![]() |
hehe Emok Zabity Jaka szkoda mowielm uwazaj a i dzieki za Bohy i Blue Roba :D
Buziol mogles z tego wyjsc bez najmniejszego problemu ^^ |
Nie ma problemu : )
|
Za każde teraz pyskowanie masz jednego dedzikona od Targóffffek team :D :D :D
A i zmień se level w profilu :D :D |
Już zmieniam :)
|
I czemu się tak podniecacie?
|
Cytuj:
|
Co sądzicie o wmv Thaziriona :) ? Jak dla mnie bomba xd bardzo pomysłowo zrobiony.
|
Cytuj:
A wmv porażka całkowita :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wmv fajny
WMV Vaiga , IW i nasz sa fajne podeszly mi do gustuy i muzyka tez ladnie dobrana |
Male zboczenie z tematu ;]
Kolejny team robi POi na titanie ;] ledwo zaczeli a juz sie wykładaja brawo dla karelaziego co stal kolo pegona bez utamo 10:50 Pegon Leod [119]: 10:42 You lose 1088 hitpoints due to an attack by a hellfire fighter. xD warrion tez stal na tej samej lini ;] i zostali wbici ladnie w mapke : > |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Racja. Święta racja. |
Cytuj:
|
Co do WMV, od strony multimedialnej bardzo dobrze zrobiony, ciekawe efekty, dobrze dobrana muzyka. Z drugiej strony, "śmierdzi od niego propagandą na kilometr" że się tak wyrażę. Chodzi mi o fragmenty, gdzie pokazany jest Gaura, w których Thazirion przedstawił go jako nooba, który daje "długą" na mapie, gdy tylko zachodzi jakieś niebezpieczenstwo. W wyobrazeniu ludzi, którzy Gaury i jego akcji nie znają, może stać sie nikim, chodź według licznych jest największym PVP Masterem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hahah miejscowy wędkarz xD
Ogólnie kilka osób jest ostro zakręconych na tym serwie =] Offtopic Jak mi się nie chce odrabiać tych strat teraz ... :o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |