![]() |
Nom..Fajne:)
<Krótka wypowiedz> 8/10 |
9.8/10 next party daj bo fajne nawet robisz
|
Jest dobrze, ale w jednym z obrazków Cloy i Fiona nie mają nicka i hp...
9/10 |
CyberTronic:
Fajowa walka. Nie mam zatrzeżeń. Tylko to, że to fiona wygrała. Spedziewałem się Shreka. 6(Wzorowy! Skala Szkolna) Tronic: Niestety, CyberTronicu muszę się z tobą niezgodzić. Bo powiedz mi, jak ona odbierała Cloy'owi hp? Nie jarze czegoś, rzucała w niego jego toporami czy jak?X( 5-(Bardzo Dobry z minusem, skala szkolna) Mimo wszysto wygra Veruis, lub Sezu. :evul: Musze coś zrobić z tym rozdwojeniem jaźni. CyberTronic: Nie! Zakazuje ci! |
Hardkor zaczeli się rzucac toporkiem Xd
No cóż wniskuje, że jak Narally będzie walczyła z Fioną to ja z Veruis'em i przegram :( |
xD
No Nie Powiem mi sie podoba 10/10 kibicuje fionie ze wygra z ta paniusia xD
FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA FIONA |
super super poprostu super xd tylko pare bledzikow ortograficznych :)
|
Spoko, tylko to "lerzy" mnie irytuje... Mogłeś napisać "lezy"... Masz to 9,9/10
|
Dobrze jest! ^^'
Zbyt duzych zstrzezen nie mam. 7/10 |
Cholernie dziwna ta walka. Nie zrozumiałem końca. Te rzuty były tak nierealistyczne. Poza tym straszne nudy. Ciągle to samo...
odcinek 8/10 fake 8/10 |
Ej co ty myślisz zę jak sie walczy to oni tylko stoją przed sobą i sie leją na bomby (lub supermopce i bronie)?
Weź niech oni coś bardziej rzucają sie bardziej po tej mapie... Robisz te areny a wokorzystujesz tylko 30% dostępnej przestrzeni. Te walki wcale nie są realistyczne, żadnych uników, żadnych odskoków, żadnych ciosów wyrzucających przeciwnika na drugi koniec areny... Dupa nie turniej! No i daj wreszcie coś więcej fabuły, pokaż co u Dracora w tej bibliotece, co robią klon z Finordem, co kombinuje Nattaly, może jakieś koalicje innych uczestników, bunty, a nie tylko same walki i walki. Masz zamiar do 3 rundy tak same walki? Nudno sie robi... |
aleeee, ja pszegralem, jusz cie nje lóbie dracor!
Tak na powaznie to jest w miare dobrze. Masz teraz 8/10. |
Wow najlepszy fake (to ze najlepszy wcale nie znaczy ze dobry <<joke>>
Dobra a teraz na serio: Te toporki były niedopracowane, oraz to co mowil Drakon, zero fabuły tylko stanie na przeciwko siebie i odbieranie "życia" Za ten odcinek daje 6.5/10 Za całokształt 8.5 @edit: @down Nie chodzi mi o to, że toporki są złe albo źle wklejone, ale można by dać jakiś efekt który wskazywałby na to że one się poruszają. |
@wiewioor
Toporki moje! BUNTY?! xD Tak samo ja je wkleilem ^^''. @faaaakkeee! Fajny nawet...ale jak nie wygram z sezem wykastruje cie ;< |
Nareszie Fiona wygrała :cup:
|
Pomyslunek!
mam pomysl - W next walce Shrek vs ktos kto chcesz i mapa wygloda tak - lawa i skaly - shrek zosr\taje strocony do lawy wpada i wrzeczy FIRE OF HELL! pojawiajom sie 2 HellFightery czy jakos tak i Shrek wylatuje z lawy a za nim 5 golemow lawy xD! i dalej co chcesz
|
@Up
Ale pomysł... Przecież Shrek przegrał... |
@Veruis
Zobaczysz ^^ Już nie mam jajec :P @Szlaja Shrek już odpadł :P @topic Next jutro (jak będę żywy, po impresce ^^ [imieninki u ciocy <blech>]), albo w poniedziałek. Zdradzę, że walka będzie :P Ale będzie także więcej o spisku ^^ |
to maybe Fiona XD!
|
powtorze to co inni... troche przynudawe te walki i wogule... Podziel to tak zeby bylo widac co robi kazdy bohater czyli mniejwiecej tak jak ja robie w swoim fake... A te rzucanie toporami to... xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:18. |