanowali mnie ;o
sprzedam konto "Larryxxxxx" cena wywoławcza 5 złoty !!!!! |
Cytuj:
Jako kobic chelsea powiem tak: Bylismy lepsi aczkolwiek szczescie nam nie dopisalo.... jako fan footballu: piekny mecz i widowisko... porywajace akcje... mnostwo akcji oraz zacietosci... piekny spektakl ktory pokazal najlepsze druzyny w europie... |
Coś na poprawienie humorów kibiców Czelsi po przegranej :
http://youtube.com/watch?v=twQlpFrm5iM Od lewej : Karaś, Nożownik, Draco, prawie Telion. |
Cytuj:
|
Chelsea to stara Ku..wa
Chelsea jebana jest Chelsea trzeba pier...lić Chelsea od tego jest. :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Visca El Barca Panowie o/ |
Chelasea byla lepszym zespolem, ale nie zawsze lepszy wygrywa.
|
lepszym kurwa niewiem z ktorej strony..
|
Cytuj:
Też właśnie nie wiem. .:UNITED:. |
Cytuj:
To fragment artykułu z onetu. Moim zdaniem, mecz był bardzo wyrównany, ale szczęście sprzyja lepszym i Manchester grał, według mnie lepszą i ładniejszą piłke. Na pewno grali lepiej w pierwszej połowie i w dogrywce. @edit || Polać Masterowi \ / |
Larryx, do Ciebie powiem krotko, bo jedziesz na jakiegos kolesia ze mozesz do niego gadac i nic to nie da, a ja uwazam ze ta sama sytuacja jest z Tobą.
Uważasz, że do Manchesteru należały tylko 30 minut? Spoko, ale nie tylko ja uważam, że sie mylisz. Z tego co marudzisz, prawdą jest tylko to, że CFC częsciej strzelali, co z tego jak wiekszosc poza światło bramki. Mówisz, że MANU to farciarze, gdyby tak było, w pierwszej połowie byłoby 3:0, a bramka Lamparda na 1:1 to przypadek i poślizg Van der Sara. Strzały nie świadczą o wszystkim, środek pola należał przez większośc meczu do Manchesteru i tego nie zmienisz. Strzały 12:24 dla Chelsea Ale już strzały celne? 5:3 dla MANU, posiadanie piłki, 58:42 dla MANU. Co do Nemanji, zagrał fantastyczne spotkanie, a Drogba udowodnił, że nie dojrzał do finału LM :) |
Skończmy już może o piłce, co?
|
nie < 10 znakow >
|
Cytuj:
.:UNITED:. |
ja po tym meczu tylko upewnilem sie w przekonaniu ze christiano ronaldo to najwieksza pilkarska ciota wszechczasow. tylko spojrzalem na niego podchodzacego do karnego juz wiedzialem ze nie trafi.
|
@up
jak zobaczyłem ze podchodzi do piłki powiedziałem " tylko kurwa nie bajeruj plebie" i huj musiał się popisać xD za rok Inter wygra i tak :> @Karol Karol nie płacz może Rusek kupi sobie replikę pucharu od MU xD |
Cytuj:
|
wy sie w huj znacie zwłaszcza jak experci sami mówią że chelsea była lepszym zespołem lecz nie dopisało jej szczęście, i tyle
|
@ pajac, ktory powiedzial o Ronaldzie ciota.
Po pierwsze kolego trafił, tylko cech go wyczul. Po drugie to ze nie zamienil karnego na gola, nie swiadczy o tym ze jest pilkarska ciota. W meczu udowodnil, ze w druzynie ManU jest niezastapiony i strzelil bramke dajaca jego druzynie szanse na wygranie lm. Tak wiec jezeli posiadasz jakies inne celne spostrzezenia mijajace sie z prawda, podziel sie nimi z kolegami z boiska, a nie oglaszaj na forum. avve |
@up signed o/
2up Eksperci? Ty , Youen i kto jeszcze? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wejdzcie sobie kurwa na pilkanozna.pl > forum, or somethink like that,
a nie spamujcie 4 strony o tym meczu. |
ehhhh....
po pierwsze wiekszosc z wypowiadajacych zalicza sie do: a) sezonowi kibice MU b) kibice ktorzy kibicuja wygranemu c) fani CR7 (znakomity pilkarz obecnie w czolowce i szczycie kariery... lecz ma tez swoje wady (nurkowanie i podkladanie) wiekszosc z wypowiedzi=zazdrosc d) kibice ktorzy jeszcze nie wiedza za duzo o sporcie i sugeruja sie wypowiedziami uslyszanymi od rowiesnikow (lat ok 15) e) ludzie ktorzy swoje pojecie o footballu czerpia z onet.pl/sport badz interia.pl/sport po wypowiedziach niektorych sadze iz mecz ogladali dzis CZYTAJAC skroty i statystyki... Na wasze usporawiedliwienie: bedac nastolatkiem kibicowalem krolewskim i jesli chodzilo o ich mecze uwazalem ze wiem najlepiej bo Real to moj ulubiony klub i napewno ja mam racje... A co do pana iles up przytaczajacego podspiewy na jego ukochanym LKSie na boisku bez trybun ktorego murawa to w 60% piasek prosilbym aby wstrzymal sie z dalszym wertowaniem spiewnika z zestawu "Maly pseudokibic: poczatki" |
Cytuj:
wcale sie zazdroszcze C.R., poprostu uwazam ze marny z niego jest pilkarz. p.s. real madryt rulez |
Ta.Tak samo było wszędzie "JUVENTUS gurom!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111", a jak spadł to jakoś to ucichło ; o.
|
Zgadzam sie z biołym.. po jakiego kija non stop w kolko gadacie o tym samym...
to juz wolalem czytac klotnie QEL z niektorymi tutaj niz to o tym finale^^ |
Juventus gora !!! \o/
@up Tez sie zgadzam ze za duzo tu pilki noznej i spamu jakichs pedalow z chuj wie skad. @Klosu Idz spamuj Aldore albo jakis inny temat z ta swoja pilka. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:01. |
|