![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
noobek który zabił mi slima
http://img20.imageshack.us/img20/7103/noobqq0.jpg i fragment rozmowy z nim (troche sie ubwiłem) 13:52 Morno Gohan [21]: cze 13:52 Morno Gohan [21]: ;p 13:52 Zandi the Knight [25]: muj slim 13:53 Morno Gohan [21]: ja 13:53 Morno Gohan [21]: tu skilam 13:55 Morno Gohan [21]: -,- 13:55 Morno Gohan [21]: ja skilam 13:55 Zandi the Knight [25]: nie bo ja 13:55 Zandi the Knight [25]: !!! 13:56 Morno Gohan [21]: pierwszy tu bylem i ja skilam -,- 13:57 Zandi the Knight [25]: a ja tu jestem codziennie 13:59 Zandi the Knight [25]: jak ja niemoge skillowac to nikt nie bedzie 13:59 Zandi the Knight [25]: daj tercze to pujde 14:14 Zandi the Knight [25]: spadaj z tond 14:14 Morno Gohan [21]: naucz sie pisac 14:15 Zandi the Knight [25]: huj ci do tegojak pisze 14:19 Zandi the Knight [25]: spadaj 14:19 Zandi the Knight [25]: noobie 14:19 Morno Gohan [21]: kto jest noobkiem 14:19 Zandi the Knight [25]: patrz na swuj lvl 14:19 Zandi the Knight [25]: ciota 14:19 Zandi the Knight [25]: huj 14:19 Zandi the Knight [25]: kurwa teraz tam poszłem noobcharem i lurowalem na niego scorpiony ;d 14:35 Zandi the Knight [25]: you trai to kill me 14:35 Juas Leox [24]: speak english plz 14:35 Zandi the Knight [25]: fuck you noob 14:35 Zandi the Knight [25]: noob dont kill mine slime 14:36 Zandi the Knight [25]: go awey huju 14:36 Zandi the Knight [25]: penis 14:36 Zandi the Knight [25]: noob 14:57 Zandi the Knight [25]: kurwo jebana 14:58 Zandi the Knight [25]: muwilem s*******aj stont 14:58 Zandi the Knight [25]: get fuck are here @szuya 15:15 Zandi the Knight [25]: laj you lered witch? 15:17 Zandi the Knight [25]: fiut 15:27 Zandi the Knight [25]: twuj ojciec ma zakkrutkiego i ciebie nie dorobili |
Lynx wes strone do tylu xD a zobaczysz niespodzianke na slimach ;D
@Zandi pomysl jesli potrafisz! |
Nice sski ,more blix. Ja jak skończe skilować to zaczne wrzucać sski :P
Czyli NIEDŁUGO wrzuce :D |
48lv
http://img225.imageshack.us/img225/8334/48lvllo8.jpg @Zandi & Lynx Teraz pewnie bedziecie sie klucic, kto jest noobem i kto powinnien trenic. Prawda jest taka, ze kto powierwszy ten lepszy. W naszym temacie macie nie rozważac tego problemu, bo to temat ze zdjęciami nie do kłutki. @Zandi Naucz sie pisac... Klikniecie dodatkowego przycisku by zrobic ó zamiast u nic nie kosztuje... a takie obraźliwe txty, które piszesz to bardziej smieszą ludzi niż obrażają i światczą o tym jaki jestes... |
Cytuj:
Neust na gc to nie kipisz ortografią, piszesz: muj, twuj, zond... Muszę oznajmić iż odchodzę wraz z Zahnoshee od Sweet Guys przez pewien `czyn` Dreeadnought. Pozdrawiam Michalusik |
Dree~~ dales dzis ciala ;/ , sadoss dead at demon .... zah na hunterze... nietrzabylo tak zap***** do przodu :D
|
@up
Żeby to był tylko hunter... 4 ds, 2 ww, hunter i jakies inne moby. Ech, opowiem wszystko od początku bo musze się jakoś `wyżalić`. Dreeadnought i Sadoss poszli na demona. Sadoss miał zsolowac a Dree~ miał pomóc w drodze do tego potwora. Próba pokonania nie powiodła się, bloker przestraszył się wrócić sam albo nie wiem co... Aczkolwiek prosił o pomoc w wyjściu z parchament room. Ja (Ferox Knight) i Zahnoshee postanowiliśmy zakończyć dl hunt specjalnie by go uratować i loot z Sadossa. Dree~ bał się wejść i zabarac loot -.- (ciota i tyle). Gdy już przybiegłem z Zahem po niego to ciało już zgniło i nie dało się otworzyć. Lada chwila ruszyliśmy w drogę powrotną. Oczywiście zaczęło się fatalnie, już na hero. Musiałem zabić go solo z exori bo byłem bloknięty, a Dree~ nie raczył odciągnąć hero i mnie uwolnić. Zah nie dal rady bo mial na glowie 4 monki i ds, sam ledwo uszedł z życiem. Na końcu zlurował całe towarzystwo na -2 które później poszło na Zahnoshee który padł. Dreeadnought żałował s ringa, teraz to ja żałuje że go poznałem. Pozdrawiam Michalusik |
http://rapidshare.com/files/23056744...shee*****.html tutaj macie link do filmiku o zahnoshee life zamiast tych *** należy wpisać rozszerzenie jak do kazdego filmiku czyli w m v.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
To chyba jakiś Śmigul ;) |
@Ladir
pilnuj słownictwa bo jak narazie sie nie popisales , a tak btw. SHARERING? skoro twierdzisz "NAS" no to? ajttt? cos nieposzlo ci chlopie... @SG guild mozecie rozwiacac temat w tibii , troche niewypada to tak przy ludziach ;/ a do tego co sie stalo to brak mi slow.. dlaczego on to zrobil wogole? i czy na pewno to zrobil .. mozecie bronic swojej dupy ale niebede sie wzucal w wasze sprawy, a wiec lepiej to zalatwcie w grze bo po co ma kazdy wiedziec co sie stalo? to wasza sprawa ~Big Szu~ |
Oja ten koleś to przegina pałke :P
@Michalusik To co Ty masz w podpisie ja mam na nieśmiertelniku ^^ |
Cytuj:
Fak ju Dreeadnought! Pozdrawiam Michalusik |
Nom troche przerabane bylo ;/ dobrze ze niewiedzialem ze idziecie bo mialem 9 bp sd :) tak to bym tez mogl pasc... :P
Wez namow zah~~ do rozumu bo chce se palka robic <lol> FEROX WRACAJ DO GLIDI .... |
Zahnoshee jednak nie zrobi pala, a do SG nie wrócimy ponieważ to nie pierwszy i nie ostatni wybryk dree~ wrrrr
Pozdrawiam Michalusik |
Cytuj:
zeby nie było offtopa http://img412.imageshack.us/img412/29/70axegh5.jpg |
Cytuj:
zgadzam sie z toba neust , dobrego kumpla jest trudno znalezc... wy tez moze mu kiedys zawiniliscie i wam wybaczyl, wasz wybór |
A tera ja :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:55. |