![]() |
Cipsoft Sux
|
Wolno pisze nie sprawdzam czy ktoś coś przedemną napisał w tym samym czasie daliśmy magiczny przycisk "Cytuj". Ale ty byłeś szybszy :P
Przepraszam cię Iron już postaram się słuchać ciebie na przyszłość :) @Down Już pisałem, że kaca leczą po imprie :) |
heh pewnie Cip'y poszły w niedziele na imprezę z okazji urodzin Tibi i jeszcze się nie obudzili :P
|
Spx Nodi nie peniaj. Ja peniam bo ksiądz tuz tuż...
|
ja tu sobie myslalem ze przyjde o 16 ze szkoly dojdzie pacc (zamowiony bo na wygranego nie licze) obczaje tibie po upie a tu ani tego ani tego... pacc nie doszedl upa nie ma zreszta czekam bo mam ciagly problem z IP adress blocked for 30 minutes. Jesli cipsoft uwaza sie za pelni profesjonalna firme to nie powinien dopuszczac do takich sytuacji a jak juz to sensownie to wytlumaczyc i przeprosic
|
Kurcze co sie dzieje, co sie dzieje?! (buduje napięcie :p ).
Kiedy wszedlem do tibii ku mojemu zdziwieniu znalazlem sie u goscia, tego do ktorego jest sie odsylanym po dedzie, a pamietam, ze 30 sekund temu wylogowalem sie w depo :D :D :D Dosyć niezwykle prawda? Poza tym gra strasznie tnie więc na ty wygląda, że CIP'y (:D) coś tam robią. |
10 urodziny i pewno sie zajebali!
UPDAte SUX! |
Cytuj:
|
Zawsze jakaś szansa jest. :)
Logujesz się raczej na tibia.com i sprawdzasz. |
Napisałem to co nie jest oczywiste dla wiekszości, ktorzy tylko czekaja na ten UPTADE, bo pisza w tym temacie, ze "zaraz uptade, o jaaaa". Nodi, zastanów sie zanim cos napiszesz a nie "szybko posat strzele, bo ktos mnie wyprzedzi" -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
O_o człowiek od kontynentu? :P Po 1. Pisze bardzo powoli i się nieścigam tylko dyskutuje. Po 2. Sam zwróć uwagę co piszesz bo 50% twojego tekstu niekumam. Po 3. Napisałeś taka bzdure, że napisałem "No Comment" @Edit. I niebęde już ciebie komentować tylko ignorować. |
plxxxx update paccc plzzz or hunted
ale nooby na forum |
Cytuj:
CipSoft Plax fri pac |
@Up
Troche nie wszystko wycytowałeś bo zaraz dałem edit i napisałem: @Edit. I niebęde już ciebie komentować tylko ignorować. Zawsze daje podgląd i czytam pare razy to co pisze i czy wszystko gra. @Down. Ja już nie czekam :| |
czekamy na napis "servers going down in 5 min please logout" :D
|
heh
Cytuj:
|
Co się dzieje?
Czemu ci panowie na "C" nie robią tego updejtu pewnie zrobią w nocy na spokojnie!! jak nie osobiście do nich podjadę i pokaże co znaczy ból tibijczyka czekającego Up-date i zmuszę do ulepszenia Knighta chociaż nim nie gram ale jak widzę męczących się żeby wbić skille lub ginących to mnie krew zalewa!!
|
Cytuj:
softu i im wszystkim wpierd** ;] Pozatym niezrobia upd w nocy bo napisali ze zrobia o 14 a to do czegos zobowiązuje!! chociazby do tego ze powinni uprzedzic ze niezrobia o tyj cholernej 14 !!!!! :P |
re.up
dzięki wielki, jestem z Tobą :D re. topic A to jeszcze nie było... a mi się już smutno zrobiło, że nie wygrałem :( :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:06. |