![]() |
Cytuj:
kultury nie nauczyla ale to ze czasowniki z "nie" pisac oddzielnie to mowila i mamusia i pani w szkole w 3-4 podstawowce |
Cytuj:
btw. ma ktos moze mozliwosc skontaktowania sie z MDW? moze by zagoscil na tym temacie. Sry za ta kłótnie ale ten czub u gory mysli ze ja fake'i wstawiam tutaj-.- @ KorinaS Jak chcesz sobie znalesc fakei to zapraszamy do dzialu FAKEI-.- |
naprawde nie rozumiem wiekszosci z was
jakby non pvp byl tylko dla noobow to cipsoft by nie robil w ogole czegos takiego robiac to mial jakis cel, a co druga osoba pisze ze to zadna sztuka wbic 300 lvl, a sami nie wbili pewnie 20 pozatym mowicie ze Polacy to najwieksze nooboy, etc. Tak jakby wam nie zalezalo na swoim kraju, ze lepsze sa jakies swe, br, do ktorych tez nic nie mam, no ale.... pozatym mowicie ze po co taki temat - po co takie forum? zastanow sie co do ss: widzialem jego domek ;] serio tak wyglada ^^ |
Cytuj:
pierdoly gadasz.... tak samo mozna by powiedziec o kims kto gra w cod 2 przez neta i ma bialy napis ze zdobyl fraga itp... co moze poprostu nie umiales grac w te gre i teraz jeedziesz po niej przez "uraz" do niej ? LOLeq jestes... MDW ma rl jak sam pisal i nic mu nie bedzie wiec spadowa ... od niego i od grajacych -.- pozdr dla normalnie myslacych !. |
Żal mi niektórych ludzi tutaj...
Wy mu zazdrościcie i tyle, a jeżeli się mylę to weźcie wbijcie ten 300lvl w ten sam czas co on. -.- GZ MATI :D |
Mateusz jestes najlepszy!!!
GRATULUJE!!!B) El polako |
Mateusz jesli mógłbys to prosil bym o kilka screenowB) :]
Pozdro!!! |
ale macie radochy z tego to tylko poje***a gra a wy sie tak cieszycie :]
|
W końcu ktoś potwierdził jakże lubianymi w dzisiejszych czasach liczbami, że Tibia grą Polaków jest :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wielkie Gratz dla Mateusza:cup: :cup: :cup: |
Gratulacje wszystkim wykazującym się nadprzeciętna inteligencją w tym tamacie. Ci co gadają że MDW nie umie grać na pvp, non pvp jest dla lam itp. itd. co tu pisać, po prostu siebie reprezentują. ;)
Graty MDW. |
Brawo, ze ktos wkoncu dobil ten 300lvl...
Z drugiej strony pomyslcie ile zycia na to poswiecil :> |
@up
2652 godzin z minutami. Przed chwilą policzyłem. Swoją drogą, i tak go ktoś kiedyś haknie. Chciałbym wiedzieć (tzn. ciekawość), jakie on ma zabezpieczenia. Wydaje mi się, że na tym komputerze, na którym expi, to ma jakąś twierdzę, która go chroni. Na tym sprzęcie chyba tylko Tibię ma. Kto wie. |
Pewnie ludzie na jak przeczytali na Tibia.com jeśli znają wogole Angielski jak 90% tibia.org podnieta a tutaj tylko 80% ale co tam :)
Dla mnie nic Ciekawego - fajnie jak był by to najt albo pal bo pewnie na czas tego lvla najem by trenił parę tysięcy godzin co za tym idzie nie był by taki pr0. Pewnie dostał coś o twórców Tibi - 30 many 5 życia i 5 Cap (?) oj bardzo możliwe aczkolwiek cięzko dojść. 300 lvl = z sd o 3% więcej a pozatym jak napisał GM Xadam w jednej z swoich odpowiedzi Cytuj:
Też dziwne może loguje się tylko u siebie w domu (jeśli posiada takowy) ma pełno AV i sobie gra. A rookowali by go chyba z 2 dni. |
Fajnie, że napisali o tym na Tibia.com.. Ale spodziewałem się że napiszą artykuł albo coś.. Hehe... Właśnie około 3 minut przed tym jak to napisali założyłem noob chara na Harmonii :P Więc gratulacje i dla mnie.
I jak to piszą: gratÓlacje for mdW!!!!!!11oneoneoneoeneoenoen :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: * *-to tylko dla troli. @UP Czemu nie piszesz ONI tylko on? Przecież tam jest około 4 ownerów. |
Cytuj:
ale radocha :evul: |
Pierdolnie serwer, pożar, ulewa, serwer trzymający harmonie pojdzie się jebać, dane przepadną a MDW dokladnie jakis plik z jego postacią(150 cyferek) sie skasuje. I mu wcale nie zazdroszcze, bo trzymanie takiej postaci to musi byc niezły stres( tak tak teraz fala ludzi co powie-tibia to tylko gra). Koles w miecha wbił 75mln expa ..i mowicie ze on ma prywatne zycie? Codziennie musi zatukać 416~ demców na taki wynik.
DATE TIME 2007-02 214h 2007-01 234h 2006-12 167h 2006-11 140h 2006-10 231h 2006-09 241h 2006-08 124h 2006-07 160h 2006-06 186h 2006-05 279h 2006-04 285h 2006-03 315h GET LIFE! |
@UP
Pisałem. NA 99% TO NIE ON SAM GRA! Jest ich 4 lub więcej!!! Zrozumcie.. Jeden gra cały dzień, potem następny i tak dalej. "Pierdolnie serwer, pożar, ulewa, serwer trzymający harmonie pojdzie się jebać, dane przepadną a MDW dokladnie jakis plik z jego postacią(150 cyferek) sie skasuje. " Haha... Lol. Czemu tak sie nie stało gdy Bubble wbiła 200? Albo EO non-stop na 290 sie trzymał. Czemu wtedy serwer nie padł? @EDIT Sorrki. EO ma 291.. zapomniałem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |